Na wyjeździe #3

23 września 2013 22:49
emilia

Krolik po berlinsku" - swietny film, pod plaszczykiem opowiesci o stadzie tych zwierzatek swietnie pokazana tamta rzeczywistosc i oglupienie spoleczenstwa, ten film bede dluugo pamietac.

Bardzo fajny tak mnie wciągnął jak go oglądałam, ale to już było dawno. Ma facet talent!
23 września 2013 23:04 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Annika,słuchaj starszej ,mądrej pani i nie używaj kołków he,he,he,ale się uśmiałam

No coz ja bym sie nad tym zastanowiła, lepszy rydz jako nic hehehe:)))))))))))))
23 września 2013 23:13
dorotee

A korzystaja rodziny też z środkow pielegnacyjnych/ rękawiczki, śr dezynfekujący do kwoty 31 euro w ramach kasy chorych? Z kupnem rękawiczek jest czesto problem, a mało kto wie, ze można dostać za darmo.
W internecie można wlkepać Pflege-pakiet

Tak to prawda umnie wie jak sie zaczyna nowy miesia moja pani dzwoni do MediSan zamawia i przyworzai takie małe podkłady na łozko, o srodkach dezynfekujacych nie słyszałam:)))))))))))))
24 września 2013 07:05 / 1 osobie podoba się ten post
Jakaś wredna mucha zakłóca mi moje sam na sam od piątej... i jest taka sprytna, że nie mogę jej sięgnąć.... Albo ona taka sprytna, albo ja do niczego....)))))
24 września 2013 07:18 / 4 osobom podoba się ten post
Dzien doberek z rana a coz to za spanie?wstawac dziadki czekaja spokojnie w łozeczku,na sniadanko a tu z boku na bok sie opiekunki obracaja jeszcze hehe,Mamb ty zawsze taki ranny ptaszek cos u ciebie sie zmienilo twoj Ziutek zaczoł spac dłuzej? No juz do dzieła raz ,dwa,trzy gmnastyka poranna skłony ,przysady,bioderkami pokrecimy,miłego spokojnego ,w miare pogodnego dnia,usmiechac sie moje kochane usmiech bezcenny jest dla kazdego:)))))))))))))))))))Meryky trzym sie :)))))))))))))))
24 września 2013 07:21
Witam,miłego dzionka życzę.
24 września 2013 08:34
nowadanuta

Jakaś wredna mucha zakłóca mi moje sam na sam od piątej... i jest taka sprytna, że nie mogę jej sięgnąć.... Albo ona taka sprytna, albo ja do niczego....)))))

Może poprostu chce trochę dotrzymać Tobie towarzystwa? A Ty zabić masz zamiar...
24 września 2013 08:36
Zakręcona Mamuela

Tak to prawda umnie wie jak sie zaczyna nowy miesia moja pani dzwoni do MediSan zamawia i przyworzai takie małe podkłady na łozko, o srodkach dezynfekujacych nie słyszałam:)))))))))))))

Takie też dostajemy, zalezy co akurat potrzebujemy, w ramach tych 31 euro, mało kto o tym wie, zwlaszcza z rekawiczkami miałam problem, troche ich wychodzi.
24 września 2013 09:00 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy, malutka trzymasz sie??? ściskam cieplutkoooooo i przesyłam pozytywne wibracjeeeeeeeeeeeeeeee
24 września 2013 09:04 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Dzien doberek z rana a coz to za spanie?wstawac dziadki czekaja spokojnie w łozeczku,na sniadanko a tu z boku na bok sie opiekunki obracaja jeszcze hehe,Mamb ty zawsze taki ranny ptaszek cos u ciebie sie zmienilo twoj Ziutek zaczoł spac dłuzej? No juz do dzieła raz ,dwa,trzy gmnastyka poranna skłony ,przysady,bioderkami pokrecimy,miłego spokojnego ,w miare pogodnego dnia,usmiechac sie moje kochane usmiech bezcenny jest dla kazdego:)))))))))))))))))))Meryky trzym sie :)))))))))))))))

Mamuelka teraz jest wogole bez leków bo doktorek kazał odstawić więc możesz wyobrazić sobie jak jest... Ale ma mieć od przyszłego tyg tabletki na spanie tylko nic narazie niemowią o nowych tabletkach na demencje. Mam nadzieje że oni nie myślą ze jak beda nocki przespane to juz jest wszystko gut bo ich szybko wyprostuje.... jak się zdenerwuje ;))))))))))))))))))))))))))) buziaczkiii słoneczny promyczku
24 września 2013 09:23
dorotee

Może poprostu chce trochę dotrzymać Tobie towarzystwa? A Ty zabić masz zamiar...

Jak to zabić jak to jekieś nieśmiertelne czy co...już parę razy oberwało ścierką i dalej się naprzykrza.... hihihi upodopało sobie mojego lapka i mi na niego pstrzy.... Ciekawa jestem czy Ty byś na to pozwoliła.... Ciężko jest to zlikwidować wśród tylu bibelotów..... oj miała też moja "mała dziewczynka" i farta.. bo dom jest pełny po sufit....)))))
24 września 2013 09:36
Też lubię bibeloty:)):)))):)))
24 września 2013 09:40
dorotee

Też lubię bibeloty:)):)))):)))

Ja bardzo daleko jestem od tego...  Może być dekoracyjne, ale musi też być użytkowe innaczej....kosz...Jedyny wyjatek to obrazy....))))
24 września 2013 09:42
NO tak, obrazy nie stoją przynajmniej na drodze:)):), moja rodzina ile podrozy tyle pamiątek, ciekawe , ale dużo, bardzo dużo:)):) kurzu też dużo.
24 września 2013 09:48
Oj idę sprzątać... Moja "mała dziewczynka" nie lubi jak się sprząta... pewnie wstydzi się, że ma straszny bałagan... ON tez nie lubi, ale ON chyba się mnie trochę boi... to może mi pozwoli... )))) Neta też mam takiego co mi się ciagle rozłacza... Nie chce mi się za nim ganiać...)))))