Na listopadowy wieczór

06 listopada 2013 15:51
ORIM

gdzies tam klucze do tej klatki sa

Do klatki są,do auta brak:)
06 listopada 2013 15:54 / 3 osobom podoba się ten post
Właśnie podeszłam do lustra,spojrzec na siebie raz jeszcze i oto jakie wyciagnęłam wnioski- "Jestem piekna niesłychanie,najpiekniejsze mam ubranie ,moja buzia tryska zdrowiem jak coś powiem to juz powiem,Spiewam lepiej niż w operze,Swietnie jeżdże na rowerze,znakomicie muchy łapię,Wiem gdzie Wisła jest na mapie.Jestem mądra,jestem zgrabna,jestem słodka i powabna,A w dodatku daję słowo mam rodzinę wyjątkową.....Tak dzisiaj w ten parszywy dzień,moge siebie okreslić,a co ???? Zabroni mi kto?????
06 listopada 2013 15:57 / 1 osobie podoba się ten post
iwunia

Właśnie podeszłam do lustra,spojrzec na siebie raz jeszcze i oto jakie wyciagnęłam wnioski- "Jestem piekna niesłychanie,najpiekniejsze mam ubranie ,moja buzia tryska zdrowiem jak coś powiem to juz powiem,Spiewam lepiej niż w operze,Swietnie jeżdże na rowerze,znakomicie muchy łapię,Wiem gdzie Wisła jest na mapie.Jestem mądra,jestem zgrabna,jestem słodka i powabna,A w dodatku daję słowo mam rodzinę wyjątkową.....Tak dzisiaj w ten parszywy dzień,moge siebie okreslić,a co ???? Zabroni mi kto?????

Uwielbiałam "Samochwałę" Brzechwy w dzieciństwie :) Miałam taką grubą książeczkę z jego wierszami dla dzieci. Do dzisiaj sporo ich jeszcze znam na pamięć :)
06 listopada 2013 16:00 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Uwielbiałam "Samochwałę" Brzechwy w dzieciństwie :) Miałam taką grubą książeczkę z jego wierszami dla dzieci. Do dzisiaj sporo ich jeszcze znam na pamięć :)

Prawda,że piękne wierszyki,?obojętnie jaki by sie nie wzieło !!!!!!!Moje dzieciństwo-ohhhh !!!!
06 listopada 2013 16:02
iwunia

Prawda,że piękne wierszyki,?obojętnie jaki by sie nie wzieło !!!!!!!Moje dzieciństwo-ohhhh !!!!

Nie sposób się nie zgodzić :)
06 listopada 2013 16:19
Dyśka

Do klatki są,do auta brak:)

to zostawilem u ciebie klucze od klatki a zabralem od auta ?????
06 listopada 2013 16:20 / 1 osobie podoba się ten post
iwunia

Uśmiałam się. A najbardziej podobało mi się "jak coś powiem, to juz powiem". To bardzo pasuje do Ciebie Iwunia ;-))))
No ...... powiedziałaś ;-)))
06 listopada 2013 16:33
Witam jestem nowa na forum mimo że pracuje w Niemczech kilka lat,dopiero znalazlam kontakt z Wami.Pozdrawiam zosia
06 listopada 2013 16:49
A do mnie pasje jak ulał inny wierszyk Brzechwy. Ten o leniu :) Dzisiaj poprasowałam troszkę ale tylko dlatego że była chwilowa awaria internetu.
06 listopada 2013 17:59
ORIM

to zostawilem u ciebie klucze od klatki a zabralem od auta ?????

oddawaj te od auta ,od klatki też zabieram :)
06 listopada 2013 18:09
Dyśka

oddawaj te od auta ,od klatki też zabieram :)

zaborcza jestes ha ha
06 listopada 2013 18:11
zo57sia

Witam jestem nowa na forum mimo że pracuje w Niemczech kilka lat,dopiero znalazlam kontakt z Wami.Pozdrawiam zosia

witam zosia ! Serfuj po wszystkich stronach naszego forum.Tu sie opisz jak wygladasz w "lustrze" a w moich "klockach" poflirtuj jak masz poczucie humoru i patrzysz na swiat z przymrozeniem oka
06 listopada 2013 18:26 / 1 osobie podoba się ten post
Nie mam kija przy sobie ale sprobuje ha ha Moze faktycznie brak problemow.Monotonia i nuda wyzwala rozne zachowania.Albo poprostu jestes przed .....ha ha
06 listopada 2013 18:34 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Nie sposób się nie zgodzić :)

ja jednak zostane przy Kubusiu Puchatku. Czasami to mysle ze mam z nim wiele wspolnego.No nie miodek ale jego postepowanie jest mi bliskie.Np. przychodzi Prosiaczek do Kubusia i mowi mu ze ma brudna koszulke od miodu.Kubus na to : mialem zamiar zmienic koszulke,ale zmienilem zamiar
06 listopada 2013 18:38
ORIM

zaborcza jestes ha ha

czasami ,tak:)