Własciwie to nie wiadomo czy pomogą ale ja tez zauważyłam że mało ludzi zapina pasy.
Własciwie to nie wiadomo czy pomogą ale ja tez zauważyłam że mało ludzi zapina pasy.
Dzisiaj wieczorem miałam jechać z Frankfurtu do domciu. W nocy miała jechać małym busem koleżanka na zmianę. Nie wiem, jaka firma ten mały bus. Jak to zobaczyłam to pomyślałam sobie, że coś nad nami czuwało, bo koleżanka poprosiła, żebym została kilka dni dłużej. Nie było mi to na rękę, bo miałam plany bardzo napięte terminowo, ale po przespaniu nocy jakoś tak bez żalu zmieniłam plany i postanowiłam zostać tych kilka dni. Też bardzo się boję podróży. Nie wiem czy to mój autokar czy nie, ale i tak jestem w szoku. No to musiałam napisać. Żal ofiar i poszkodowanych, zawsze żal. Ludzkie losy są jednak nieprzewidywalne. Pewnie itak bym dzisiaj nie wyjechała, ale nie wiem czy koleżanka dojechałaby. UFFFFFFF!
Pomogą.Obejrzycie sobie np.na You Toube filmiki co sie podczas wypadku dzieje z człowiekiem zapiętym w pasy a co z tym ,który nie zapiął...Zawsze mam zapięte!
Ania ale Ty pewnie jedziesz małym busikiem. w takim dużym autokarze raczej nie sprawdzają czy ludzie mają zapięte pasy
Ania ale Ty pewnie jedziesz małym busikiem. w takim dużym autokarze raczej nie sprawdzają czy ludzie mają zapięte pasy
Sindbad z opolskiego ,nr tel kontaktowego na 77 sie zaczyna ,o busie nic nie ma...jakby go nie było.Tylko autokar i autokar....