09 marca 2014 07:29 / 3 osobom podoba się ten post
wichurraTeż tak macie, że piszą do Was na maile panie z firm i podszywają się pod opiekunki?
Taka niby gadka-szmatka, wypytują o firmę, z którą współpracujemy, później wychwalają swoją firmę.
Ja miałam dwa takie przypadki. Kilka miesięcy temu była to pani Anna K. i tej jestem pewna, bo jakiś czas później, przeglądając stronę internetowej jakiejś agencji trafiłam na to samo nazwisko - była tam przedstawiona jako koordynatorka.
Teraz pisze do mnie pani Karolina D. - niby współpracuje z firmą Veritas z Wrocławia - oczywiście jako opiekunka. Ale coś podejrzanie tą firmę wychwala. A o podopiecznym ani słowa - dopiero jak ją zapytałam. Może do którejś z Was też ta pani pisała?
Imię " Anna" jest bardzo popularne i pięknę , bo moja córka i synowa takowe noszą -:)))) ..... W mojej , byłej , największej agencji też pracuje koordynatorka " Anna K. "........nawet ją ciuteczkę lubiłam , bo się nie wymądrzała jak pozostałe kobitki ---umiała wysłuchać co mam do powiedzenia ...jeśli to "ona" by do Ciebie pisała......skuś się na nową firmę a nuż z Twoim niemieckim ( b. dobrym ) dali by Ci na początek z 1000 e. ?.........Zgrywus jestem , no nie ? -:))))))))))))))))))