Nasza Perfumeria

13 listopada 2016 19:31 / 2 osobom podoba się ten post
Nugatka

Najważniejsze, aby po Tobie nie skakał bo trochę ciężkawy :lol1:

No wiesz? Ja chce tylko,zeby mruczal 
13 listopada 2016 19:34 / 2 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

No wiesz? Ja chce tylko,zeby mruczal :-)

To musisz wybrać bardzo starego, ale wówczas jest niebezpieczeństwo, że będzie chrapał 
13 listopada 2016 19:38 / 2 osobom podoba się ten post
Nugatka

To musisz wybrać bardzo starego, ale wówczas jest niebezpieczeństwo, że będzie chrapał :-)

Ach,czy to nie wszystko jedno...najważniejsze żeby słyszalny był,może być nawet bez ogona,merdać nie musi.
13 listopada 2016 19:41 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ach,czy to nie wszystko jedno...najważniejsze żeby słyszalny był,może być nawet bez ogona,merdać nie musi.

Można by było jeszcze jej mruczankę jaką z patefonu puścić, a obok pluszowego postawić, tak żebyśmy spały spokojnie 
13 listopada 2016 19:43 / 2 osobom podoba się ten post
Nugatka

Można by było jeszcze jej mruczankę jaką z patefonu puścić, a obok pluszowego postawić, tak żebyśmy spały spokojnie :lol1:

E tam...Zanuda! Ja lubie adrenalinke. Wtedy pozycie,tfu! Co ja gadam? Przejezyczylam sie! Mialam na mysli zycie. A wiec wtedy zycie fascynujace jest. Nawet jak sie spi
13 listopada 2016 19:44 / 2 osobom podoba się ten post
Nugatka

Można by było jeszcze jej mruczankę jaką z patefonu puścić, a obok pluszowego postawić, tak żebyśmy spały spokojnie :lol1:

Spokojnie? A jakby obie poszły się marcowac? Lepiej nie ryzykować z mruczankami,mogą opatrznie zrozumieć.
13 listopada 2016 19:46 / 2 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

E tam...Zanuda! Ja lubie adrenalinke. Wtedy pozycie,tfu! Co ja gadam? Przejezyczylam sie! Mialam na mysli zycie. A wiec wtedy zycie fascynujace jest. Nawet jak sie spi:lol1:

Jak soebie życzysz Kochana, Ivanilka mi pomoze i nawet Ci niedźwiedzia załatwimy, tylko bez klatki! 
13 listopada 2016 19:48 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Spokojnie? A jakby obie poszły się marcowac? Lepiej nie ryzykować z mruczankami,mogą opatrznie zrozumieć.

Po niedźwiedzia cza iść  Pomożecie? 
13 listopada 2016 19:48 / 2 osobom podoba się ten post
Nugatka

Jak soebie życzysz Kochana, Ivanilka mi pomoze i nawet Ci niedźwiedzia załatwimy, tylko bez klatki! :-)

Nie no bez przesady od razu z niedżwiedziem wyskakiwać, Mysia nie jest aż tak spragniona futra żeby zaraz się nim dwa razy owijać.
13 listopada 2016 19:51 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Nie no bez przesady od razu z niedżwiedziem wyskakiwać, Mysia nie jest aż tak spragniona futra żeby zaraz się nim dwa razy owijać.

Mi jest zawsze goraco wiec futro niech jednak z boku lezy. I drapie po plecach. Oraz mruczy! I niech jednak pregowane jest. Ja lubie prawdziwych tygrysow
13 listopada 2016 19:52 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Napisz, że nie chcesz pomóc albo się niedzwiedzia boisz, a nie takie tam..... 
13 listopada 2016 19:52 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

No właśnie . Co to my pieski jakieś , żeby suczki obwąchiwać , czy aby cieczkę mają ?czy się coś trafi ?:lol3:

No przecież Mycha sobie tyłka nie wyperfumuje żebym miała pieska naśladować . Tobie to tylko pieski w głowie,ech Baśka ,Baśka
13 listopada 2016 19:54 / 1 osobie podoba się ten post
Nugatka

Napisz, że nie chcesz pomóc albo się niedzwiedzia boisz, a nie takie tam..... :-)

No a jak,że się boję...i to jeszcze jak!  
13 listopada 2016 20:55 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

No a jak,że się boję...i to jeszcze jak!  

Nie boj sie. Ja jestem mysz bojowa. Obronie Cie przed kazdym siersciuchem,ktory wywola Twoj poploch 
13 listopada 2016 21:07 / 5 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Nie boj sie. Ja jestem mysz bojowa. Obronie Cie przed kazdym siersciuchem,ktory wywola Twoj poploch :lol1:

Bojowa czy nie to rzecz do dyskusji.
dzieki Tobie i Twoim rada mam teraz super meskie perfumy i kilka innych takich 
Nie zawsze wiem co mowisz jak tak ładnie opowiadasz o zapachach ( prosty chłopak jestem) jednak dziekuję za wybór moich.