19 października 2013 16:42 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40Ja się nie tknę kibelka.Tutaj myję go 10 razy dziennie,bo niestety wspólny mamy.:)
Ja mam swój. Czasami wpada jedna z córek ale nie mamy problemu. Wtedy łazienka jest wspólna. Lubie ją i nie przeszkadza mi dzielenie się łazienką.
Ja mam PDP kawalarza, wesoły jest, nie powiem. Niedawno miał mały atak epileptyczny ( niech tak na razie zostanie, trzeba z lekarzem uzgodnić). Czasami jak wysiada z auta to robi mu się ciemno przed oczami i musi z powrotem usiąść. Stoje przed nim i go nie puszczę, bo czasami dla świetego spokoju kłamie. Byle szybciej dojść do krzesełka windy i będzie OK. Ostatnio stoję przed nim i obserwuje twarz, oczy itp. a ten" łobuz" zaczyna mi odstawiać miny, te same jak przy ataku epileptycznym. Czyli oczy wywraca, szczękę wykrzywia - hehe. I smieje się ze mnie, że go pilnuje na każdym kroku. Ale to nie jest źle, nie denerwuje sie tym. Nawet to lubi.
Wstał dzisiaj po drzemce, patrzę a on ma szczękę siną. Kurcze co to jest ?? Mówię do niego - nie przypominam sobie abym mu przywaliła pięścią w zęby. Skąd to jest ?? Okazało sie, że to farba drukarska, gazetka mu opadła na twarzyczkę i zostawiła ślad zaspakajanej ciekawości świata. A juz by się chciał żalić, że go opiekunka bije.