Na wyjeździe #3

21 października 2013 21:10
scarlet

Zalogowanych 48, a udziela się 1/4.
Szkoda.

Tez mnie to boli! Dlaczego własnie inne koleżanki nie piszą ? Nie komentują?  Przecież tu nikt nie bije :D  odwagi !  Zapraszamy,piszcie !
21 października 2013 21:11 / 5 osobom podoba się ten post
Angel76

Nie...no... Pier........ne zaraz z wyra na podloge :))))) Rozbroilas mnie teraz:))) Wyobrazilam sobie calosc, jak pedzisz, a babcia mysli: biedna, cierpi na niedotrzmanie moczu, puszcze ja :-D

Nie no nie znęcam się nad babcią,ona bardzo wolno chodzi.Kiedy usłyszałam ,że wstaje z fotela to patrzyłam, w którą stronę.Kiedy zobaczyłam,że  w stronę łazienki podbiegłam szybiej.Jak skonczyłam babcia miała jeszcze ho,ho ze cztery kroki :)
21 października 2013 21:11 / 2 osobom podoba się ten post
nowadanuta

No nie ma z kim poflirtować ... Ci jeszcze do tego zajęci....))))))

Ze mna mozesz, ze mna :))) Babcia ostatnio wziela mnie za swojego meza, wiec....
21 października 2013 21:12
Angel76

Nie...no... Pier........ne zaraz z wyra na podloge :))))) Rozbroilas mnie teraz:))) Wyobrazilam sobie calosc, jak pedzisz, a babcia mysli: biedna, cierpi na niedotrzmanie moczu, puszcze ja :-D

Teraz to ja pie.....ze smiehu hahahahahahaha:D:D:D:D:D:D:D:D
Nie ma to jak wyobraznia hahahahahah:D:D:D:D:D:D:D
Kurde no świetnie jakieś 12 h cała podróż mi zajmie ;))
Tylko czy cenowo nie zapłacę więcej :/
Może jakiś Wohenende Ticket ?
Do Berlina jak znalazł :P
nowadanuta

No nie ma z kim poflirtować ... Ci jeszcze do tego zajęci....))))))

no zobacz,ale wirtualnie można to nie boli...
21 października 2013 21:13 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Teraz to ja pie.....ze smiehu hahahahahahaha:D:D:D:D:D:D:D:D
Nie ma to jak wyobraznia hahahahahah:D:D:D:D:D:D:D

Bo wiesz co sobie mysla PDP? Ja tam nie wiem, moze udaja i potajemnie z nas sie nabijaja buahahahaha
21 października 2013 21:14
Jak chcesz margaretka, to poczekaj do wochenende do 3 stycznia,razem pojedziemy do warszawy,będzie taniej :)
21 października 2013 21:19 / 1 osobie podoba się ten post
nowadanuta

Na bank....! )))

48 osób w tym dwoje menow, oj co to będzie za imprezka, oj, chyba z chipendeysami babski wieczór! !!!
21 października 2013 21:22 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Ja ostatnio jechałam w Warszawy do Berlina pociągiem.Nie kradną,luzik totalny,tylko czworao nas a przedziale ,w tym dwóch Rosjan .Pomogli wrzucić mój kufer na górę :).

Ruskie jak ruskie :) Wódki skolko pijot - da pijot - naliwaj :D 

Gorzej z Turasami - o Kebabach nie gadam , ja je tylko jadam :P 
No to spoko teraz ceny szukam :) 

Ps . Mam przesiadkę fu ck tego nie obczaiłam a chcę walić prosto na Berlin :) 

Musze to jakoś ładnie zorganizowac ;) 
21 października 2013 21:23 / 5 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Nie no nie znęcam się nad babcią,ona bardzo wolno chodzi.Kiedy usłyszałam ,że wstaje z fotela to patrzyłam, w którą stronę.Kiedy zobaczyłam,że  w stronę łazienki podbiegłam szybiej.Jak skonczyłam babcia miała jeszcze ho,ho ze cztery kroki :)

Wiesz co.... Ty to jestes fajna :) 
Nie pomyslalas, ze to babcia z Toba sie droczy? Pomyslala, ze jak polecisz pierwsza, to ogrzejesz jej deske klozetowa buahahahah :))))
21 października 2013 21:25 / 5 osobom podoba się ten post
margaretka82

Ruskie jak ruskie :) Wódki skolko pijot - da pijot - naliwaj :D 

Gorzej z Turasami - o Kebabach nie gadam , ja je tylko jadam :P 
No to spoko teraz ceny szukam :) 

Ps . Mam przesiadkę fu ck tego nie obczaiłam a chcę walić prosto na Berlin :) 

Musze to jakoś ładnie zorganizowac ;) 

Ale wiecie co,jak jechalam ostatnio ,własnie pociągiem do pracy to jakaś gupia jestem normalnie he,he
Gadałam z Ruskimi po rosyjsku do granicy,za granica włączyła mi się głupawka,bo po niemiecku do nich zaczęłam heheheheh
No co za beznadzieja........
21 października 2013 21:31 / 4 osobom podoba się ten post
Ha! Mam wolne! Babcia poszła spać o 21,00 a Anja powiedziała że ona tatę położy. Powiedziaalm wszystkim dobranoc I JESTEM!!!! Wolna jestem :) Panowie, prosze nie być przy nadziei bo ja wolna jestem od Skarbów tylko :)) Ach kochani jak pięknie siedziec zatopiona w fotelu z laptopkiem przed soba, w okularkach na nosie. Muzyczka gra, laptopik szumi, za oknem lekka Wichurka :) ale cieplo. Księżyc dziś niesamowity troche spłaszczony z prawej strony ale uśmiecha sie srebrzyście :) I tak nas dużo na forum ...jak miło :))
21 października 2013 21:39
Ha znalazłam za 99 euro w 1 klasie ICE :D
Ciekawe teraz bo mam jeszcze Open Sindbada w drugą stronę :P
21 października 2013 21:40 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ale wiecie co,jak jechalam ostatnio ,własnie pociągiem do pracy to jakaś gupia jestem normalnie he,he
Gadałam z Ruskimi po rosyjsku do granicy,za granica włączyła mi się głupawka,bo po niemiecku do nich zaczęłam heheheheh
No co za beznadzieja........

Mnie w PL w Biedronce zaczepiła jakaś obcojęzyczna Chinka po angielsku pokazując przyprawiony gyros w paczce jak to trzeba zrobic. A ja automatycznie po niemiecku ze wystarczy na patelnię wrzucic :)) Ale najśmieszniejsze ze ona zrozumiała. Jakaś poliglotka chyba :))
Ale mialam sytuację kiedy pierwszy raz jechalam po 4 miesiącach do domu i podając bilet pilotowi autobusu (co za określenie"pilot") powiedziałam "Bitte" A on do mnie:" To jest polski autobus i tu sie mówi po polsku." jak sie wkurzyłam! I mówie: " Jakby pan przez 4 miesiące nie slyszal ludziego języka tez by pan sie zapomniał."