Danusiu z co Ty tym szydełkiem robisz Niemcom?:))))))))))
A jak oczyścić wlew w kabinie prysznicowej -wlałam juz wszystko co pod ręka było ,jeszcze woda słabo spływa.
Znalazłam stary artykuł z 2009 r , o tym jak wygląda praca moderatora . Nie wiem w jakim stopniu jest aktualny http://gazetapraca.pl/gazetapraca/1,90440,6985049,Moderator__czyli_walczacy_z_trollami.html .
Artykuł przekolorowany. Wyzwisk tutaj nie widziałaś, bo widocznie zdążyłem je usunąć zanim przeczytałaś - jak zresztą wiele innych rzeczy, których również nie czytałaś, co daje Tobie, jak i niektórym użytkownikom przekłamany obraz tego, za co min. dostaje się bany.
pewno tak,my jak te mrówki,które sobie skaczą do oczu a ty z góry patrzysz i ciach,i trach tyle,wydaje sie nam ,że zbyt ostro,ale z mojej pozycji wiele nie widzę,fakt ale przecież serducho masz i lubisz nas troszkę...chyba mimo ,że my jak baby ta targu,ale baby tak mają od czasu do czasu musza sobie pofolgowac nieco,za to my nie zabijamy sie od razu jak wy chłopaki,no co najwyżej ...powolusku i niezauważalnie dla innych mrówek,ot troszkę kwasu mrówkowego:)
Dlatego że Was lubię, chronię Was przed patologią. Jedni to doceniają, a dla innych zawsze będe kanalią.