Nasza Perfumeria

12 listopada 2016 20:32 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Mysza to powinna otworzyć internetową perfumerię,sukces odniosłaby na pewno. W opiece mogłaby sobie dorabiać na waciki.

Jest tak obcykana z tematem, że faktycznie mogłaby  
12 listopada 2016 20:34 / 4 osobom podoba się ten post
Mycha

Jest tak obcykana z tematem, że faktycznie mogłaby :-) 

Ja to już nawet wymyśliłam motto przewodnie jej perfumerii : " Dajcie mi człowieka,a prefumy dopasuję" .... fajne,nie?
12 listopada 2016 20:40 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ja to już nawet wymyśliłam motto przewodnie jej perfumerii : " Dajcie mi człowieka,a prefumy dopasuję" .... fajne,nie?:lol2:

Pasuje do niej.
12 listopada 2016 20:54 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Mysza to powinna otworzyć internetową perfumerię,sukces odniosłaby na pewno. W opiece mogłaby sobie dorabiać na waciki.

Bez przesady To musialyby byc waciki przynajmniej Donny Karan. 
12 listopada 2016 20:55 / 3 osobom podoba się ten post
Mycha

Myszko ja Ci dobrze radzę :lol1: zanim umieścisz jakiś link, skontaktuj się z daną firma i "tnij" procenty od sprzedaży :lol1:

Yhy...Juz widze te profity. Wygladaja zupelnie jak dziury w serze
12 listopada 2016 20:57 / 4 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Bez przesady:-) To musialyby byc waciki przynajmniej Donny Karan. 

Twoja perfumeria powinna być inna niż wszystkie. Masz talent do opisywania zapachów,umiesz dobierać zapachy do ludzi,umiesz szukać w odpowiednich sklepach,na temat perfum wiesz bardzo dużo. Pomyśl sama,czy nie zrobiłabyś kariery?
12 listopada 2016 21:07 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Twoja perfumeria powinna być inna niż wszystkie. Masz talent do opisywania zapachów,umiesz dobierać zapachy do ludzi,umiesz szukać w odpowiednich sklepach,na temat perfum wiesz bardzo dużo. Pomyśl sama,czy nie zrobiłabyś kariery?

No nie wiem...Taki "talent" to kazdy moze miec jak wyobraznie sobie rozbucha. Myku,myku i opis gotowy ;))) Co do dobierania zapachow to tez nie tak do konca. Bedziesz szukala perfum z konkretna nuta zapachowa a uwiedzie Cie zupelnie co innego. I po zawodach ;))) Kariere moge sprobowac zrobic ale pod warunkiem,ze z wami Sama polegne na pierwszym zakrecie.  taka opiekunkowa spolka moglaby miec przyszlosc bo wkrecilybysmy sie rowniez na rynek wegierki,slowacki i jakis tam jeszcze...O! Wiem! Litwe moglybysmy opanowac
12 listopada 2016 21:15 / 3 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

No nie wiem...Taki "talent" to kazdy moze miec jak wyobraznie sobie rozbucha. Myku,myku i opis gotowy ;))) Co do dobierania zapachow to tez nie tak do konca. Bedziesz szukala perfum z konkretna nuta zapachowa a uwiedzie Cie zupelnie co innego. I po zawodach ;))) Kariere moge sprobowac zrobic ale pod warunkiem,ze z wami:-) Sama polegne na pierwszym zakrecie.  taka opiekunkowa spolka moglaby miec przyszlosc bo wkrecilybysmy sie rowniez na rynek wegierki,slowacki i jakis tam jeszcze...O! Wiem! Litwe moglybysmy opanowac:lol1:

