Na wyjeździe #3

21 października 2013 23:19
No to ja sie zegnam ide spac moze jutro tez na grzybki sie wybiore ale musze wstac wczesniej spokojnej nocycy raczki na kołderce grzecznie prosze hehe kolorowych swnow:))))))))))))))))))) Dobranoc
22 października 2013 05:22
danulka

O jak masz fajnie!!!! Pozdrowionka!

DANULKA  niestety  juz w czwartek  wracam  pod  FRAKFURT  .....necały    tydz  w domku .....Gdzie w jakich rejpnach  jesteś...POZDRWIUAM
22 października 2013 07:14 / 1 osobie podoba się ten post
Romanka ma dziś urodziny to pewnie jeszcze przed wyjazdem zabaluje a później wróci na forum łono Wszystkiego dobrego dla Romany i miłego dnia dla Wszystkich :)
22 października 2013 08:07 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień doberek :)

Kawa w dłoni, wstalam o 7.30 i tak sobie na forum siedze :)
Babcia śniadanko już je.
Dzis będze miała udany dzień , czego i Wam zycze Stokrotki kochane :)
22 października 2013 08:08
Oooo jaka miła wiadomość z rana :)  
Wspaniale :) 

Romano wszystkiego najlepszego !!!!! 
Ściskam mocno !!!!
22 października 2013 08:10 / 1 osobie podoba się ten post
judora

Romanka ma dziś urodziny to pewnie jeszcze przed wyjazdem zabaluje a później wróci na forum łono :-) Wszystkiego dobrego dla Romany i miłego dnia dla Wszystkich :)

A gdzie to widać ze Romka ma urodziny ???
W jej profilu ???
Czy jak ??
22 października 2013 08:22
Dzien dobrek miłego dnia zycze wszystkim spokojnego:))))))))))))) Romana WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!
22 października 2013 09:07
grazys

DANULKA  niestety  juz w czwartek  wracam  pod  FRAKFURT  .....necały    tydz  w domku .....Gdzie w jakich rejpnach  jesteś...POZDRWIUAM

Witaj! Szkoda,że tak krótko jesteś w domciu,ale widocznie tak trzeba.Ja jestem w Huckeswagen-obrzeża.Nudy na całego,zostało mi jeszcze 17 dni.Napisz czy wracasz na swoją sztele.Pozdrowienia
22 października 2013 09:52
margaretka82

W jej profilu ???
Czy jak ??

Ja zobaczyłam w profilu kiedyś i zapamiętałam bo niedługo po moich urodzinach ;-)
22 października 2013 10:44
margaretka82

W jej profilu ???
Czy jak ??

Też się nie raz zastanawiałam,powinno być w jakimś kułeczku,albo w powiadomieniach,bo skąd mamy wiedzieć,kiedy kto świętuje?  Ale widzę,że ktoś zawsze czuwa :D
22 października 2013 10:47
Witam dziewczyny,jestem na zapadłej wsi,dziadkowie narazie oki,może się domyślacie kogo zmieniam,macie od niej pozdrowienia,Romka wszystkiego naj,miłego dzionka.
22 października 2013 10:51 / 1 osobie podoba się ten post
mamusia2

Witam dziewczyny,jestem na zapadłej wsi,dziadkowie narazie oki,może się domyślacie kogo zmieniam,macie od niej pozdrowienia,Romka wszystkiego naj,miłego dzionka.

o mamuśka!!!!!!!!!!hip, hip hurra:):)kogo?kogo?
22 października 2013 10:55
kaska_45

o mamuśka!!!!!!!!!!hip, hip hurra:):)kogo?kogo?

Kasia nie domyślasz się nie wierzę,nocki nie przespane i 2 tygodnie tutaj,więc kogo,wiem,wiem,ale trzeba sobie pomagać a mnie się kasa przyda.
22 października 2013 11:00
o nieprzespanych nockach to marg... pisala, tak?
22 października 2013 12:01 / 1 osobie podoba się ten post
Jestem w trakcie obiadku pysznego :) 
Spaghetti z mięskiem i duzą porcją ziół provans, oraz oregano i czosnku ;) 
A na to Parmezan mmmmm Pycha !!!

Załanczam zdjecie :P