Refleksyjnie o życiu

21 października 2017 18:41 / 5 osobom podoba się ten post
Knorr

Zdrowie najważniejsze. Reszta to bonusy. 
Dyskusja w Refleksyjnie o życiu. O.

Zdrowie , wiadomo , ważne i najlepiej żeby nic nie bolało. Jednak choroba i ból jest wpisana dla większości z nas. Wtedy okazuje się, co jest dla nas ważne, czyli to, w drugiej kolejności poniekąd. Taka jest u mnie hierarchia ważności.
21 października 2017 18:44 / 2 osobom podoba się ten post
darekr

U mnie w odwrotnej kolejności,
ale tak po za tym wszystko się zgadza :)
Obecna rodzina

No, każdy ma swoją hierarchię wartości i z tym się nie dyskutuje. Dla mnie Bóg jest stwórcą i decydentem. Wiara mnie umacnia ,pomaga, dodaje sił . Zdrowie bo jest podstawą , zeby korzystać ,czuć życie. Potem są Rodzice ,bez których nie byłoby mnie , ktorym zawdzięczam wszystko. Rodzeństwo i moj M. , którzy dają mi duzo radosci i poczucia tego, ze jestem potrzebna . A wszystko to zwie się po prostu miłością .
21 października 2017 18:49 / 1 osobie podoba się ten post
Kama84

No, każdy ma swoją hierarchię wartości i z tym się nie dyskutuje. Dla mnie Bóg jest stwórcą i decydentem. Wiara mnie umacnia ,pomaga, dodaje sił . Zdrowie bo jest podstawą , zeby korzystać ,czuć życie. Potem są Rodzice ,bez których nie byłoby mnie , ktorym zawdzięczam wszystko. Rodzeństwo i moj M. , którzy dają mi duzo radosci i poczucia tego, ze jestem potrzebna . A wszystko to zwie się po prostu miłością .:serce:

Miłość, Miłość, Miłość
Tu zgadzamy się w 100 procentach
21 października 2017 18:54 / 7 osobom podoba się ten post
Kama84

No, każdy ma swoją hierarchię wartości i z tym się nie dyskutuje. Dla mnie Bóg jest stwórcą i decydentem. Wiara mnie umacnia ,pomaga, dodaje sił . Zdrowie bo jest podstawą , zeby korzystać ,czuć życie. Potem są Rodzice ,bez których nie byłoby mnie , ktorym zawdzięczam wszystko. Rodzeństwo i moj M. , którzy dają mi duzo radosci i poczucia tego, ze jestem potrzebna . A wszystko to zwie się po prostu miłością .:serce:

Mam też swoje miłości, wymienione przez Ciebie, a dzieci są tą największą. Bóg jest nad nami wszystkimi.
21 października 2017 18:59
darekr

Miłość, Miłość, Miłość
Tu zgadzamy się w 100 procentach

Ale mnie nikt nie Kocha, to w sumie nie wiem :(
21 października 2017 19:07 / 3 osobom podoba się ten post
darekr

Nie placz)))
21 października 2017 19:48 / 6 osobom podoba się ten post
darekr

Miłość najważniejsza, - reszta to bonusy

Jak stracisz zdrowie, czego Tobie nie życzę, to będziesz wiedział o czym napisane jest.
21 października 2017 19:54 / 8 osobom podoba się ten post
darekr

Znów zaczynasz jęczenie?To już było chłopie.Powtarzasz się. 
21 października 2017 19:56 / 4 osobom podoba się ten post
Knorr

Nie. W De jestem, a tu nikt nie świętuje Imienin. :-)))
Jeśli o mnie chodzi, to ja tylko urodziny obchodzę uroczyście. 

A ja dostaję gratulacje i życzenia z okazji urodzin moich dzieci, tak przy okazji ich święta. Sama to zapoczątkowałam w swojej rodzinie 
21 października 2017 20:06 / 7 osobom podoba się ten post
darekr

A kopnął Cię ktoś,kiedyś w dupę.... jeśli nie,to będę pierwsza :spadaj: :puk w leb: 
21 października 2017 20:08 / 7 osobom podoba się ten post
Alaska

A kopnął Cię ktoś,kiedyś w dupę.... jeśli nie,to będę pierwsza :spadaj: :puk w leb: :nerwowa:

Wez tak z calej sily , a ja poprawie ...
21 października 2017 20:10 / 4 osobom podoba się ten post
Alaska

A kopnął Cię ktoś,kiedyś w dupę.... jeśli nie,to będę pierwsza :spadaj: :puk w leb: :nerwowa:

No w końcu coś konkretnego - zapraszam :))))
21 października 2017 20:14 / 7 osobom podoba się ten post
darekr

No w końcu coś konkretnego - zapraszam :))))

Konkretnie,to Ci Marta " wyłoży" jak tylko z koncertu wróci.  Osobiście jej naskarżę. 
21 października 2017 20:15 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Wez tak z calej sily , a ja poprawie ...

Widzę, że myszowata tęskni już za domem..       masz przytulaska i nie smutaj. I tak jest już koniec sezonu, ale od listopada gorrący okres transferowy juuupii  ! a póki co nasz prezio siedzi na Majorce i śle mmsy 
21 października 2017 20:22 / 5 osobom podoba się ten post
Kama84

Widzę, że myszowata tęskni już za domem..    :przytula:   masz przytulaska i nie smutaj. I tak jest już koniec sezonu, ale od listopada gorrący okres transferowy juuupii  ! a póki co nasz prezio siedzi na Majorce i śle mmsy :lol2:

Trafne spostrzezenie .Tak mnie dzis na wspomnienia naszlo mlodych lat)))