Norma.Na to nie mamy wplywu.Ostanio sie dowiedzialam ,ze moje dane sa w firmie,z ktora juz nie wspolpracuje od 4-ech lat:O:O:O:O:O Taka wlasnie mialam mine:O:O:O:O:O
Norma.Na to nie mamy wplywu.Ostanio sie dowiedzialam ,ze moje dane sa w firmie,z ktora juz nie wspolpracuje od 4-ech lat:O:O:O:O:O Taka wlasnie mialam mine:O:O:O:O:O
Po pierwsze to klaniam sie slicznie czarownico !
Firmy moga przechowywac dane ile tylko chca.Fachowo to sie chyba nazywa baza zasobow ludzkich.Tak ,tak jestesmy zasobami ha ha Czy dane wyplywaja z firmy lub czy sa przedmiotem handlu to juz inna bajka.Np. pani Kowalska pracuje jako kolsultantka w firmie X i planuje zmiane pracy.Idzie do firmy Y.Jednak zanim pojdzie moze sobie skopiowac dane wszystkich osob wspolpracujacych z firma.Wiec firma Y ma juz dane nowych kandydatek
Trzeba bylo Hogacie pokłonic się rok temu,bo sprzed roku jest ten jej wpis hahahahahha
Otrzymałam własnie smsa od firmy ,z która nigdy nie miałam nawet telefonicznego kontaktu....Czyli jest to dowód na to ,że firmy handlują między sobą naszymi danymi.....
SMS
"Dobry wieczór.Na FB pod hasłem.......mogą państwo wstawić swój profil i szukać prace.Tam będą niemieckie rodziny szukać opiekunki albo firmy moga się kontaktowac z opiekunkami.Pozdrawiam.Xksiński z firmy...."
Co tam Ty - mój mąż, który nigdy nie szukał pracy jako opiekunka, dostał smsa od Aterimy chyba:)
Takie smsy dostaje co kilka dni i się temu nie dziwie...
Otrzymałam własnie smsa od firmy ,z która nigdy nie miałam nawet telefonicznego kontaktu....Czyli jest to dowód na to ,że firmy handlują między sobą naszymi danymi.....
SMS
"Dobry wieczór.Na FB pod hasłem.......mogą państwo wstawić swój profil i szukać prace.Tam będą niemieckie rodziny szukać opiekunki albo firmy moga się kontaktowac z opiekunkami.Pozdrawiam.Xksiński z firmy...."
A może Xksiński zmienił firmę? I teraz robi nowy nabór?
Inna Firma to czasem jest tą naszą , zmienia nazwę żeby sprawdzić pracownika. Przerabiałem to , pisali i dzwonili z tych samych nr. tel.