Wiadomo,jak trafisz na marudę-klientkę to nigdy nie dogodzisz,zapach to nie rajstopy z lycrą. Jak będziesz potrzebować pomocy to ja bardzo chętnię się wypowiem,tylko pamiętaj o przysłaniu próbek gratis 
Widzisz,ty tez masz jakąs wizję,dojrzejesz do tego ,chcesz być w domku więc dąż do tego,wykorzystaj swój talent i wiedzę o uroku osobistym nie wspomnę
12 listopada 2016 21:16 / 3 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

No nie wiem...Taki "talent" to kazdy moze miec jak wyobraznie sobie rozbucha. Myku,myku i opis gotowy ;))) Co do dobierania zapachow to tez nie tak do konca. Bedziesz szukala perfum z konkretna nuta zapachowa a uwiedzie Cie zupelnie co innego. I po zawodach ;))) Kariere moge sprobowac zrobic ale pod warunkiem,ze z wami:-) Sama polegne na pierwszym zakrecie.  taka opiekunkowa spolka moglaby miec przyszlosc bo wkrecilybysmy sie rowniez na rynek wegierki,slowacki i jakis tam jeszcze...O! Wiem! Litwe moglybysmy opanowac:lol1:

Tak, tak, gdybyś poszła na urlop albo jakie L4, to byśmy Ci tak klientów załtwiły, że hej!  jakbyśmy zaczeły doradzać, ja to poleciałabym do Basi N. zaraz, co tu klientowi pierdyknąć, aby Fioletowej nie uciekł 
12 listopada 2016 21:36 / 2 osobom podoba się ten post
Nugatka

Tak, tak, gdybyś poszła na urlop albo jakie L4, to byśmy Ci tak klientów załtwiły, że hej! :lol2: jakbyśmy zaczeły doradzać, ja to poleciałabym do Basi N. zaraz, co tu klientowi pierdyknąć, aby Fioletowej nie uciekł :lol2:

Sznurkiem go spetac trzeba,sznurkiem
12 listopada 2016 22:11 / 3 osobom podoba się ten post
Jak buszowałam ostatnio w Heidelbergu to w Galerii Kaufhoff były w promocji bardzo ciekawe zapachy. Sztuk 3 pachnące ostro, siermiężnie powiedziałabym. Ale to mogło być ciekawe, tylko że ja już byłam zlana innymi zapachami i odpuściłam je sobie. Zabijcie mnie nie pamiętam co to było, bo byłam w amoku wyboru właściwego dla siebie zapachu. Ja lubię ciężkie zapachy ale tym razem wybrałam coś lżejszego Givenchi "Dahilia Divin". Jest baardzo trwały i myślę, że będę je używała. Bo czasami to różnie bywa.
13 listopada 2016 09:30
Ja coś ostatnio "zakochałam się" w Versace. A jak!-na bogato! Szczególnie polubiłam Versense.Synusiowi spodobal się Eros -wcześniej był fanem Jaguara no i starego,poczciwego Paco R.
13 listopada 2016 09:36 / 3 osobom podoba się ten post
Mycha

Jak buszowałam ostatnio w Heidelbergu to w Galerii Kaufhoff były w promocji bardzo ciekawe zapachy. Sztuk 3 pachnące ostro, siermiężnie powiedziałabym. Ale to mogło być ciekawe, tylko że ja już byłam zlana innymi zapachami i odpuściłam je sobie. Zabijcie mnie nie pamiętam co to było, bo byłam w amoku wyboru właściwego dla siebie zapachu. Ja lubię ciężkie zapachy ale tym razem wybrałam coś lżejszego Givenchi "Dahilia Divin". Jest baardzo trwały i myślę, że będę je używała. Bo czasami to różnie bywa.

Chętnie cię powącham jak się spotkamy
13 listopada 2016 12:42 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Chętnie cię powącham jak się spotkamy :-)

Chetnie to uczynie razem z Toba. Nawet bardziej niz chetnie To co? Jestesmy umowione? ;)))
13 listopada 2016 12:46 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Chętnie cię powącham jak się spotkamy :-)

Boszszeee ....do tego już doszło ?