Zostało mi jeszcze 18...wytrzymam ..ale szukam potem innej szteli.
Martwie sie o koncówkę ale będę najwyzej Wam truła o pomoc . :tanczy:
Póki co jestem uwieziona :wiezienie:
Zostało mi jeszcze 18...wytrzymam ..ale szukam potem innej szteli.
Martwie sie o koncówkę ale będę najwyzej Wam truła o pomoc . :tanczy:
Póki co jestem uwieziona :wiezienie:
Amelko, masz zupelna racje, przerobilam to kiedys i dzis pamietam ten bol
Dasz rade. Ja dalam, to Ty tez. Chociaz przyznaje, ze po takich miejscach, gdzies w podswiadomosci na dnie, tkwi cos, czego nazwac nie sposob.
Podejrzalam Aniu Twoj profil. Podoba mi sie, kocham zycie i ludzi.
Ja tez....
Ja tez kocham Ludzi kocham zycie. Ale chyba wiecie juz..:-)
Mnie nauczy to miejsce tego zeby wypytac o wszystko a nie wierzyc "przemiłej " koordynatorce na słowo.
gosku, wiekszosc z nas na obczyznie , pozbywa sie narodowej, polskiej naiwnosci i zaufania do obcych ponad wszystko. Nie martw sie, nie jestes jedyna wierzaca w piekne slowka, ale to sie tez kiedys skonczy i biada tym , pieknie do nas mowiacym. Uczymy sie zycia Kochana, bez wzgledu na nasz wiek:)
gosku, wiekszosc z nas na obczyznie , pozbywa sie narodowej, polskiej naiwnosci i zaufania do obcych ponad wszystko. Nie martw sie, nie jestes jedyna wierzaca w piekne slowka, ale to sie tez kiedys skonczy i biada tym , pieknie do nas mowiacym. Uczymy sie zycia Kochana, bez wzgledu na nasz wiek:)
Znajdziesz Gosiu takie miejsce pracy, ze basen bedzie w poblizu i czas, zeby na niego pojsc takze.
z racji naszej pracy nie bywamy z wnukami na codzien i nie tylko bo...... z rodzina, przyjaciolmi, znajomymi czy sasiadami widujemy sie raz na jakis czas-no taka specyfika naszej pracy. Mi dzisiaj bylo dane z wnuczka sie spotkac, bo jestem w domu i ta bliskosc jest bezcenna i tego nie wynagrodza rzadne pieniadze! Ale coz pracowac trzeba, kontrakt to kontrakt i taka prace wybralysmy swiadomie. Trzeba rozmawiac nawet z tymi malutkimi wnukami, ze babcia pracowac musi choc bardzo teskni. Kocham Cię Kochanie Moje......powiedzialam i w odpowiedzi uslyszalam z buziaczkiem Kocham Ciebie Babciu!