raz poplyne a raz nie ha ha ale chetnie z kims do tej plynnej diety zasiade hihi
raz poplyne a raz nie ha ha ale chetnie z kims do tej plynnej diety zasiade hihi
W poniedziałek panowie mają swoje święto
Też tak macie, że piszą do Was na maile panie z firm i podszywają się pod opiekunki?
Taka niby gadka-szmatka, wypytują o firmę, z którą współpracujemy, później wychwalają swoją firmę.
Ja miałam dwa takie przypadki. Kilka miesięcy temu była to pani Anna K. i tej jestem pewna, bo jakiś czas później, przeglądając stronę internetowej jakiejś agencji trafiłam na to samo nazwisko - była tam przedstawiona jako koordynatorka.
Teraz pisze do mnie pani Karolina D. - niby współpracuje z firmą Veritas z Wrocławia - oczywiście jako opiekunka. Ale coś podejrzanie tą firmę wychwala. A o podopiecznym ani słowa - dopiero jak ją zapytałam. Może do którejś z Was też ta pani pisała?
Aż okulary musiałem przetrzeć ze zdziwienia. No jest moja muza!A juz myslałem że gdzies zagineła...
Ja :) Ja ci składam pierwsza :) I daje ci gożdzika czerwonego :) Wszystkiego najlepszego Andrea :) Ja juz dostałam przed chwilą kartke od Zabka :) Mailowa Ale śliczna...no i pamięc...tak nawiasem mówiąc...nie jestem zlośliwa ale o Skarbonke trzeba dbać :) Prawda?
Ja mam też te problemy, pomaga mi parafina. Naturalna i nie uzależnia, dobra w każdym wieku, moim dzieciom też podawałam