Na wyjeździe #3

17 września 2013 21:22 / 4 osobom podoba się ten post
Mycha

Chciałoby się wiedzieć, gdzie Ty te grzyby zbierałaś skoro to w 15 !!! minut ;-))

W lesie.
17 września 2013 21:24 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Łatwo mówić !! Mnie gubi ten "ser i flaszka" stojące obok. I jak tu tworzyć siebie na nowo?? 

Tylko pracą, Mych pracą nad sobą:))::):)):
17 września 2013 21:24
mleczko47

W lesie.

Nie bądx taka cwana, gadaj gdzie !!! Mapka, która ścieżka itd. Bo przypalę Ci pięty !!  Hahaha
17 września 2013 21:30 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Nie bądx taka cwana, gadaj gdzie !!! Mapka, która ścieżka itd. Bo przypalę Ci pięty !!  Hahaha

Mycha:)mapka ,sciezka:)ale ja jeszcze proponuje zeby ktos ustawil drogowskazy i znaki w lesie:)w sensie,stop-borowik,uwaga-maslak,ograniczenie predkosci na horyzoncie prawdziwek:))))))))))))
17 września 2013 21:40 / 1 osobie podoba się ten post
A tego muchomorka to chętnie pożyczę ;-) Od razu mi się gęba uśmiechnęła jak wlazłam na forum. Dzięki opiekunkowo
17 września 2013 21:46 / 1 osobie podoba się ten post
mala

Mycha:)mapka ,sciezka:)ale ja jeszcze proponuje zeby ktos ustawil drogowskazy i znaki w lesie:)w sensie,stop-borowik,uwaga-maslak,ograniczenie predkosci na horyzoncie prawdziwek:))))))))))))

Niech i tak będzie. Ale trzeba jakoś z Mleczko wyciągnąć, gdzie jest to tajemne miejsce. Dobrowolnie nie powie !!  
17 września 2013 21:48
Mycha

Niech i tak będzie. Ale trzeba jakoś z Mleczko wyciągnąć, gdzie jest to tajemne miejsce. Dobrowolnie nie powie !!  

Ja jak bylam z siostra na grzybach w tym samym lesie:)to ona miala kosz pelen a u mnie na dnie hahaha:)jeszcze czesc robaczywych:))))))))pech,normalnie pech:)))))))
17 września 2013 21:50 / 1 osobie podoba się ten post
mala

Ja jak bylam z siostra na grzybach w tym samym lesie:)to ona miala kosz pelen a u mnie na dnie hahaha:)jeszcze czesc robaczywych:))))))))pech,normalnie pech:)))))))

E tam pech !!  Ślepa, normalnie ślepa !!!!  ;-)))) 
17 września 2013 21:55
Mycha

E tam pech !!  Ślepa, normalnie ślepa !!!!  ;-)))) 

Pewnie,ze tak,bo jak to inaczej wytlumaczyc:)))))))a jak wleze do lasu to zaraz kierunki mi sie myla,pojecia nie mam wschod,zachod czy cosik to jest:)IQ minus 50 :))))))))))))
17 września 2013 22:03
Pomocy ! Jak będzie po niemiecku " podopieczna jest przewrażliwiona na punkcie swojego zdrowia", nie chcę napisać hipochondryczka:) Coś mi ciężko idzie instrukcja pracy i plan dnia po niemiecku a tłumacz takie głupoty wypisuje
17 września 2013 22:14
mala

Ja znalazłam kiedyś znak w lesie. Jechałam na rowerze i mało bym z niego nie spadła. Myślałam, że mam jakieś omamy?

Grzyba tez wtedy znalazłam, ale to był smardz wyniosły pod ochroną, niestety. Tylko popatrzeć mogłam.
17 września 2013 22:40 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Mycha wcale sie nie dziwie prawdziwy grzybiarz nie zdradza swoich sciezek:))))))))))))))))
17 września 2013 23:39 / 5 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Mycha wcale sie nie dziwie prawdziwy grzybiarz nie zdradza swoich sciezek:))))))))))))))))

He,he pradem ja ,pradem to napewno zdradzi dobre miejsca :)
Albo gilgotaniem,ja ujawniam wszystko pedzikiem,ha,ha.Tak jest ,gdy mowie do meza wiem ale nie powiem i On juz wie ,co ma robic.
17 września 2013 23:49 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Moj kochany sw. Pamieci Tato,byl wspanialym grzybiarzem.Nigdy nie zdradzal swoich sciezek.Tylko ja glupia,jak bylam mala dziewczynka nie bralam tych sciezek pod uwage:(Zabieral mnie zawsze.....Piekne czasy:)Dziekuje Tato:)
18 września 2013 00:07
mleczko47

Moje zbiory to zebrałam w zaledwie 15 minut :)

Czy ja sie mylę? Czy w tych wiaderkach są maślaki?
Jeżeli to sa maslaki ktore gęsto rosną w mlodnikach i prawie je można kosą kosić,
to i tak w ciągu 15 minut nie zetniesz tyle i nie poukladasz w wiaderkach :)))
Chyba, że kilka osób je zbierało?