Pytanie do Panów - czy wygląd ma znaczenie?

12 kwietnia 2015 21:54 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

A właśnie ,że z dobrego serca,ale niestety częśc druga Twojej odpowiedzi świadczy o tym ,że wiesz, że nic nie wiesz.W związku z tym najlepiej rzeczywiście podążaj  za naszym tokiem myślenia w kwestii poszerzania horyzontów, bo i tak nie nadążysz a tylko się pogrążysz:):):):):)hi hi hi

.......niech sie dzieje wola nieba,z nia sie zawsze zgadzac trzeba........
09 września 2016 20:49 / 2 osobom podoba się ten post
Mówisz tu o chemii do zadbanych kobiet.
09 września 2016 21:06 / 2 osobom podoba się ten post
Knorr

Mówisz tu o chemii do zadbanych kobiet.

Jesli to ta chemia  C2H5OH  to nie ma na co patrzeć ))))) wszystkich zrówna
09 września 2016 21:43 / 3 osobom podoba się ten post
Ja bym raczej powiedziała,że to fizyka i entomologia,jak nie iskrzy to nie ma motyli w brzuchu.
09 września 2016 21:53 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ja bym raczej powiedziała,że to fizyka i entomologia,jak nie iskrzy to nie ma motyli w brzuchu.

Dokładnie:)Jak nie ma wspólnego feng shui to żeby skały srały nic z tego nie będzie:)I wygląd nie ma znaczenia.Żadnego.
10 września 2016 09:45 / 2 osobom podoba się ten post

Mowa tu zapewne o feromonach. Niewidoczne, a jednak działają 

10 września 2016 20:41 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Dokładnie:)Jak nie ma wspólnego feng shui to żeby skały srały nic z tego nie będzie:)I wygląd nie ma znaczenia.Żadnego.

Dokładnie Kasiu ... Bo wzwód i tak jest na to co masz pod pępkiem A to jest dość "szczególnej" urody...  I  (tak miemam)  stąd się wzjęło przysłowie, że każda potwora znajdzie swojego amatora...
11 września 2016 14:41 / 3 osobom podoba się ten post
Ja tu nie chcę się na temat seksualności wypowiadać ... bo uważam, że każdy ma swoją...   Uważam też, że seks zarezerwowany jest dla ludzi, a zwierzeta mają z tego tylko mnożenie... pijak, cham i masturbator to ci co mają tylko ludzką twarz...
11 września 2016 14:53 / 2 osobom podoba się ten post
Wróce do domu to kota z tabliczki mnożenia przepytam może i cos w tym jest prawdy )
11 września 2016 14:58 / 1 osobie podoba się ten post
Tak mniej wiecej ... Na poczatek jednak muszą się nauczyć jeść nożem i widelcem bo to ich od zwierząt odróżnia... I coś jeszcze zrobić żeby nie zapomnieć jak to się robi po kilkudziesieciu latach ...
11 września 2016 15:04 / 2 osobom podoba się ten post
mleczkovoll40

Wróce do domu to kota z tabliczki mnożenia przepytam :-) może i cos w tym jest prawdy :-))

Kot zawsze prawdę ci powie 
11 września 2016 15:18 / 1 osobie podoba się ten post
To trzeba było z nim w ławce na matmie nie siedzieć 
11 września 2016 15:24 / 1 osobie podoba się ten post
O tak :) A potem pyta , gdzie zeszyt miau...
11 września 2016 15:26 / 2 osobom podoba się ten post
A buda (tu szkoła) to psi dom ...   Koty tam bywaja tylko przypadkiem ...
11 września 2016 15:27
Kocie oczka to niech już w rosole robi