To oceń sama - czy warto się męczyć , czy Cię ta stresująca sytuacja nie będzie za wiele kosztować , czy dasz radę puszczać jej uwagi koło uszu . Z dobrym językiem i doswiadczeniem nie będziesz długo czekać na nową ofertę .
To oceń sama - czy warto się męczyć , czy Cię ta stresująca sytuacja nie będzie za wiele kosztować , czy dasz radę puszczać jej uwagi koło uszu . Z dobrym językiem i doswiadczeniem nie będziesz długo czekać na nową ofertę .
Niech mi ktoś doda jakieś podoba mi się bo mam 666 i nie chciałabym z tym iść spac !!!!))))
I fraktale i takie zabobony?:):):)Czy to się aby nie kłóci jakoś ze sobą????Śpij dobrze to może Ci się przyśni 69/96:):):):):):)
Tu sie nic nie kłóci... Musiałabym przestać wierzyć w De, Al i Parkinsona żeby przestać wierzyć w 666, a reszta..hihihi))))
Dobranoc...))))
To tylko Twoje wrażenie, zapewniam Cię, że gdyby tak było pierwszy bym o tym wiedział.
Do osób, które od kilku dni prowokują kłótnie mam taką propozycję:
Idźcie na zieloną trawkę i się pobijcie o to kto ma rację.
Kolejny dzień na forum że musze usunąć kilkadziesiąt postów. Czy zamiast dołować się wzajemnie, nie lepiej popisać o czymś przyjemnym?
Zasztanawiam się ,co takiego obraźliwego napisałam,że usunął Pan wszystkie moje wpisy dotyczące Mery..żywie nadzieję ,że zrobił to Pan z rozpędu a nie z osobistej niechęci.
To źle żywisz. Na przyszłość zastanów się dwa razy zanim wyślesz posta. Moderator
Niech mi ktoś doda jakieś podoba mi się bo mam 666 i nie chciałabym z tym iść spac !!!!))))
Zasztanawiam się ,co takiego obraźliwego napisałam,że usunął Pan wszystkie moje wpisy dotyczące Mery..żywie nadzieję ,że zrobił to Pan z rozpędu a nie z osobistej niechęci.
To źle żywisz. Na przyszłość zastanów się dwa razy zanim wyślesz posta. Moderator
...a ja slyszalam... ze powtarzajace sie cyferki... szczescie przynosza i koniecznie trzeba sznapsa przy tej okazji wypic...