Hagia -telefon na komórke miałam 1x-zwykle sa to propozycje meilowe.Handel danymi osobowymi bez zgody zainteresowanych jest niezgodny z prawem i podlega karze.I ja sobie nie życzę,żeby ktoś tak ot,sobie do mnie wydzwaniał,o!
Hagia -telefon na komórke miałam 1x-zwykle sa to propozycje meilowe.Handel danymi osobowymi bez zgody zainteresowanych jest niezgodny z prawem i podlega karze.I ja sobie nie życzę,żeby ktoś tak ot,sobie do mnie wydzwaniał,o!
Kasiu, najpierw musialabys udowodnic, ze firma "A" kupila Twoje dane od firmy "B", a to nierealne ... Karalne, ale nawet w przypadku stalkingu trzeba sie nad tym napracowac !
Do mnie też dzwonią non stop i nawet nie znają nazwiska,bo w profilu go nie ma,więc jak dzwonią jest takie oto zdanie: Pani Anna G.................. i długie milczenie,bo co wymyśleć,jak się nie zna nazwiska? Ma dużo firm wgląd na to forum i spisują sobie emaile i nr tel i tyle,nic nie możemy na to poradzić,albo włączamy wibrację w tel,albo odbieramy 12 tel dziennie od różnych pośredników...
Do mnie też dzwonią non stop i nawet nie znają nazwiska,bo w profilu go nie ma,więc jak dzwonią jest takie oto zdanie: Pani Anna G.................. i długie milczenie,bo co wymyśleć,jak się nie zna nazwiska? Ma dużo firm wgląd na to forum i spisują sobie emaile i nr tel i tyle,nic nie możemy na to poradzić,albo włączamy wibrację w tel,albo odbieramy 12 tel dziennie od różnych pośredników...
Ja dostałam namiar na firmę xxxxx od koleżanki.Zadzwoniłam pan prosił wypełnić ANKIETĘ (nie umowe o pracę!)i odesłać.W profilu trzeba było podać imiona rodziców,nip,numer dowodu osobistego i jeszcze kilka osobistych danych,których już nie pamiętam.Nie wypełniłam.Założą potem konto przez internet,nabiorą kredytów a ja będę miała ładne kwiatki.W ogóle się zastanawiam jak działa nasz ochrona danych osobowych.Zaciekawił mnie też punkt że jak rodzina mi będzie chciała zapłacić więcej lub gdy ja to zasugeruje to stracę wynagrodzenie u nich.