Dziewczyny ;) przyznaje się mam delikatną schize na punkcie dekoltu i biustu, co używacie do pielęgnacji albo co byście poleciły do tych partii ciała???
Dziewczyny ;) przyznaje się mam delikatną schize na punkcie dekoltu i biustu, co używacie do pielęgnacji albo co byście poleciły do tych partii ciała???
A moze to :
Yves Rocher z serii Bioptimale w opakowaniu z dozownikiem 100ml, zawiera on wyciag ze skrzypu
Drugi to Żel do biustu ujędrniająco napinający z cerii AA Body Oceanic, lekki różowy żel,
Ty też dbasz o swój biust ? :-)
Spokojnie dziewczęta - to nie było tak, że te wszystkie kosmetyki były pełne i je całe zużyłam. Większość była już ponapoczynana i je teraz wykończyłam przez te 8 tygodni.
Myślę, że jakbyście tak zbierały wszystkie opakowania po kosmetykach, to same byście się zdziwiły, ile tego zużywacie.
A moze to :
Yves Rocher z serii Bioptimale w opakowaniu z dozownikiem 100ml, zawiera on wyciag ze skrzypu
Drugi to Żel do biustu ujędrniająco napinający z cerii AA Body Oceanic, lekki różowy żel,
Ty też dbasz o swój biust ? :-)
A może oprócz biustu coś jeszcze ujędrnia......Orim???
Moze odpowiem ci tak.Nie wiem ile w swoim zyciu dotykalas damskich piersi.Mam wrazenie ze ja troszke wiecej ha ha.Wiec w przenosni dbam o "swoj" biust.
Czy brakuje Ci żółtych worków na folię i nie wyrzucasz opakowań , tylko zbierasz?
Domyślam się, że więcej ich dotykałeś niż ja :-). Czyli podane kosmetyki przez Ciebie są dobrze sprawdzone i przetestowane, a więc z całą pewnością nie powodują uczulenia, mają wspaniałą konsystencję, zapach pewnie też ....... nic tylko używać :-)