Na wyjeździe #5

26 stycznia 2014 16:14 / 5 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Andi! Jak bum cyk-cyk ,patrzylam przez lupe--u mnie jebotko widac na rozowo,chyba,ze jest jakas odmiana pomaranczy w kolorze rozowym:):):)....Co do kochania,Hogata nie bedzie zazdrosna,bo jeszcze ze mna nie spalas(zjazd Osieki),a milosc platoniczna nikomu krzywdy nie wyrzadza,a jest milo:):):)No,a teraz wystarczy slodzenia!!!!............Jak mozna powiedziec kobiecie,ze procz"biustu" to moj drugi kapital!!!Jeszcze i to!.......czy Ty dziecinko nie wiesz,ze w pewnym wieku kobiety maja tez (nie wszystkie-zeby nie bylo!)biust nie jakis typu "Pameli A.",tylko typu "uszy cocker-spaniela!!!"......a Ty moj biust i moj biust:):):):):):)

Współczuję Ci serdecznie" uszu spaniela",biedactwo.....Podobnie jak Andrea zawsze mówię ,że cycki to,po rozumie najlepsza rzecz jaką posiadam na własność:):):)
Tak więc to tez i mój drugi kapitał.
Andrea ,Ty dziecko do okulisty musisz iśc -jebotko jest różowe ,żadne pomarańczowe!!!!!!!Daltonistko!:):):)
26 stycznia 2014 16:15
kasia63

O ile nie cofną w ogóle takiego przelewu.Zadzwoń na infolinie i zapytaj.

myslisz ze moga cofnac?
26 stycznia 2014 16:16 / 1 osobie podoba się ten post
wiesz co ja mam a BZ WBK i u mnie jak sie zdazaly takie sytuacje zawsze przeliczali :)
26 stycznia 2014 16:18
Sówka

myslisz ze moga cofnac?

Dostaniesz w zlotowkach 100%.Nie cofna.
26 stycznia 2014 16:20
Kurcze bo mam dac pieniadze dzis i nie wiem co robic
26 stycznia 2014 16:20
Sówka

myslisz ze moga cofnac?

Miałam u nich konto złotówkowe i nie było mozliwości na nie euro wysłać.....Lepiej się upewnić na infolinii.Pomijając wszystko to na 100% niekorzystne jest bo i w D i w PL za przelew kasę pobierają ,.no i przelicznik do du....ze 100euro to zostanie może 80.....Taniej i szybciej wychodzi podac busem większą kwotę.
26 stycznia 2014 16:22
to moze jednak zadzwon do nich i sie dowiedz
26 stycznia 2014 16:23
100 euro nie oplaca sie busem wysylac
26 stycznia 2014 16:24
Ok jutro zadzwonie do banku
26 stycznia 2014 16:25
Sówka

Mi w PKO cofnęli przelew w euro...))))
26 stycznia 2014 16:27 / 1 osobie podoba się ten post
Sówka

wiem, ze to ryzykowne, ale kiedys tez musialam wyslac kase do domu, wlozylam w pocztowke sztywna, zakleilam koperte, wyslalam polecoym i bez problemu doszlo, kumpela tez tak robila i to kilka razy, ryzyko jest, ja nie polecam ale jak innej mozliwosci nie ma?.........
26 stycznia 2014 16:29
Ja mam teraz w ALIOR ,oba konta/zł i euro/zdarzyło mi sie zrobić odwrotna rzecz -tzn z innego konta przelać złotówki na konto walutowe i tak samo przelicznik był niekorzystny.
26 stycznia 2014 16:29 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Współczuję Ci serdecznie" uszu spaniela",biedactwo.....Podobnie jak Andrea zawsze mówię ,że cycki to,po rozumie najlepsza rzecz jaką posiadam na własność:):):)
Tak więc to tez i mój drugi kapitał.
Andrea ,Ty dziecko do okulisty musisz iśc -jebotko jest różowe ,żadne pomarańczowe!!!!!!!Daltonistko!:):):)

Czy Ty Kasienko usilujesz mi wspolczuc?.....prozne Twe starania,bo jeszcze  nie jest tak zle........a juz sie cieszyla,sie radowala,chwalila,ze ma tez co pokazac!---o Ty zazdrosnico jedna:):):):):)
26 stycznia 2014 16:30
niestety rozwiazania tego bym nie polecala...............mniejsze sumy moze ale nie tyle w razie ,,W,,szkoda pieniedzy
26 stycznia 2014 16:35 / 1 osobie podoba się ten post
kaska_45

wiem, ze to ryzykowne, ale kiedys tez musialam wyslac kase do domu, wlozylam w pocztowke sztywna, zakleilam koperte, wyslalam polecoym i bez problemu doszlo, kumpela tez tak robila i to kilka razy, ryzyko jest, ja nie polecam ale jak innej mozliwosci nie ma?.........

To zalezy jaka "busiarnia" .W tej co ja jeżdże kierowcy mają po kilka a nawet kilkanaście takich kopert.Odbiera sie na hasło.Jeszcze się nie zdarzyło ,żeby choc jeden cent zaginął.Biora 15 euro za jedna kopertę.Więc im tez zalezy bo to jest ich kasa,do kieszeni.Z innymi moze bym nie podała ale tu jeżdże juz ponad 2 lata  i mam zaufanie.