Na wyjeździe #4

19 stycznia 2014 12:26 / 3 osobom podoba się ten post
witam dotarlam po17 godzinach jazdy cala i zdrowa,iema tam stalegoi internetu ale zalogowalam sie na stiku uffff wiec kontakt bedzie ,spokojnej niedzieli :):):)
19 stycznia 2014 12:28 / 2 osobom podoba się ten post
To zalezy czy szczekaja po niemiecku (wau wau,wau) czy przekazuja cos miedzy wierszami (ich,ich,ich)
19 stycznia 2014 12:32
serce78

witam dotarlam po17 godzinach jazdy cala i zdrowa,iema tam stalegoi internetu ale zalogowalam sie na stiku uffff wiec kontakt bedzie ,spokojnej niedzieli :):):)

Witaj Serdenko,ciesze sie,ze szczesliwie dotarlas. Przez to cholerne Forum o maly wlos za bardzo sciemnilabym moj "sos". Bo ja do kuchni i z powrotem do kompa i miesko ciut,ciut za dlugo sie podsmazalo,ale nic sos bedzie mial piekny,ciemny kolor:):):)
19 stycznia 2014 12:35 / 1 osobie podoba się ten post
Sówka

To zalezy czy szczekaja po niemiecku (wau wau,wau) czy przekazuja cos miedzy wierszami (ich,ich,ich)

No i nastepna ,ktorej nikt nie zarzuci braku blyskotliwosci:):):)
19 stycznia 2014 12:45 / 4 osobom podoba się ten post
No - te ujadające pieski- zwykle mało groźne . Ot spienią się i z tym zostają .
19 stycznia 2014 12:57
Sówka

Naprawde mierzysz sile mojej wiary moim stosunkiem do kosciola i ksiezy? Moze i dobrze bo wierze w Boga a nie w kosciol i ludzi ktorzy sa z nim powiazani zawodowo, niestety nie dla wiary ale dla latwego zycie (stala wyplata, gosposia,dach nad glowa, darmowe jedzenie, brak oplat za cokolwiek itd.)

Ależ tam było :), nigdy nikomu nic niczym nie mierzę  a już napewno nie w tak delikatnej/osobistej materii jak wierzę-- nie wierzę - w cóż wierzę.
Jeszcze bana dostanę:)
19 stycznia 2014 13:42 / 1 osobie podoba się ten post
Usunięty

po ostatnich doniesieniach prasy - chwytam sie za głowe bo nie pojmuję , juz nie w kategoriach wiary ale w kategoriach przyzwoitosci i przyjaźni - jak można nie wykonać ostatniej woli człowieka , który uważał nas za swojego najbliższego przyjaciela . Pogoda u mnie marna i chyba dlatego takie czarne mysli mnie nachodzą : z dnia na dzień dewaluuja sie podstawowe wartości : przyjaźn , lojalność. źle zaczyna mi się zyć w takich czasach .

Basia, to dopiero początek. A co będzie dalej ???   To proces, który trwa i trwa i potem ........ buuum !!!  Nie chce być pesymistycznie nastawiona ale jak się tak głębiej zastanowić ;-////   To już lepiej wrzasnę "trwaj chwilo, trwaj" !!!   Póki co .... bo może być jeszcze gorzej. 
A z wartościami wszelakimi faktycznie coś się dzieje nie tak.
19 stycznia 2014 14:22
Czy wiecie może jakie dziś jest święto? Chodzi mi o Dzień Babci,albo coś podobnego.
19 stycznia 2014 14:23
ivanilia40

Czy wiecie może jakie dziś jest święto? Chodzi mi o Dzień Babci,albo coś podobnego.

dzien babci 21 chyba nie?
19 stycznia 2014 14:24
ivanilia40

Dzień Babci za dwa dni , a po niej dziadek baluje, dzisiaj ma imieniny moja mama:))
19 stycznia 2014 14:29
Pytam bo z kwiatami syn przyszedł hi,hi
A teraz jakas babka i wszyscy troje zamkneli się w pokoju.Nie mam pojęcia o co chodzi.
19 stycznia 2014 14:30 / 1 osobie podoba się ten post
Ivanilka :) Jak to jakie święto ? Mój 22-gi dzień na "dziwnej " stelli już w połowie minął :) Jeszcze tylko jedna niedziela tutaj :)
19 stycznia 2014 14:32
ivanilia40

Pytam bo z kwiatami syn przyszedł hi,hi
A teraz jakas babka i wszyscy troje zamkneli się w pokoju.Nie mam pojęcia o co chodzi.

No i masz spokój :)
19 stycznia 2014 14:34 / 4 osobom podoba się ten post
aniananowo

No i masz spokój :)

No pewnie,że mam spokój,tylko trochę się zastanawiam.
Sniła mi się dziś moja pdp,że była dla mnie taka miła i taką miłość mi wyznawała hi,hi ,a na koniec wyjeła 50 € i mówi,że to na drogę .Obudziłam sie zanim wzięłam od niej he,he .
19 stycznia 2014 14:36
ivanilia40

No pewnie,że mam spokój,tylko trochę się zastanawiam.
Sniła mi się dziś moja pdp,że była dla mnie taka miła i taką miłość mi wyznawała hi,hi ,a na koniec wyjeła 50 € i mówi,że to na drogę .Obudziłam sie zanim wzięłam od niej he,he .

obu nie bylo odwrotnie z ta miloscia :(