Na wyjeździe #3

22 października 2013 12:04 / 1 osobie podoba się ten post
mamusia2

Witam dziewczyny,jestem na zapadłej wsi,dziadkowie narazie oki,może się domyślacie kogo zmieniam,macie od niej pozdrowienia,Romka wszystkiego naj,miłego dzionka.

Witaj serdecznie :) 
Pozdrawiam :)
22 października 2013 12:19
mamusia2

Witam dziewczyny,jestem na zapadłej wsi,dziadkowie narazie oki,może się domyślacie kogo zmieniam,macie od niej pozdrowienia,Romka wszystkiego naj,miłego dzionka.

Witaj Mamusiu!Również nie kojarzę kogo zmieniłaś.Pisz jak tam na szteli.
22 października 2013 12:38
kaska_45

o nieprzespanych nockach to marg... pisala, tak?

Hihi dziewczyny a która znas mieszka w klasztorze,zmieniam Serce 78,narazie jeszcze jest ze mną,jedzie o 3 w nocy,więc zobaczę jak będę sama jak będzie,ale to tylko  2 tygodnie więc dam tadę,miłej pauzy.
22 października 2013 13:00
Kochane mamusia dotarla na miejsce walki z wiatrakami ,klasztor jej sie spodobal hahaaa a reszta sie okaze ale wierze w mamusie bo to super dziewczyna ,Romanko zycze tobie duzo milosci zdrowka i kaski:}:):)
22 października 2013 13:03 / 1 osobie podoba się ten post
Witaj mamusia2:)
22 października 2013 13:10
Hej Hogata,wtaj.
22 października 2013 13:30
Witam Romka wszystkiego naj naj...Serce jak fajnie ze do domciu i fajnie ze mamusi sie spodobalo bo kaplice widzialam ...pozatym pozdrawiam wszystkich.
22 października 2013 13:31 / 1 osobie podoba się ten post
mamusia2

Witaj mamuska,ciesze sie ze ,dojechalas i wszystko OK.Pozdrowienia dla Was obu ...........i dla  wszystkich (zreflektowalam sie w pore,:):):) .
22 października 2013 13:46 / 1 osobie podoba się ten post
Ja tam w ogole mam hmmmmmmmmmmmmmmmmmm-sama nie wiem ,chyba jakies tysiac piccet-sto dziewincet :D:D:D:D:D:D
Lo Matko Bosko Czestochowsko-alem ja stara:D:D:D:D:D:D
22 października 2013 14:01
Witam:) Ja jeszcze w PL. Z firmy mieli sie odezwac z nowa stella w zeszlym tygodniu i cisza... nie mam ja szczescia do firm :( Juz sama nie wiem, co robic... Romka, wszystkiego, co najlepsze, zdrowia, cierpliwosci i spelnienia marzen!!! Pozdrawiam Wszystkich :*
22 października 2013 14:33
Sylwunia

Witam:) Ja jeszcze w PL. Z firmy mieli sie odezwac z nowa stella w zeszlym tygodniu i cisza... nie mam ja szczescia do firm :( Juz sama nie wiem, co robic... Romka, wszystkiego, co najlepsze, zdrowia, cierpliwosci i spelnienia marzen!!! Pozdrawiam Wszystkich :*

Hej Sylwuniu :)

Do jasnej cholery , co z ta Twoją firmą . Dzwoniłas do nich ?? Dzwoń ,pisz ,rakiete wyślij,  mów że musisz wyjechac . Moze to pomoze. 

Pozdrawiam Cię serdecznie i ściskam mocno :) 

Ps. Ja lecę na fajkę bo zostawilam formum otwarte tak od rana. Czasem coś dpiszę , ale cały czas segreguję w piwnicy mase rzeczy z kartonów. 

Szał ile tego było - ponad 80 sztuk. 
Naturalnie teraz mniej. Ale reszta została do zrobienia to jakieś 2 dni :) 

22 października 2013 15:09
cześć dziewczyny w poniedziałek ende mojej pracy ,, PÓŁ ROKU W ZAMKNIĘCIU MIEDZY BURAKAMI- czyli wieś tańczy i śpiewa " chce od rodziny referencje - jak sie mówi po niemiecku fachowo na tego typu dokument . A w ogóle to mam stracha powrotu do domu - zacznie sie znowu koszmar - ale miałam czas na przemyślenia aż mózg mi sie spocił - biore rozwód , Tak ze zegnaj mój azylku i powrót do brutalnej rzeczywistości , oraz dalsza walka o prace .
22 października 2013 15:32 / 1 osobie podoba się ten post
Cześć Opiekunkowo!

Doniesiono mi, że sie o mnie pytałyście... :)

no więc jestem jeszcze w PL, ale za tydzień wyruszam na wygnanie...

z praca jest ok i z niecierpliwością jestem oczekiwana. Niestety okazało się, że jestem bezdomna, bo dom w ktorym mialam mieszkać przez remont nie nadaje sie do zamieszkania.... te wiadomość dostałam w niedziele i teraz siedze i sie glowie co robic... na pierwsze kilka dni moze tygodni mam nocleg u znajomych, ale oczywiscie to rozwiązanie doraźne... musze szukac na sile czegos, a to bedzie trudne, bo nie mam kasy na kaucje... troche sie zalamalam, ale wierze, ze dzieki pomocy dobrych ludzi jakos sobie poradze i bedzie dobrze... uruchomilam juz wszystkie znajomosci i po przyjezdzie bede miala sporo lataniny...

na cale szczescie zamledowanie moge miec w tym domu... bez tego bylabym ugotowana bez pracy...

Trzymajcie za mnie kciuki! Moje Kochanie ma juz prace i jedzie tydzien pozniej... niestety jest ode mnie 160km oddalony, ale bedziemy sie czesciej widywac niz w Pl, bo weekendy, jak juz bede miala gdzie mieszkac oczywiscie!

Romana wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!

Koti powodzenia Ci życze i trzymam za Ciebie kciuki! Bedzie dobrze, bo i tak juz duzo osiagnelas!

Serce 78 odezwe sie do Ciebie juz z DE!

Pozostalych pozdrawiam serdecznie i dziekuje, ze o mnie pamietacie!

Asik odpisalam ci Kochana Żabo!

Buziole!
22 października 2013 15:39 / 1 osobie podoba się ten post
Witaj Tali,tak wlasnie wczoraj o Tobie sobie myslalam.
Zobaczysz wszystko sie ulozy,Twoje kochanie juz ma prace?Super-i duzzzoooo blizej.
Jak bedziesz pracowala i miala zatrudnienie,staraj sie o lokum z socjalu-mozna,moja znajoma tak zrobila.Tak na poczatek zeby stanac na nogi:)Oj tam Ty lebska baba jestes,dasz rade:)

Koti-duzo czasu mialas na przemyslenia i podjecie decyzji:)Skoro tak postanowilas,to znaczy ze nie jest to tak chopaj -siupaj.Zacznie sie nowy etap Twojego zycia,bedzie inny i bedziesz mogla nim pokierowac:)Trzymam kciuki,aby sie powiodlo:)
22 października 2013 15:42 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Witaj Tali,tak wlasnie wczoraj o Tobie sobie myslalam.
Zobaczysz wszystko sie ulozy,Twoje kochanie juz ma prace?Super-i duzzzoooo blizej.
Jak bedziesz pracowala i miala zatrudnienie,staraj sie o lokum z socjalu-mozna,moja znajoma tak zrobila.Tak na poczatek zeby stanac na nogi:)Oj tam Ty lebska baba jestes,dasz rade:)

Koti-duzo czasu mialas na przemyslenia i podjecie decyzji:)Skoro tak postanowilas,to znaczy ze nie jest to tak chopaj -siupaj.Zacznie sie nowy etap Twojego zycia,bedzie inny i bedziesz mogla nim pokierowac:)Trzymam kciuki,aby sie powiodlo:)

Dzięki Hogata za dobre slowo! wiem, ze to nie koniec świata, ale jakos mi zle tym, ze komus sprawiam problem i nie lubie byc ciezarem... ale bedzie dobrze!!!!
O ten socjal sie zapytam juz na miejscu, a teraz moze poczytam na necie! Dzieki za wskazowke! 
buziak w pysiak! :D