Na wyjeździe #5

08 marca 2014 21:01 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

raz poplyne a raz nie ha ha ale chetnie z kims do tej plynnej diety zasiade hihi

I dlatego jest ok;)"Obcego" w brzuchu nie ma,a i kontakty towarzyskie można nawiązać;)
08 marca 2014 21:03 / 2 osobom podoba się ten post
hahahahaahahah no trafiłaś w sedno hheheheheh
08 marca 2014 21:05 / 1 osobie podoba się ten post
He,he,he Andrea,nie strasz Orima.A swoją drogą to dzisiaj na forum do trafnych spostrzeżeń dochodzimy;).
08 marca 2014 21:06 / 1 osobie podoba się ten post
Ale to by było ciekawe dośwoadczenie,ciekawe która głowa której by się wystraszyła ?
08 marca 2014 21:18 / 1 osobie podoba się ten post
Na pewno pomyślałby,że to tarczyca.
08 marca 2014 22:12 / 2 osobom podoba się ten post
Tak nadzwyczajnie lekko mi się dzisiaj biegło, że aż dziwnie :)
08 marca 2014 22:54
kasiachodziez

W poniedziałek panowie mają swoje święto

Och dzieki bardzo !!
08 marca 2014 23:09 / 1 osobie podoba się ten post
Też tak macie, że piszą do Was na maile panie z firm i podszywają się pod opiekunki?
Taka niby gadka-szmatka, wypytują o firmę, z którą współpracujemy, później wychwalają swoją firmę.

Ja miałam dwa takie przypadki. Kilka miesięcy temu była to pani Anna K. i tej jestem pewna, bo jakiś czas później, przeglądając stronę internetowej jakiejś agencji trafiłam na to samo nazwisko - była tam przedstawiona jako koordynatorka.
Teraz pisze do mnie pani Karolina D. - niby współpracuje z firmą Veritas z Wrocławia - oczywiście jako opiekunka. Ale coś podejrzanie tą firmę wychwala. A o podopiecznym ani słowa - dopiero jak ją zapytałam. Może do którejś z Was też ta pani pisała?
08 marca 2014 23:19
wichurra

Też tak macie, że piszą do Was na maile panie z firm i podszywają się pod opiekunki?
Taka niby gadka-szmatka, wypytują o firmę, z którą współpracujemy, później wychwalają swoją firmę.

Ja miałam dwa takie przypadki. Kilka miesięcy temu była to pani Anna K. i tej jestem pewna, bo jakiś czas później, przeglądając stronę internetowej jakiejś agencji trafiłam na to samo nazwisko - była tam przedstawiona jako koordynatorka.
Teraz pisze do mnie pani Karolina D. - niby współpracuje z firmą Veritas z Wrocławia - oczywiście jako opiekunka. Ale coś podejrzanie tą firmę wychwala. A o podopiecznym ani słowa - dopiero jak ją zapytałam. Może do którejś z Was też ta pani pisała?

Kilka mcy temu Anna K. tez do mnie pisała,ta druga nie.Ale jak sie dowiedziała ,że ja nie "firmowy" pracownik to juz sie nie odezwała.
08 marca 2014 23:31
robert72

Aż okulary musiałem przetrzeć ze zdziwienia. No jest moja muza!A juz myslałem że gdzies zagineła...

Hm, a kogóż to Pan Naczelnik ma w rozumie o muzie pisząc? Chyba nie tasiemca, o którem żwawo rozprawiamy....
08 marca 2014 23:57 / 1 osobie podoba się ten post
Już Ty wiesz kogo ja miałem na myśli. Maila odczytaj!!!!!!!
08 marca 2014 23:58 / 2 osobom podoba się ten post
No to okularki i rollator chwytam i czytać pędzę, Panie Naczelniku kochany!
09 marca 2014 00:15 / 1 osobie podoba się ten post
Asik

Ja :) Ja ci składam pierwsza :) I daje ci gożdzika czerwonego :) Wszystkiego najlepszego Andrea :) Ja juz dostałam przed chwilą kartke od Zabka :) Mailowa Ale śliczna...no i pamięc...tak nawiasem mówiąc...nie jestem zlośliwa ale o Skarbonke trzeba dbać :) Prawda?

JA tam Życzeń NIET:(O przepraszam ,od młodszego synka tak:)

Na okolicznośc naszego święta ,kupiłm sobie spodnie(jeans) i 2 pary butów:)Tanie,bo z promocji,ale  ładne i wygodne:):):):):)

Maż jednak nie zapomniał o mojej mamie(swojej teściowej) ,bukiet różyczek żółtych i wielką czkoladę podarował:)
Dobrze ,że choć tyle:(Pamiętał pewnie,że to inny rocznik i Dzień Kobiet toooooooooo ......Święto ważne:)
09 marca 2014 00:19 / 2 osobom podoba się ten post
emi

Ja mam też te problemy, pomaga mi parafina. Naturalna i nie uzależnia, dobra w każdym wieku, moim dzieciom też podawałam

Stosowałam u dziecka,a moja ciotka ,która miała problemy z wypróżnianiem ,mówiła...

-Parafina ,gówno zagina...

:D;D;D;D;D;D;D;D;D  Prawda:)
09 marca 2014 00:25 / 3 osobom podoba się ten post
Asik-kup Ty temu swojemu skarbonkę w kształcie żaby:):):)niech tam odkłada codziennie tyle ile kosztuje bukiet kwiatków jaki powinnas kazdego dnia dostawac :):):):)Wrócisz i kupisz sobie cos fajnego wyłącznie dla siebie:):):):):)