Pytanie do Panów - czy wygląd ma znaczenie?

11 września 2016 15:55 / 2 osobom podoba się ten post
Takiego bedę porzyczała do "miziania" , ale mizianie tylko w celach poznawczych
11 września 2016 16:13 / 1 osobie podoba się ten post
Mam psa ...   Ale mój pies jest całkowicie uludziowiony i boi się wszystkiego oprócz ludzi...  Ten kotek jest jeszcze mały... na zdjęciu jego tatuś , który też jeszcze parę kilo urośnie...   Nie, to zwierzątka mojej córeczki, jak będą groźne to najwyżej zobaczą czym jest "wściekła" mamusia
11 września 2016 16:21 / 5 osobom podoba się ten post
nowadanuta

Takiego bedę porzyczała do "miziania" :lol2:, ale mizianie tylko w celach poznawczych :lol3:

ten kot to chyba na sterydach jedzie
11 września 2016 16:28 / 5 osobom podoba się ten post
a skórka z niego wystarczyła by na plecy a nie tylko na nerki
11 września 2016 16:34 / 2 osobom podoba się ten post
Paolo ... Wolę tego kotka... Już zaakceptowałam, bo lepsze to niz ważżz... Moja córeczka kiedyś uparła się na węża i nie chcę żeby to wróciło...
11 września 2016 16:37 / 3 osobom podoba się ten post
Chcąc byc w temacie i nie pomijajac kota wyglad i rozmiar chyba jednak ma znaczenie
Na wygladzie ( urodzie) kociej sie nie znam ale rozmiaru to nie sposob pominąc
11 września 2016 16:37 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

ten kot to chyba na sterydach jedzie :lol2:

ORIM nie wiem Ja do tej pory nawet nie wiedziałam, że cós takiego jest ... Dostałam maila z domu ze zdjęciem i informacją... Wróce to zobaczę
11 września 2016 16:49 / 5 osobom podoba się ten post
nowadanuta

ORIM nie wiem :lol2: Ja do tej pory nawet nie wiedziałam, że cós takiego jest ... :-) Dostałam maila z domu ze zdjęciem i informacją... :-) Wróce to zobaczę :-)

kup sobie cos takiego jak kotkowi przyjdzie do glowy przywitac sie z Tobą
11 września 2016 17:46 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

kup sobie cos takiego jak kotkowi przyjdzie do glowy przywitac sie z Tobą:-)

ORIM, ja zwierzątka lubię  przynajmniej niektóre, ale nie podlizuję sie do nich...  I w razie coś to ten kombinezon napewno będzie ten kot nosił i nie wiem czy mu on pomoże...
11 września 2016 17:49
Nie, nie ... tego sie nie obawiam... Kotki by nas już dawno zjadły  (zupełnie tak jak  duze koty), ale nie wiedzą jak to zrobić ...
12 września 2016 18:29 / 3 osobom podoba się ten post
Bo lubię :)
12 września 2016 19:04 / 1 osobie podoba się ten post
Wierzysz w takie rzeczy ? Ja nie ....   Ja pomalutku ... po nitce od kłębka i po nitce do kłębka ... I wtedy te odpowiedzi wyglądają zupełnie inaczej, ale te szybkie tez znam ...
16 września 2016 16:15 / 2 osobom podoba się ten post
Cieszę sie, że sie odezwałeś bo wiem o co Tobie chodzi, a moja odpowiedź była troche niegrzeczna bo za prędka...  Na realizację marzeń potrzebna jest materia ... Marzenia wytwarza ciało emocjonalne pod wplywem różnych bodzców... Marzysz nie dlatego, że masz tylko dlatego, że nie masz ... czyli masz brak... Miłość ma w przyrodzie swój przejaw materialny...  i jest wytwarzana przez ciało emocjonalne i jest nim każda (?) emocja ... ćzyli też nienawiść... Miłością się pała... Jak nie masz tego w człowieku, w którym to widzisz i wiesz czym pała to będziesz chciał nienawiści bo to też jest miłość ...Takie ciary..  Czyli masz (mamy) dualny system pragnień : widzisz i rozumiesz to nie chcesz, a nie widzisz to chcesz... Wolę nie tworzyć z ciała emocjonalnego bo cholera nie wiem co mogę stworzyć... A ja nie wiem czy są mądrzy, którzy to rozróżniają ... Ja nie wiem czy panosząca się osteoporoza nie jest wynikiem większych "marzeń" niż materi na nie ...  I tez pozdrawiam ))))
16 września 2016 16:26 / 1 osobie podoba się ten post
Jeżeli to do mnie to mi daleko... Zdawałam na filologię polską, ale mnie tam nie chcieli...
16 września 2016 16:26 / 3 osobom podoba się ten post
 Tak sobie myślę,że każda istota na tej planecie żyje w/g jakiegoś planu.Plan ten zna tylko Stwórca-dla wierzących lub Ktoś,Coś-dla ateistów.No a jeśli wszystko jest tylko dziełem przypadku-to ja się tak nie bawię!