Ale trzeba czekać miesiąc na zmiany! A miesiąc bez internetu to miesiąc stracony :-(
Ale trzeba czekać miesiąc na zmiany! A miesiąc bez internetu to miesiąc stracony :-(
Jaka firma obsługuje tel.stacjonarny u Ciebie?
Deutsche Telekom.
Ale z powodzeniem można przejc do innego operatora. Polecam znany mi z autopsji 1&1. Mam od nich telefon i mobilny internet.
tyle az nie na jednym miejscu gdyby nie to ze wlasnie wprowadzali Flaterate na Polske to mialabym w ciagu tyg a tak czekalam 2 tyg ale na szczescie byla nie zabezpieczona siec u sasiadow i pozwolono mi z niej korzystac:)
O niezabezpieczone to ja się nie pytam taka jestem cwana. Przez jakiś czas mi się udawał,o że miałam internet niezabezpieczony takiej jakości jak w domciu :)
jowitaliber - a próbowałaś synowi pokazać że inne sieci wifi ci wykrywa?
pewnie ustalił że ta siec u was jest "domowa" i nikt nie może się podłączyć więcej
albo może jeżeli wykrywa ci wifi sąsiadów, podpytaj czy możesz korzystać, najlepiej idź z jakimś ciastem :D
tak pokazywalam mu te sieci i tylko sieci on mowi ich weis nicht a co do sasiadow to nie wiem nawet do ktorych bo wyswietla sie z 10 wifi
a moze ktores wifi nie ma hasła??/sprawdzałas?
tak pokazywalam mu te sieci i tylko sieci on mowi ich weis nicht a co do sasiadow to nie wiem nawet do ktorych bo wyswietla sie z 10 wifi