Kosmetyczni ulubieńcy

29 czerwca 2014 08:49 / 2 osobom podoba się ten post
magmab

Dziewczyny ;) przyznaje się mam delikatną schize na punkcie dekoltu i biustu, co używacie do pielęgnacji albo co byście poleciły do tych partii ciała???

A moze to :
Yves Rocher z serii Bioptimale w opakowaniu z dozownikiem 100ml, zawiera on wyciag ze skrzypu
Drugi to Żel do biustu ujędrniająco napinający z cerii AA Body Oceanic, lekki różowy żel,
29 czerwca 2014 08:56
Orim-ja przepraszam,że tak przy niedzieli-czyżbyś swój biuścik ujędrniał???Bo taka znajomość tematu.....Hi hi hi
29 czerwca 2014 08:56
ORIM

A moze to :
Yves Rocher z serii Bioptimale w opakowaniu z dozownikiem 100ml, zawiera on wyciag ze skrzypu
Drugi to Żel do biustu ujędrniająco napinający z cerii AA Body Oceanic, lekki różowy żel,

Ty też dbasz o swój biust ?
29 czerwca 2014 08:58 / 3 osobom podoba się ten post
Annika

Ty też dbasz o swój biust ? :-)

On zapewne wykonuje tylko nacieranie tym specyfikiem :PPPPPPPPP
29 czerwca 2014 08:59
wichurra

Spokojnie dziewczęta - to nie było tak, że te wszystkie kosmetyki były pełne i je całe zużyłam. Większość była już ponapoczynana i je teraz wykończyłam przez te 8 tygodni.
Myślę, że jakbyście tak zbierały wszystkie opakowania po kosmetykach, to same byście się zdziwiły, ile tego zużywacie. 

Czy brakuje Ci żółtych worków  na folię i nie wyrzucasz  opakowań , tylko zbierasz?
29 czerwca 2014 08:59 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

A moze to :

A może oprócz biustu coś jeszcze ujędrnia......Orim???
29 czerwca 2014 09:04 / 3 osobom podoba się ten post
Annika

Ty też dbasz o swój biust ? :-)

Moze odpowiem ci tak.Nie wiem ile w swoim zyciu dotykalas damskich piersi.Mam wrazenie ze ja troszke wiecej ha ha.Wiec w przenosni dbam o "swoj" biust.
29 czerwca 2014 09:07 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

A może oprócz biustu coś jeszcze ujędrnia......Orim???

Moze sprobuj ha ha Jednak nie miej pozniej do mnie pretensji jak cos bedzie nie tak.Wiesz ten wasz imbir (afrodyzjak) plus jakis tam krem no i moze dziac sie roznie ha ha
29 czerwca 2014 09:07
ORIM

Moze odpowiem ci tak.Nie wiem ile w swoim zyciu dotykalas damskich piersi.Mam wrazenie ze ja troszke wiecej ha ha.Wiec w przenosni dbam o "swoj" biust.

Domyślam się, że więcej ich dotykałeś  niż ja . Czyli podane kosmetyki przez Ciebie są dobrze sprawdzone i przetestowane, a więc z całą pewnością nie powodują uczulenia, mają wspaniałą konsystencję, zapach pewnie też .......  nic tylko używać
29 czerwca 2014 09:09 / 3 osobom podoba się ten post
ivetta

Czy brakuje Ci żółtych worków  na folię i nie wyrzucasz  opakowań , tylko zbierasz?

Nie:)
Lubię sobie po jakimś czasie przejrzeć co zużyłam. I taką satysfakcję mi to dziwną sprawia, jak taki cały woreczek się uzbiera - czuję się wtedy jeszcze lepiej wypielęgnowana:):) Też chyba działanie psychologiczne - im pełniejszy woreczek, tym bliżej wyjazdu.
29 czerwca 2014 09:11 / 1 osobie podoba się ten post
Annika

Domyślam się, że więcej ich dotykałeś  niż ja :-). Czyli podane kosmetyki przez Ciebie są dobrze sprawdzone i przetestowane, a więc z całą pewnością nie powodują uczulenia, mają wspaniałą konsystencję, zapach pewnie też .......  nic tylko używać :-)

Co do zapachu to Yves Rocher z serii Bioptimale ma dos intensywny zapach ale szybko znika.Zel jest z serii AA wiec nie powinien nikogo uczulac.Tak te kosmetyki sa sprawdzone na wrazliwej skorze.Jednak jak zapewnie wiesz nowymi kosmetykami nie trzeba sie zaraz wypackac po calosci.Lepiej zrobic sobie mala probke na skorze w miejscu malo widocznym i sprawdzic jak sie skora i kosmetyk zachowuje w naszym przypadku
29 czerwca 2014 09:12 / 1 osobie podoba się ten post
magmab

Dziewczyny ;) przyznaje się mam delikatną schize na punkcie dekoltu i biustu, co używacie do pielęgnacji albo co byście poleciły do tych partii ciała???

Ja do dekoltu i szyi używam drogeryjnych kremów do twarzy - obecnie mam Soraya Art&Diamonds. Natomiast do biustu sera lub balsamy ujędrniające przeznaczone do biustu. Teraz spróbowałam z Balei, ale normalnie to używam polskiej firmy w takim różowo-fioletowym opakowaniu, ale zapomniałam jak się firma nazywa. W sumie nie wiem, czy one coś dają, ale tak dla spokoju używam:)
29 czerwca 2014 09:13
była tu wiele razy mowa o jakichs specyfikach na cellulit i chciałam wspomnieć o tym produkcie,miałam go w swoim czasie w sprzedazy i słyszałam same,pozytywne opinie mimo,ze był drogi,moze warto sie nim zainteresować,bo opakowanie duże 500g i same naturalne skladniki,podaje linka na pogromcę cellulitu,powinie byc do kupienia i DE również,w sklepach Natura, z zielarskich itp.,produkty z serii Herbamedisus widziałam tez w niektórych aptekach, a sama uzuwam żelu z Harpagophytum czyli diabelskim pazurem na bole stawowe i temu podobne ,ALE musi byc to oryginalna,szwajcarska seria Herbamedicus,nie te podróbki,które zalegają Lidle i Biedronki po 10 zl

http://santamargheritaa.blogspot.com/2012/09/cellulitis-herbamedicus-pogromca.html

a tu znalazlam sklepik w ktorym sa te produkty,warto im sie przyjrzec i wiedziec ile kosztuja i jaki maja sklad:))))

http://www.eko-styl.com/herbamedicus-m-126.html
29 czerwca 2014 09:29
Mozeci rowniez zagladac na alegro Moze znajdziecie cos dla siebie
Tu przykład
http://allegro.pl/soraya-krem-do-biustu-ujedrnia-modeluje-nowosc2014-i4160925455.html
29 czerwca 2014 09:53
Pamiętacie o tym rankingu kremów przeciwzmarszczkowych? Na pierwszym miejscu daleko za innymi był krem z Lidla. Otóż w moim mieście nie ma tego kremu, nie wiem czy został wykupiony czy o co chhodzi, bo wiem , że był.