A wyobrażasz sobie że się dowiadujesz z wiadomości o tym że Twój najbliższy członek rodziny zginął? Z takimi wiadomościami przychodzi policja do domu z tego co wiem? A najpierw to na pewno muszą zidentyfikować bo tam to na pewno tylko szczątki były?
A wyobrażasz sobie że się dowiadujesz z wiadomości o tym że Twój najbliższy członek rodziny zginął? Z takimi wiadomościami przychodzi policja do domu z tego co wiem? A najpierw to na pewno muszą zidentyfikować bo tam to na pewno tylko szczątki były?
Nie, nie wyobrażam sobie tego ....zresztą nazwisk ofiar się nie podaje w mediach.
Nie przemawia to do mnie - bo na tej samej zasadzie ani razu nie powinna paść nazwa Sindbad, tylko "autobus liniowy".
Wiesz ile osób cierpi katusze niepewności, jesli spodziewali się bliskich/znajomych na weekend?
Zawsze bałam się busików.
Ania ale Ty pewnie jedziesz małym busikiem. w takim dużym autokarze raczej nie sprawdzają czy ludzie mają zapięte pasy
Tragedia:(Dziadek mi właśnie mówił, że polski bus miał wypadek i myślę sobie, koniec, wracam autokarem, nie narażam się. Teraz wchodzę i co widzę, że to właśnie autokar spowodował wypadek a bus był ofiarą. Skąd wiece że właśnie z tego busa wszyscy zginęli? I teraz naprawdę już nie wiadomo czym tu jechać:(
Tragedia:(Dziadek mi właśnie mówił, że polski bus miał wypadek i myślę sobie, koniec, wracam autokarem, nie narażam się. Teraz wchodzę i co widzę, że to właśnie autokar spowodował wypadek a bus był ofiarą. Skąd wiece że właśnie z tego busa wszyscy zginęli? I teraz naprawdę już nie wiadomo czym tu jechać:(
W poprzednich postach są podane linki niemieckie i polskie. I w Bildzie pisze np. że wszyscy z malego busa którzy wracali do domu zginęli. Trwa identyfikacja ofiar.
Włączyłam stronkę : http://stream-play.pl./?cat=474 ....może w Teleexpress podadzą najświeższe wiadomości