Na wyjeździe #5

30 stycznia 2014 20:09 / 2 osobom podoba się ten post
kaska_45

Sluchaj no mnie ino!!!!nie wiem co Ci sie nie podoba w moim marudzeniu,wypisujesz straszne cyfry, odlegle niemilosiernie, mi sie teskni do domu a Ty jakbys sie z choinki urwala i byle tylko mi dopiec to piszesz jak nie 16 to 15. Co Ty sobie wyobrazasz?a na przyklad liczby 1 albo wyrazu JUTRO to Ty nie znasz?!!!!!!!ja sie cale życie przez Ciebie denerwuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja ci zaraz Kaśka walnę ---- w przenośni ------ ciesz się że Mamusia nas na duchu podtrzymuje !!!!!!!!!!! bo zaraz możemy zacząć odliczać od 100
30 stycznia 2014 20:14 / 3 osobom podoba się ten post
fiber39

ja ci zaraz Kaśka walnę ---- w przenośni ------ ciesz się że Mamusia nas na duchu podtrzymuje !!!!!!!!!!! bo zaraz możemy zacząć odliczać od 100

no i takim oto sposobem przestalam Cie lubić. Mnie mamusia nie podtrzymuje, Ona mnie doluje!!!!:)
30 stycznia 2014 20:23 / 2 osobom podoba się ten post
kaska_45

no i takim oto sposobem przestalam Cie lubić. Mnie mamusia nie podtrzymuje, Ona mnie doluje!!!!:)

no i vice wersa !
30 stycznia 2014 20:32 / 2 osobom podoba się ten post
mamusia2

Wszystkie powinnyśmy dostać ordery tylko kto nam je wręczy,hi,hi ,poczekaj pomyślę,chyba jeszcze umiem.Coś wymyślę.

Kurcze a może se same wyprodukujemy jakieś ordery, założymy stowarzyszenie i se wręczymy i jeszcze jakieś dyplomy może by się przydały? :))
30 stycznia 2014 20:39 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

Kurcze a może se same wyprodukujemy jakieś ordery, założymy stowarzyszenie i se wręczymy i jeszcze jakieś dyplomy może by się przydały? :))

Pomyślimy nad tym,pomyślimy może reszta dziewczyn też ma jakieś pomysły,kto wie co nam się z tego urodzi.
30 stycznia 2014 20:40
kaska_45

Dziewczyny proszę się nie kłółcić,damy radę,lepiej pomyślcie jak jednym busem do domku wracać,oj było by wesoło.
30 stycznia 2014 20:43 / 1 osobie podoba się ten post
fiber39

no i vice wersa !

no wiecie wy co?!!!!!!!!!mnie nie mozna nie lubić!!!szybko to cofaj!!!!
30 stycznia 2014 21:01
kaska_45

100lat....100lat.....a kto to TZtet?ja to ciezko kapująca jestem, nie domysle sie...:)

TŻ - Towarzysz Życiowy haha tak mi wyszło że z TŻtem a Ty nie jesteś cieżko kapująca tylko zmęczona po całym ciężkim dniu pracy ;))
30 stycznia 2014 21:03
kaska_45

no wiecie wy co?!!!!!!!!!mnie nie mozna nie lubić!!!szybko to cofaj!!!!

nic nie wycofam ! zaczęłaś - to ciągnij daslkej!!!!
30 stycznia 2014 21:08
wichurra

Nieźle - to nie wiedziałam.
A często sobie samochód grzałam przy tęgich mrozach. 

Ściągnęłam posta, żeby Cie "zaczepić":)) 
Chciałam odnaleźć pytania, które kiedyś tutaj wstawiałaś, takie przed pierwszym wyjazdem, pamiętasz może gdzie to pisałaś, pod jakim tematem, szukam i szukam i nic, pomocy:)
30 stycznia 2014 21:39 / 4 osobom podoba się ten post
barbarella

Hogata, cieszę się, że opanowałaś sytuację, mądra z Ciebie kobieta.

Czy opanowałam?Niewiem,ale mstaram się robic tak,żeby Pdp była zadowolona ,a i ja żebym  jakoś funkcjonowała normalnie(znaczy sie psychicznie).Fizycznie raczej dam radę,bo jestem wytrzymała jsak koń,ale tez do czasu:D;D;D;D;DD;D

Każda z nas jest mądra,bo ta praca nas dużo uczy.Jestesmy fajowskie baby:;D;D;D;D;D;D
30 stycznia 2014 21:46 / 1 osobie podoba się ten post
Dobranoc opiekunkowo ja juz w łózeczku a nocke raczej będę mieć zarwaną :(((
30 stycznia 2014 21:52
Uff... przeżyłam dzień :)) Dziś zadzwonili z firmy, że dostałam premię, zapytałam z jakiej okazji, a Pani na to, że wiemy, że w tym miejscu ciężka sytuacja i chcemy nagrodzić i ble, ble, ble...:P No, ale zawsze coś. Ogólnie dziś zagoniłam Panią do spania wcześniej, a to tylko dlatego, że przez pomyłkę córka jej podała do picia wodę z jej kropelkami na uspokojenie i już od 21 się pokładała... ale ją przetrzymałam, bo by mi pobudkę wczesną zrobiła :)) I ja uciekam spać, bo padam... Mam nadzieję na spokojną noc. Dobrej nocki :*
30 stycznia 2014 22:01 / 2 osobom podoba się ten post
mamusia2

No gdzie Margolcia a gdzie Hogata się podziewa,przecież miała nie mieć problemów z netem,chyba że czegoś nie wiem.

No jestem,jestem,ale juz nie tak jak na poprzedniej szteli:(Niestety,nie można ciastka zjesc i jeszcze mieć ciastko.
Ja mieszkam w dole i net mi spieprza,a nie mam czasu na latanie z laptopem i łapanie na lasso neta:D;D;D;D;D;DJuż jak mam całkiem wolne to zaczynam latać z lapkiem i łapie neta,jak juz go złapie to siadam,ale najpierw gadam z domkiem,potem poczytam zaległości(nie wszystkie) i popisze i padam z jęzorem na podłodze i nawet nie wiem kiedy ,a to już ranek i lecę do pracy:) 
30 stycznia 2014 22:05 / 6 osobom podoba się ten post
Wiewióra się melduje na pokładzie.Od dzis jestem w DE,na starych smieciach-to mój 4 pobyt tutaj.Odpoczelam troche,pochorowalam troche,zaliczyłam małego omowego "dołka",a teraz musze w DE zabrać się za zbieranie orzeszków.Mam zamiar wytrwac do 15.IV-zobaczymy:)I witam wszystkich nowych forumowiczów!