gdzies tam klucze do tej klatki sa
gdzies tam klucze do tej klatki sa
Właśnie podeszłam do lustra,spojrzec na siebie raz jeszcze i oto jakie wyciagnęłam wnioski- "Jestem piekna niesłychanie,najpiekniejsze mam ubranie ,moja buzia tryska zdrowiem jak coś powiem to juz powiem,Spiewam lepiej niż w operze,Swietnie jeżdże na rowerze,znakomicie muchy łapię,Wiem gdzie Wisła jest na mapie.Jestem mądra,jestem zgrabna,jestem słodka i powabna,A w dodatku daję słowo mam rodzinę wyjątkową.....Tak dzisiaj w ten parszywy dzień,moge siebie okreslić,a co ???? Zabroni mi kto?????
Uwielbiałam "Samochwałę" Brzechwy w dzieciństwie :) Miałam taką grubą książeczkę z jego wierszami dla dzieci. Do dzisiaj sporo ich jeszcze znam na pamięć :)
Prawda,że piękne wierszyki,?obojętnie jaki by sie nie wzieło !!!!!!!Moje dzieciństwo-ohhhh !!!!
Do klatki są,do auta brak:)
Właśnie podeszłam do lustra,spojrzec na siebie raz jeszcze i oto jakie wyciagnęłam wnioski- "Jestem piekna niesłychanie,najpiekniejsze mam ubranie ,moja buzia tryska zdrowiem jak coś powiem to juz powiem,Spiewam lepiej niż w operze,Swietnie jeżdże na rowerze,znakomicie muchy łapię,Wiem gdzie Wisła jest na mapie.Jestem mądra,jestem zgrabna,jestem słodka i powabna,A w dodatku daję słowo mam rodzinę wyjątkową.....Tak dzisiaj w ten parszywy dzień,moge siebie okreslić,a co ???? Zabroni mi kto?????
to zostawilem u ciebie klucze od klatki a zabralem od auta ?????
oddawaj te od auta ,od klatki też zabieram :)
Witam jestem nowa na forum mimo że pracuje w Niemczech kilka lat,dopiero znalazlam kontakt z Wami.Pozdrawiam zosia
Nie sposób się nie zgodzić :)
zaborcza jestes ha ha