Kosmetyczni ulubieńcy

03 maja 2017 18:24 / 1 osobie podoba się ten post
Fajnie Cię mieć za koleżankę:):)
03 maja 2017 18:26 / 1 osobie podoba się ten post
Ja akurat po jakimś nawilzającym- nie wchłaniał się dobrze i taką lepką powłokę zostawiał , bleee :)
03 maja 2017 18:36 / 2 osobom podoba się ten post
Muszę przeprosić Vichy - mam jeden produkt, do którego wracam regularnie - jest to filtr przeciwsłoneczny do twarzy. Nie bieli, nie zostawia smug, nie przetłuszcza skóry - jest dla mnie lepszy niż alternatywa z LRP, którą przed nim stosowałam.

Oto link http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,53596,capital-soleil-emulsion-anti-brillance-toucher-sec-spf-50-matujaca-emulsja-do-twarzy-spf-50-wersja-2012.html
03 maja 2017 18:36 / 3 osobom podoba się ten post
Mój taki wypróbowany sposób, ale jako maseczka- rozsmarować na twarzy kapsułkę z vit E, albo wymieszać z niewielką ilością jakiegoś zwykłego kremu i wtedy rozsmarować.
Te kremy z Vichy mają jakiś składnik zapychający pory- jakies woski może?
03 maja 2017 18:39
wichurra2

Muszę przeprosić Vichy - mam jeden produkt, do którego wracam regularnie - jest to filtr przeciwsłoneczny do twarzy. Nie bieli, nie zostawia smug, nie przetłuszcza skóry - jest dla mnie lepszy niż alternatywa z LRP, którą przed nim stosowałam.

Oto link http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,53596,capital-soleil-emulsion-anti-brillance-toucher-sec-spf-50-matujaca-emulsja-do-twarzy-spf-50-wersja-2012.html

Nie znałam tego produktu- mam filtr z LRP własnie, ale się świeci.
03 maja 2017 18:42 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Nie znałam tego produktu- mam filtr z LRP własnie, ale się świeci.

Ten z Vichy ma nawet w nazwie, że jest przeciw świeceniu (anti-brillance toucher sec) i rzeczywiście nawet lekko matuje cerę. 
Jakbyś miała ochotę wypróbować to uważaj z nazwami, bo jest jeszcze w takim samym opakowaniu, też SPF50, ale dla cery suchej i ten pewnie będzie błyszczenie się powodował. 
03 maja 2017 18:46 / 1 osobie podoba się ten post
Ano :) Trzeba się będzie zaopatrzyć :)
03 maja 2017 18:50
Dobry patent, ale najpierw gdzieś na skórze przedramienia wypróbuj , czy nie wywoła alergii , czy podrażnienia- sama witamina, jak i olejek arachidowy w którym jest rozpuszczana.Rzadko podrażnia, ale się zdarza.
03 maja 2017 18:53
tina 100%

Mój taki wypróbowany sposób, ale jako maseczka- rozsmarować na twarzy kapsułkę z vit E, albo wymieszać z niewielką ilością jakiegoś zwykłego kremu i wtedy rozsmarować.
Te kremy z Vichy mają jakiś składnik zapychający pory- jakies woski może?

Masz na myśli jakieś konkretne kapsułki z witaminą E, czy to można obojętnie jakie w drogerii dostać? 
03 maja 2017 18:54
03 maja 2017 18:56 / 3 osobom podoba się ten post
wichurra2

Masz na myśli jakieś konkretne kapsułki z witaminą E, czy to można obojętnie jakie w drogerii dostać? 

Ja akurat używam z Doppel Herz, te można dostać w drogerii. Kiedyś vit E można było w kropelkach dostac bez recepty w aptece, a teraz już niestety nie .
27 czerwca 2017 14:01
Mój kosmetyczny ulubieniec na ten miesiąc. Serum Vialise. Intensywnie w ostatnim czasie ćwicze. Udało mi się zrzucić sporo kilogramów.Zmniejszyłam również cellulit i wydaje mi się, w zasadzie to nawet jestem pewna, że to serum bardzo dobrze się do tego przyczyniło. Próbowałam wielu kosmetyków do tej pory ale to najbardziej mi chyba pasuje. Po pierwsze ładnie pachnie i sie wchłania. Po drugie autentycznie czuć jak nawilża oraz napina skórę.
27 czerwca 2017 17:14 / 1 osobie podoba się ten post
Nie umiem funkcjonowac bez Lip Butter firmy Labello. No nie umiem...Ostatnie kilka miesiecy jakis straszny problem byl z zakupem tego cholerstwa i po prostu myslalam,ze mnie cos trafi. Dzieki Opiekunkowu udalo mi sie przezyc ten czas. Dzieki dziewczyny
27 czerwca 2017 17:29 / 1 osobie podoba się ten post
Fioletowa zerknij na to i co Ty na to ten zapach męski zwala z nóg
27 czerwca 2017 17:30 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Nie umiem funkcjonowac bez Lip Butter firmy Labello. No nie umiem...Ostatnie kilka miesiecy jakis straszny problem byl z zakupem tego cholerstwa i po prostu myslalam,ze mnie cos trafi. Dzieki Opiekunkowu udalo mi sie przezyc ten czas. Dzieki dziewczyny :buziaki2::-)

A tego damskiego nie znam zapachu Tylko w Dauglas