Na wyjeździe #3

24 listopada 2013 20:29 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

Ale trzeba czekać miesiąc na zmiany! A miesiąc bez internetu to miesiąc stracony :-(

No to nie rób nic i ponarzekaj jeszcze trochę
24 listopada 2013 20:32
jowitaliber - a próbowałaś synowi pokazać że inne sieci wifi ci wykrywa?
pewnie ustalił że ta siec u was jest "domowa" i nikt nie może się podłączyć więcej
albo może jeżeli wykrywa ci wifi sąsiadów, podpytaj czy możesz korzystać, najlepiej idź z jakimś ciastem :D
24 listopada 2013 20:32
kasia63

Jaka firma obsługuje tel.stacjonarny u Ciebie?

Deutsche Telekom.
Ale z powodzeniem można przejc do innego operatora. Polecam znany mi z autopsji 1&1. Mam od nich telefon i mobilny internet. 
24 listopada 2013 20:33
MeryKy

Ale trzeba czekać miesiąc na zmiany! A miesiąc bez internetu to miesiąc stracony :-(

tyle az nie na jednym miejscu gdyby nie to ze wlasnie wprowadzali Flaterate na Polske to mialabym w ciagu tyg a tak czekalam 2 tyg ale na szczescie byla nie zabezpieczona siec u sasiadow i pozwolono mi z niej korzystac:)
24 listopada 2013 20:34
misiekFfm

Deutsche Telekom.
Ale z powodzeniem można przejc do innego operatora. Polecam znany mi z autopsji 1&1. Mam od nich telefon i mobilny internet. 

U mnie jest jakis inny operator -jutro sprawdze -u babuszki rachunek lezy,ale watpie czy ud mi się ja przekonac,spróbowac mozna :)Tym bardziej ze ona wydzwania duzo na stacjonarne i tez ok 7dych placi.obadamy jutro:)

24 listopada 2013 20:35
magdalena_k

tyle az nie na jednym miejscu gdyby nie to ze wlasnie wprowadzali Flaterate na Polske to mialabym w ciagu tyg a tak czekalam 2 tyg ale na szczescie byla nie zabezpieczona siec u sasiadow i pozwolono mi z niej korzystac:)

O niezabezpieczone to ja się nie pytam taka jestem cwana. Przez jakiś czas mi się udawał,o że miałam internet niezabezpieczony takiej jakości jak w domciu :)
24 listopada 2013 20:38
MeryKy

O niezabezpieczone to ja się nie pytam taka jestem cwana. Przez jakiś czas mi się udawał,o że miałam internet niezabezpieczony takiej jakości jak w domciu :)

ja tez sie bym nie pytala....ale zaraz jak mnie w drzwiach z komp zobaczyli to za 2 godziny mi powiedzieli ze moge z sasiadowego korzystac poki mi nie zaloza:)
24 listopada 2013 20:38
wikil

jowitaliber - a próbowałaś synowi pokazać że inne sieci wifi ci wykrywa?
pewnie ustalił że ta siec u was jest "domowa" i nikt nie może się podłączyć więcej
albo może jeżeli wykrywa ci wifi sąsiadów, podpytaj czy możesz korzystać, najlepiej idź z jakimś ciastem :D

tak pokazywalam mu te sieci i tylko sieci on  mowi ich weis nicht  a co do sasiadow to nie wiem nawet do ktorych bo wyswietla sie z 10 wifi
24 listopada 2013 20:40
jowitaliber

tak pokazywalam mu te sieci i tylko sieci on  mowi ich weis nicht  a co do sasiadow to nie wiem nawet do ktorych bo wyswietla sie z 10 wifi

a moze ktores wifi nie ma hasła??/sprawdzałas?
24 listopada 2013 20:40
a tak prawde mowiac to mam go juz w du..ie poprostu tu wiecej nie przyjade jak tego nie zmieni on mi mowi zebym z polski laptop przywiozla,nie po to nasi dziadkowie wojne wygrali zebym sie go prosila poprostu ide w niedziele i karze sobie laptopa dac
24 listopada 2013 20:41
idź do sąsiada który jest najbliżej i zagadaj czy ma wifi

oni na pewno w domu zablokowali, bo niemożliwe żebys widziała 10 innych a nie ich
albo znajdz jakiegoś przystojniaka w sąsiedztwie i idź pogadaj czy ci pomoże z wifi bo masz problem, może akurat się uda :)
24 listopada 2013 20:41
kasia63

a moze ktores wifi nie ma hasła??/sprawdzałas?

te ktore tu sa maja wszystkie 
24 listopada 2013 20:42
jowitaliber

Zazdroszcze Ci :) Ja ostatnio trafiam na jakieś dziwne miejsca, niestety!
24 listopada 2013 20:45
jowitaliber - to jak masz jego laptopa, wejdz w ustawienia wifi i zobacz co tam jest porobione, moze ci sie uda jakos podlaczyc
24 listopada 2013 20:45 / 1 osobie podoba się ten post
Andrea tv.maniak tam możesz oglądać tvp1,tvp2,polsat tvn,