Witam dziewczyny,jestem na zapadłej wsi,dziadkowie narazie oki,może się domyślacie kogo zmieniam,macie od niej pozdrowienia,Romka wszystkiego naj,miłego dzionka.
Witam dziewczyny,jestem na zapadłej wsi,dziadkowie narazie oki,może się domyślacie kogo zmieniam,macie od niej pozdrowienia,Romka wszystkiego naj,miłego dzionka.
o nieprzespanych nockach to marg... pisala, tak?
Witam:) Ja jeszcze w PL. Z firmy mieli sie odezwac z nowa stella w zeszlym tygodniu i cisza... nie mam ja szczescia do firm :( Juz sama nie wiem, co robic... Romka, wszystkiego, co najlepsze, zdrowia, cierpliwosci i spelnienia marzen!!! Pozdrawiam Wszystkich :*
Witaj Tali,tak wlasnie wczoraj o Tobie sobie myslalam.
Zobaczysz wszystko sie ulozy,Twoje kochanie juz ma prace?Super-i duzzzoooo blizej.
Jak bedziesz pracowala i miala zatrudnienie,staraj sie o lokum z socjalu-mozna,moja znajoma tak zrobila.Tak na poczatek zeby stanac na nogi:)Oj tam Ty lebska baba jestes,dasz rade:)
Koti-duzo czasu mialas na przemyslenia i podjecie decyzji:)Skoro tak postanowilas,to znaczy ze nie jest to tak chopaj -siupaj.Zacznie sie nowy etap Twojego zycia,bedzie inny i bedziesz mogla nim pokierowac:)Trzymam kciuki,aby sie powiodlo:)