Na wyjeździe #5

30 stycznia 2014 17:09 / 3 osobom podoba się ten post
no to jestem Kochani ! bardzo wszystkim dziękuję za okazaną mi troskę ! jest już lepiej po lekach , które otrzymałam , ale dalej puls jest bardzo wysoki! ciśnienie zastopowało , ale teraz mam stracha bo w grudniu 2012 przeszłam operację onkologiczną i lekarz powiedzaiał , że to może mieć związek ! ale będę dobrej myśli i oddam się w ręcę polskich felczerów- jak ich nie nazywać - są napewno lepsi niż te niemieckie nieuki ! przepraszam za te słowa , pisałam juz kiedyś o tym jeśli ktoś będzie chciał wiedziueć napiszę jeszcze raz ! pozdrawiam wszystkich gorąco !!!!!!!!!!!!!
30 stycznia 2014 17:09 / 5 osobom podoba się ten post
no to jestem Kochani ! bardzo wszystkim dziękuję za okazaną mi troskę ! jest już lepiej po lekach , które otrzymałam , ale dalej puls jest bardzo wysoki! ciśnienie zastopowało , ale teraz mam stracha bo w grudniu 2012 przeszłam operację onkologiczną i lekarz powiedzaiał , że to może mieć związek ! ale będę dobrej myśli i oddam się w ręcę polskich felczerów- jak ich nie nazywać - są napewno lepsi niż te niemieckie nieuki ! przepraszam za te słowa , pisałam juz kiedyś o tym jeśli ktoś będzie chciał wiedziueć napiszę jeszcze raz ! pozdrawiam wszystkich gorąco !!!!!!!!!!!!!
30 stycznia 2014 17:18 / 1 osobie podoba się ten post
fiber39

Dobrze, że się odezwałaś bo wszystkie już po cichu drżałyśmy z obawy. 
Uważaj kochana na siebie zatem bardzo - ładnie prosimy  
30 stycznia 2014 17:18
a i jeszcze jedno pytanie - jest to spotkanie we Wrocku ??? jeśli tak no nawet z buta dotrę !!!
30 stycznia 2014 17:23 / 1 osobie podoba się ten post
fiber39

a i jeszcze jedno pytanie - jest to spotkanie we Wrocku ??? jeśli tak no nawet z buta dotrę !!!

Jest, ale w lutym Opole zaprasza :))) Mam nadzieję że jak już odświętujesz w Pl walentynkową podróż, to się z nami Opolankami (Pozostałymi chętnymi też) chętnie spikniesz! :)))
Cieszę się że Ci jest lepiej i trzymam kciuki za to żeby wszystko się unormowało na dobre. Nie zamartwiaj się proszę na zapas, bo wiesz że co w głowie się plecie to nieraz ciało przyjmuje. Uwierz też że to tylko chwilowe zawirowania i więcej się nie powtórzą... A o przeszłości staraj się nie mysleć w negatywnym sensie - wiesz co jest w leczeniu "tych pieruństw" najważniejsze? Wiesz: POZYTYWNE MYŚLENIE!!!!!!!!!!!!!
jestem z Tobą, krajanko!
30 stycznia 2014 17:24 / 1 osobie podoba się ten post
fiber39

Cieszę się że już jesteś i tzymam kciuki za twoje zdrówko,jutro spotkamy się na odliczaniu,pamiętaj wpisujemy 14,coraz ładniejsze liczby nam wychodzą,tylko Kaska45 jeszcze marudzi,hi,hi.
30 stycznia 2014 17:24
fiber39

Cieszę się że już jesteś i tzymam kciuki za twoje zdrówko,jutro spotkamy się na odliczaniu,pamiętaj wpisujemy 14,coraz ładniejsze liczby nam wychodzą,tylko Kaska45 jeszcze marudzi,hi,hi.
30 stycznia 2014 17:24 / 1 osobie podoba się ten post
Lili

Jest, ale w lutym Opole zaprasza :))) Mam nadzieję że jak już odświętujesz w Pl walentynkową podróż, to się z nami Opolankami (Pozostałymi chętnymi też) chętnie spikniesz! :)))
Cieszę się że Ci jest lepiej i trzymam kciuki za to żeby wszystko się unormowało na dobre. Nie zamartwiaj się proszę na zapas, bo wiesz że co w głowie się plecie to nieraz ciało przyjmuje. Uwierz też że to tylko chwilowe zawirowania i więcej się nie powtórzą... A o przeszłości staraj się nie mysleć w negatywnym sensie - wiesz co jest w leczeniu "tych pieruństw" najważniejsze? Wiesz: POZYTYWNE MYŚLENIE!!!!!!!!!!!!!
jestem z Tobą, krajanko!

oczywiście ale dajcie znać kiedy i gdzie ! moje kochane Opole jest dość dużżżżżżżżżżżże !
30 stycznia 2014 17:25 / 1 osobie podoba się ten post
mamusia2

to moja imienniczka Kaśki takie są !!!!
30 stycznia 2014 17:28
fiber39

oczywiście ale dajcie znać kiedy i gdzie ! moje kochane Opole jest dość dużżżżżżżżżżżże !

Jeszcze się zgadamy ze szczegółami, wszystko wyślę na maila, sprawdzaj pocztę jak wrócisz do Pl :) A i w międzyczasie też możesz ;)))
30 stycznia 2014 17:44 / 1 osobie podoba się ten post
Lili

Jeszcze się zgadamy ze szczegółami, wszystko wyślę na maila, sprawdzaj pocztę jak wrócisz do Pl :) A i w międzyczasie też możesz ;)))

ale ja zapominalska nie zawsze wchodzę na pocztę więc na forum też daj znać i szerokiej drogi do miasta polskiej piosenki !!!!!!
30 stycznia 2014 17:53 / 8 osobom podoba się ten post
Zapisałam się właśnie na poznański półmaraton, który ma się odbyć 6.04 :) Nie wiem na 100%, czy będę w tym terminie w Polsce, ale to nic (najwyżej przepadnie 70zł opłaty startowej). Przydzielono mi nr 4320, wygląda na przynoszący szczęście ;) Pomyślałam po prostu, że przyda mi się taki sprawdzian w drodze przygotowań do pełnego maratońskiego dystansu, który planuję pokonać w październiku :)
30 stycznia 2014 18:06 / 1 osobie podoba się ten post
fiber39

ale ja zapominalska nie zawsze wchodzę na pocztę więc na forum też daj znać i szerokiej drogi do miasta polskiej piosenki !!!!!!

Nie ma sprawy, masz to jak w banku!!! :)))  W razie czego szukaj w temacie  "W domu" :)
30 stycznia 2014 18:35 / 4 osobom podoba się ten post
mamusia2

Sluchaj no mnie ino!!!!nie wiem co Ci sie nie podoba w moim marudzeniu,wypisujesz straszne cyfry, odlegle niemilosiernie, mi sie teskni do domu a Ty jakbys sie z choinki urwala i byle tylko mi dopiec to piszesz jak nie 16 to 15. Co Ty sobie wyobrazasz?a na przyklad liczby 1 albo wyrazu JUTRO to Ty nie znasz?!!!!!!!ja sie cale życie przez Ciebie denerwuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
30 stycznia 2014 18:36 / 2 osobom podoba się ten post
fiber39

to moja imienniczka Kaśki takie są !!!!

no i jak milo ,ze jesteś, mam nadzieje, ze TY fajniejsza jesteś i napiszesz mi jutro, ze zostalo nam.............zostawiam to Tobie:)