Najważniejsze, aby po Tobie nie skakał bo trochę ciężkawy :lol1:

Najważniejsze, aby po Tobie nie skakał bo trochę ciężkawy :lol1:
No wiesz? Ja chce tylko,zeby mruczal :-)
To musisz wybrać bardzo starego, ale wówczas jest niebezpieczeństwo, że będzie chrapał :-)
Ach,czy to nie wszystko jedno...najważniejsze żeby słyszalny był,może być nawet bez ogona,merdać nie musi.
Można by było jeszcze jej mruczankę jaką z patefonu puścić, a obok pluszowego postawić, tak żebyśmy spały spokojnie :lol1:
Można by było jeszcze jej mruczankę jaką z patefonu puścić, a obok pluszowego postawić, tak żebyśmy spały spokojnie :lol1:
E tam...Zanuda! Ja lubie adrenalinke. Wtedy pozycie,tfu! Co ja gadam? Przejezyczylam sie! Mialam na mysli zycie. A wiec wtedy zycie fascynujace jest. Nawet jak sie spi:lol1:
Spokojnie? A jakby obie poszły się marcowac? Lepiej nie ryzykować z mruczankami,mogą opatrznie zrozumieć.
Jak soebie życzysz Kochana, Ivanilka mi pomoze i nawet Ci niedźwiedzia załatwimy, tylko bez klatki! :-)
Nie no bez przesady od razu z niedżwiedziem wyskakiwać, Mysia nie jest aż tak spragniona futra żeby zaraz się nim dwa razy owijać.
Nie no bez przesady od razu z niedżwiedziem wyskakiwać, Mysia nie jest aż tak spragniona futra żeby zaraz się nim dwa razy owijać.
No właśnie . Co to my pieski jakieś , żeby suczki obwąchiwać , czy aby cieczkę mają ?czy się coś trafi ?:lol3:
Napisz, że nie chcesz pomóc albo się niedzwiedzia boisz, a nie takie tam..... :-)
No a jak,że się boję...i to jeszcze jak!
Nie boj sie. Ja jestem mysz bojowa. Obronie Cie przed kazdym siersciuchem,ktory wywola Twoj poploch :lol1: