Sindbad z opolskiego ,nr tel kontaktowego na 77 sie zaczyna ,o busie nic nie ma...jakby go nie było.Tylko autokar i autokar....
Sindbad z opolskiego ,nr tel kontaktowego na 77 sie zaczyna ,o busie nic nie ma...jakby go nie było.Tylko autokar i autokar....
Weszłam na stronę policji w Dresden - piszą ze minibus był jednak z Polski. Wiadomosć jest z godz. 12 .
To tragedia - tylu ludzi nie żyje , tylu ciężko rannych.
Weszłam na stronę policji w Dresden - piszą ze minibus był jednak z Polski. Wiadomosć jest z godz. 12 .
To tragedia - tylu ludzi nie żyje , tylu ciężko rannych.
Są ogromne rozbieżności co do info odnośnie skąd faktycznie pochodził bus, dla mnie to nie do pojęcia....
Czy to naprawdę tak trudno ustalić ????
Jest na pewno z Polski ale wszyscy zginęli i na pewno nie podają do publicznej wiadomości co to za Bus dopóki rodzin nie zawiadomią i nie ustalą kto w nim jechał. Widziałaś zdjęcie tego Busa?
Otworzylam powyzszy link, Taka tragedia, tyle ludzi, Boze ! Nie umiem pisac, wyc sie chce na cale gardlo, dlaczego????
A tego to już nie rozumiem ?????
To kilkaset (albo wiecej) rodzin z całej PL ma się trzęść o swoich bliskich. Wiesz ile takich busików jest na trasie, tym bardziej że to koniec tygodnia i ludzie wracają na weekend do PL?
To nie można podać nawet firmy? ....co ma do tego ustalenie personaliów i zawiadomienie rodzin ofiar?