Na wyjeździe #3

22 listopada 2013 16:22
Ja idę placki z jablkami robic ,bo mi sie zachciało :)
Andrea cieszę ogromnie z Twojego sukcesu ;))))))))
Ściskam mocnooooooooooooo !!!!!!!!
22 listopada 2013 16:26 / 1 osobie podoba się ten post
Brawo , Andrea ! Gratuluję i cieszę sie z Tobą !
22 listopada 2013 16:28
Jezusicku.Juuuuz sie wyjazd zbliza duuzymi krokami.
Jade w srode tydzien wczesniej.A co tam niech Im bedzie.
22 listopada 2013 16:29
BEA

Jezusicku.Juuuuz sie wyjazd zbliza duuzymi krokami.
Jade w srode tydzien wczesniej.A co tam niech Im bedzie.

Ja w niedzielę za tydzień jadę,ale wyszukuję jak najpóżniejszych połączeń he,he
22 listopada 2013 16:37
Witam Wszystkich :) Ja od dzisiaj w okolicach Hamburga :) Wrażenia jak narazie pozytywne. Zobaczymy, co będzie dalej... Jeszcze przez 2 godziny jest ze mną Pani Basia, którą zmieniam. Twierdzi, że babcia ma swoje humory, ale ustawiła ją do pionu. Mam nadzieję, że wystarczy to ustawienie na miesiąc mojego pobytu :) Pozdrawiam :*
22 listopada 2013 16:39
ivanilia40

Ja w niedzielę za tydzień jadę,ale wyszukuję jak najpóżniejszych połączeń he,he

Jade do Berlina .I tez umowilam sie na pozne popolodnie,ha,ha. Jakos tak lepiej.Poki sie czlowiek rozpakuje i tak dalej bedzie juz kolacja i dzionek zaliczony. Chociaz My z dziewczynami zawsze mowimy tak...obiad zjedzony dzien zaliczony,ha,ha.
22 listopada 2013 16:40
BEA

Jade do Berlina .I tez umowilam sie na pozne popolodnie,ha,ha. Jakos tak lepiej.Poki sie czlowiek rozpakuje i tak dalej bedzie juz kolacja i dzionek zaliczony. Chociaz My z dziewczynami zawsze mowimy tak...obiad zjedzony dzien zaliczony,ha,ha.

A czym jedziesz? Bo ja tez do Berlina :)
22 listopada 2013 16:46
Ja kochana jade moim prywatnym busem z moim prywatnym kierowca i ochroniarzem,ha,ha.
Maz Mnie zawozi,choc jemu tez to nie na reke,Sam pracuje pod Berlinem ale jakos sie to zorganizuje.
22 listopada 2013 16:55 / 1 osobie podoba się ten post
Andrejka szczescie to cos wyjatkowego nieuchwytnego ale twoja podstawa zawodowa i doswiadczenie pokazuja co innego,ciesze sie zTOBA!!!
22 listopada 2013 16:58
Sylwunia

Witam Wszystkich :) Ja od dzisiaj w okolicach Hamburga :) Wrażenia jak narazie pozytywne. Zobaczymy, co będzie dalej... Jeszcze przez 2 godziny jest ze mną Pani Basia, którą zmieniam. Twierdzi, że babcia ma swoje humory, ale ustawiła ją do pionu. Mam nadzieję, że wystarczy to ustawienie na miesiąc mojego pobytu :) Pozdrawiam :*

Kochana witaj w pracy,jak zawsze swietnie sobie poradzisz a miesiac szybko zleci i z prezentami prosto pod choinke pojedziesz))
22 listopada 2013 17:23
Jesli moge prosic, napisz do mnie tez.

Co do Head Hunters - nawiazuje z ta firma kontakt, przedstawilam krotko swoje oczekiwania i wiadomosc, kiedy sie z nimi skontaktuje. Zobaczymy ...
W lazdym razie licze sie z tym, ze wroce do Zurichu, albo nie, bo to nigdy nie wiadomo, jak ze zmienniczka wyjdzie, wiec szukam wyjscia awaryjnego, tym bardziej, ze wiem, iz zmienniczka ma przyjechac na miesiac, co mi zbytnio nie pasuje.
Jednak biorac pod uwage warunki Gewerby - musze gdzies chociaz na krotko zmienic adres pracy.
22 listopada 2013 17:41
Emilio -Tobie juz na skypa napisałam:)
22 listopada 2013 17:47 / 2 osobom podoba się ten post
Wiesiula

dzien dobry Opiekunkowo :)

Sowa pozdrawiamy takze

Czy Judorka juz zameldowala sie, ze dojechala cala z zdrowa?

Gdzies mi mignela dawno nie widziana Dorothea41 - fajnie, ze jestes !!!!! strasznie sie ciesze :))

Strasznie to moze byc o polnocy w lesie hahaha. Kochana jestes ja tez sie ciesze,ze tu jestem
22 listopada 2013 17:51 / 1 osobie podoba się ten post
Bo to chyba ze szczescia Ci tak paluszki po klawiaturze lataja i dlatego Ci sie 2razy nacislo hihihi
22 listopada 2013 17:52 / 1 osobie podoba się ten post
No jak wysile mozgownice to sobie wyobrazam hehehe. Caluski