Zdrowie najważniejsze. Reszta to bonusy.
Dyskusja w Refleksyjnie o życiu. O.
Zdrowie najważniejsze. Reszta to bonusy.
Dyskusja w Refleksyjnie o życiu. O.
U mnie w odwrotnej kolejności,
ale tak po za tym wszystko się zgadza :)
Obecna rodzina
No, każdy ma swoją hierarchię wartości i z tym się nie dyskutuje. Dla mnie Bóg jest stwórcą i decydentem. Wiara mnie umacnia ,pomaga, dodaje sił . Zdrowie bo jest podstawą , zeby korzystać ,czuć życie. Potem są Rodzice ,bez których nie byłoby mnie , ktorym zawdzięczam wszystko. Rodzeństwo i moj M. , którzy dają mi duzo radosci i poczucia tego, ze jestem potrzebna . A wszystko to zwie się po prostu miłością .:serce:
No, każdy ma swoją hierarchię wartości i z tym się nie dyskutuje. Dla mnie Bóg jest stwórcą i decydentem. Wiara mnie umacnia ,pomaga, dodaje sił . Zdrowie bo jest podstawą , zeby korzystać ,czuć życie. Potem są Rodzice ,bez których nie byłoby mnie , ktorym zawdzięczam wszystko. Rodzeństwo i moj M. , którzy dają mi duzo radosci i poczucia tego, ze jestem potrzebna . A wszystko to zwie się po prostu miłością .:serce:
Miłość, Miłość, Miłość
Tu zgadzamy się w 100 procentach
Ale mnie nikt nie Kocha, to w sumie nie wiem :(
Miłość najważniejsza, - reszta to bonusy
Nie. W De jestem, a tu nikt nie świętuje Imienin. :-)))
Jeśli o mnie chodzi, to ja tylko urodziny obchodzę uroczyście.
A kopnął Cię ktoś,kiedyś w dupę.... jeśli nie,to będę pierwsza :spadaj: :puk w leb: :nerwowa:
A kopnął Cię ktoś,kiedyś w dupę.... jeśli nie,to będę pierwsza :spadaj: :puk w leb: :nerwowa:
No w końcu coś konkretnego - zapraszam :))))
Wez tak z calej sily , a ja poprawie ...
Widzę, że myszowata tęskni już za domem.. :przytula: masz przytulaska i nie smutaj. I tak jest już koniec sezonu, ale od listopada gorrący okres transferowy juuupii ! a póki co nasz prezio siedzi na Majorce i śle mmsy :lol2: