Wyłowione z sieci 1

24 sierpnia 2014 19:33 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko47

Danusiu z co Ty tym szydełkiem robisz Niemcom?:))))))))))

Czyszczę zlewozmywaki i kabiny prysznicowe - ale to robię dla siebie żeby mieć święty spokój i nie stać w jaiejś niepewnej wodzie pod prysznicem...hihihi))))
24 sierpnia 2014 19:35 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko47

Danusiu z co Ty tym szydełkiem robisz Niemcom?:))))))))))

Może szalik na zimę co by sie nie przeziębili bo kto będzie nam płacił. Tak na serio szydelko już przygotowane dostałam tylko prikaz aby nie utopić w rurze bo to jedyne i pamiątka rodzinna.
24 sierpnia 2014 19:49 / 3 osobom podoba się ten post
didusia

A jak oczyścić wlew w kabinie prysznicowej -wlałam juz wszystko co pod ręka było ,jeszcze woda słabo spływa.

Didusia, wczoraj wczoraj robiłam oczyszczanie wszystkich odpływów. Niestety "usta Mariana" nie za bardzo pomogły pomimo, że pozatykałam wszystkie inne dziurki :))
Najlepsza metoda to na sodę i ocet, ale nieco zmodyfikowana (podpatrzyłam w programie TV):
-1/2 kubka sody (wsypać do odpływu),
-1/2 litra octu ale gorącego/wrzącego - tu trzeba uważać bo soda z octem wchodzi w reakcję i się gotuje ....odpowiednio dozować ocet, aż się wleje do końca.
-jak się przestanie "gotować" przelać solidnie gorącą wodą -może być z prysznica jeśli jest naprawdę gorąca, jak nie to zagotować min. 3-5 ltr. i wlać wrzątek.

Po takiej kuracji spływa wszystko migiem, przede wszystkim w prysznicu, bo również tu żadne środki nie pomagały. 

24 sierpnia 2014 20:18 / 3 osobom podoba się ten post
Sie wcale nie dziwie,ze odpływ w brodziku sie zatyka kąpcie pdp częściej.(zamiast emotionkow  bede pisala ze to żart)moze bede lepiej zrozumiana.
24 sierpnia 2014 21:56 / 2 osobom podoba się ten post
Mnie juz nie robią zdjęć ostatnio zaplacila rodzina za mnie mandat ale taki,że wstyd sie przyznać - zapomnialam parkingowego zegarka polozyć.
27 sierpnia 2014 19:32
http://www.spiegel.de/politik/deutschland/bundeswehr-unter-von-der-leyen-marode-ausruestung-bei-luftwaffe-a-987940.html
28 sierpnia 2014 07:29
http://praca.interia.pl/news-przez-glupkowatego-maila-nie-dostaniesz-pracy,nId,1490527
28 sierpnia 2014 07:55
wiga37

Znalazłam stary artykuł z 2009 r , o tym jak wygląda praca moderatora . Nie wiem w jakim stopniu jest aktualny http://gazetapraca.pl/gazetapraca/1,90440,6985049,Moderator__czyli_walczacy_z_trollami.html .

pewno tak, z tej strony nigdy na to tak nie patrzyłam,ale roboty nie zazdraszczam,ciężka i mało płatna  z tego co piszą,mało kto to wykonuje długżej,myslę,że nasz/nasi moderatorzy chyba nie maja az tak źle,chyba łatwiej nas opanować,ot czasem babkom sie ulewa,ale wyzwisk to ja tu ni widziałam,no może czasem obraźliwie,to tak,w każdym razie artykuł ciekawy,warto coś wiedzieć o drugiej stronie lustra:)
28 sierpnia 2014 08:09 / 7 osobom podoba się ten post

Artykuł przekolorowany. Wyzwisk tutaj nie widziałaś, bo widocznie zdążyłem je usunąć zanim przeczytałaś - jak zresztą wiele innych rzeczy, których również nie czytałaś, co daje Tobie, jak i niektórym użytkownikom przekłamany obraz tego, za co min. dostaje się bany.

28 sierpnia 2014 08:17
pewno tak,my jak te mrówki,które sobie skaczą do oczu a ty z góry patrzysz i ciach,i trach tyle,wydaje sie nam ,że zbyt ostro,ale z mojej pozycji wiele nie widzę,fakt ale przecież serducho masz i lubisz nas troszkę...chyba mimo ,że my jak baby ta targu,ale baby tak mają od czasu do czasu musza sobie pofolgowac nieco,za to my nie zabijamy sie od razu jak wy chłopaki,no co najwyżej ...powolusku i niezauważalnie dla innych mrówek,ot troszkę kwasu mrówkowego:)
28 sierpnia 2014 08:21 / 8 osobom podoba się ten post
ziolkowa

pewno tak,my jak te mrówki,które sobie skaczą do oczu a ty z góry patrzysz i ciach,i trach tyle,wydaje sie nam ,że zbyt ostro,ale z mojej pozycji wiele nie widzę,fakt ale przecież serducho masz i lubisz nas troszkę...chyba mimo ,że my jak baby ta targu,ale baby tak mają od czasu do czasu musza sobie pofolgowac nieco,za to my nie zabijamy sie od razu jak wy chłopaki,no co najwyżej ...powolusku i niezauważalnie dla innych mrówek,ot troszkę kwasu mrówkowego:)

Dlatego że Was lubię, chronię Was przed patologią. Jedni to doceniają, a dla innych zawsze będe kanalią.

28 sierpnia 2014 08:45
:)))))))))))
03 września 2014 10:46
bieta

http://fakty.interia.pl/swiat/news-niemcy-wypadek-na-autostradzie-nie-zyje-dwoch-polakow,nId,1494204#iwa_item=3&iwa_img=0&iwa_hash=27242&iwa_block=facts

Właśnie przeczytałam ,włos na głowie się jezy a co ciekawe do wypadku doszło znowu przy udziale polaków. czy to jakies fatum?!