witam dotarlam po17 godzinach jazdy cala i zdrowa,iema tam stalegoi internetu ale zalogowalam sie na stiku uffff wiec kontakt bedzie ,spokojnej niedzieli :):):)
witam dotarlam po17 godzinach jazdy cala i zdrowa,iema tam stalegoi internetu ale zalogowalam sie na stiku uffff wiec kontakt bedzie ,spokojnej niedzieli :):):)
To zalezy czy szczekaja po niemiecku (wau wau,wau) czy przekazuja cos miedzy wierszami (ich,ich,ich)
Naprawde mierzysz sile mojej wiary moim stosunkiem do kosciola i ksiezy? Moze i dobrze bo wierze w Boga a nie w kosciol i ludzi ktorzy sa z nim powiazani zawodowo, niestety nie dla wiary ale dla latwego zycie (stala wyplata, gosposia,dach nad glowa, darmowe jedzenie, brak oplat za cokolwiek itd.)
po ostatnich doniesieniach prasy - chwytam sie za głowe bo nie pojmuję , juz nie w kategoriach wiary ale w kategoriach przyzwoitosci i przyjaźni - jak można nie wykonać ostatniej woli człowieka , który uważał nas za swojego najbliższego przyjaciela . Pogoda u mnie marna i chyba dlatego takie czarne mysli mnie nachodzą : z dnia na dzień dewaluuja sie podstawowe wartości : przyjaźn , lojalność. źle zaczyna mi się zyć w takich czasach .
Czy wiecie może jakie dziś jest święto? Chodzi mi o Dzień Babci,albo coś podobnego.
Czy wiecie może jakie dziś jest święto? Chodzi mi o Dzień Babci,albo coś podobnego.
Pytam bo z kwiatami syn przyszedł hi,hi
A teraz jakas babka i wszyscy troje zamkneli się w pokoju.Nie mam pojęcia o co chodzi.
No i masz spokój :)
No pewnie,że mam spokój,tylko trochę się zastanawiam.
Sniła mi się dziś moja pdp,że była dla mnie taka miła i taką miłość mi wyznawała hi,hi ,a na koniec wyjeła 50 € i mówi,że to na drogę .Obudziłam sie zanim wzięłam od niej he,he .