Kosmetyczni ulubieńcy

27 czerwca 2017 17:38 / 1 osobie podoba się ten post
Malina

A tego damskiego nie znam zapachu Tylko w Dauglas

O ten zapach jest okrutny Malinka. Kupilam ze trzy lata temu bo na blotterze tak cudnie pachnial,ze po prostu musialam go miec. A teraz to...dusi tak,ze niech cholera wezmie. Jesli Ci sie podoba to moge podarowac. Ale we wrzesniu dopiero bo w domu se stoi. Slodki i ciezki. I az w gardle na migdalach wlosy sie podnosza...A ja lubie killerowate zapachy wiec se wyobraz co to za monstrum
27 czerwca 2017 17:40 / 2 osobom podoba się ten post
Malina

Fioletowa zerknij na to i co Ty na to ten zapach męski zwala z nóg

A tego to ja nie znam. Nadrobie przy okazji. Moze meski lepsiejszy bedzie?
27 czerwca 2017 17:53 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

O ten zapach jest okrutny Malinka. Kupilam ze trzy lata temu bo na blotterze tak cudnie pachnial,ze po prostu musialam go miec. A teraz to...dusi tak,ze niech cholera wezmie. Jesli Ci sie podoba to moge podarowac. Ale we wrzesniu dopiero bo w domu se stoi. Slodki i ciezki. I az w gardle na migdalach wlosy sie podnosza...A ja lubie killerowate zapachy wiec se wyobraz co to za monstrum:-)

No takich cieżarów to nie lubię,ale męski jest zmysłowy
30 czerwca 2017 08:51
tala

Mój kosmetyczny ulubieniec na ten miesiąc. Serum Vialise. Intensywnie w ostatnim czasie ćwicze. Udało mi się zrzucić sporo kilogramów.Zmniejszyłam również cellulit i wydaje mi się, w zasadzie to nawet jestem pewna, że to serum bardzo dobrze się do tego przyczyniło. Próbowałam wielu kosmetyków do tej pory ale to najbardziej mi chyba pasuje. Po pierwsze ładnie pachnie i sie wchłania. Po drugie autentycznie czuć jak nawilża oraz napina skórę.

Sama czegoś takiego szukałam, ale nie wiem czy to zależy w sumie od kosmetyku czy od danej osoby, ze u jednej efekt jest lepszy, u drugiej gorszy. Niestety ale u mnie tak wesoło nie jest :( 
Praktycznie żadno serum jakiego używałam nie działało 
30 czerwca 2017 15:26 / 1 osobie podoba się ten post
Malina

A tego damskiego nie znam zapachu Tylko w Dauglas

Ja lubię zapachy tego projektanta:)Są takie charakterystyczne.Ostatnio nabyłam damskie perfumki "pure".Ładne,świeże,na lato jak znalazł.W promocji ok.170 zł za 50 ml w drogerii internetowej.
01 lipca 2017 12:22 / 1 osobie podoba się ten post
Mój ulubiony to "Telescopic" z L'oreala,taki w złotym opakowaniu.Jest wydłużający ale nie pogrubiający,ja nie lubie nadmiaru tuszu i ciężkich rzęs.Jak dla mnie idealny bo ma fajną,zgrabną,nie grubą szczoteczkę.Z Maybelline miałam chyba ze cztery różne,mnie nie pasują,brzydko się rozprowadzają i szybko wysychają.Alternatywnie tusze z Bourjois też są całkiem niezłe.Koszt ok .40-50 zł.
01 lipca 2017 17:25 / 3 osobom podoba się ten post
Wszystkie sa super!
01 lipca 2017 17:33 / 2 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Wszystkie sa super!

Na pewno super,w polskich sklepach nie kupisz,bo najwyższe pólki są jednak zbyt nisko... No może na Lancome wystarczy miejsca..
01 lipca 2017 17:35 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Na pewno super,w polskich sklepach nie kupisz,bo najwyższe pólki są jednak zbyt nisko...:hihi: No może na Lancome wystarczy miejsca..

Artdeco nie jest wysoka polka Ale tez jak sie z miesiac go uzywa to jakis taki sie robi dziwny. Ale przez miesiac mozna sie pocieszyc
01 lipca 2017 17:41 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Artdeco nie jest wysoka polka:-) Ale tez jak sie z miesiac go uzywa to jakis taki sie robi dziwny. Ale przez miesiac mozna sie pocieszyc:-)

Pań Gadżet pokazywała ostatnio tusze z wibracjami,ale koszt jak z kosmosu.

Edit. Znalazłam z Lancome za 130 zeta...
01 lipca 2017 17:43 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Pań Gadżet pokazywała ostatnio tusze z wibracjami,ale koszt jak z kosmosu.

Edit. Znalazłam z Lancome za 130 zeta...

Mam Chanel. Ale Ci powiem,ze dupy nie urywa. Drogie a nic specjalnego,nie polecam.
01 lipca 2017 17:45 / 2 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Mam Chanel. Ale Ci powiem,ze dupy nie urywa. Drogie a nic specjalnego,nie polecam.

Też tak myślę,że szkoda kasy. 
01 lipca 2017 17:47 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Też tak myślę,że szkoda kasy. 

Szczerze? Wole sama rzesy wytuszowac. Te wibracje strasznie mnie wkurzaja. Takie tam byle co. Nie wierze,ze to sie przyjmie.
01 lipca 2017 18:33 / 2 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Szczerze? Wole sama rzesy wytuszowac. Te wibracje strasznie mnie wkurzaja. Takie tam byle co. Nie wierze,ze to sie przyjmie.:-)

Mam takie pytanko, doradź mi fajny letni zapach, bo Ty fachura jak mało kto.Lubię zapachy świeże,wodne ,z goryczką, brońcie Bobrze nie obrzydliwie słodkie, idę z takim zamiarem do drogerii i wychodzę najczęściej z Water cool , 
01 lipca 2017 18:36 / 2 osobom podoba się ten post
Alaska

Mam takie pytanko, doradź mi fajny letni zapach, bo Ty fachura jak mało kto.Lubię zapachy świeże,wodne ,z goryczką, brońcie Bobrze nie obrzydliwie słodkie, idę z takim zamiarem do drogerii i wychodzę najczęściej z Water cool , 

Podczytam też.

Ja latem obrzydliwie wierna Moschino "I love love", ale może bym coś zmieniła...
Tak nieraz gdzieś coś na ulicy poczuję, a w perfumerii potem znaleźć tego nie mogę.