Na wyjeździe #5

26 stycznia 2014 12:07
Tali

Witajcie!
Wreszcie znalazłam czas i przeglądam forum... czytam i czytam, bo tu tyle się u Was dzieje... może w następnym tygodniu będę miała troszkę czasu po południu to nadrobię zaległości...
dziś jestem dętka... mam swoje babskie dni, znowu bardzo bolesne, dlatego średnio spałam... łyknęłam ketanol i mi trochę lepiej...
moje Kochanie na spacer poszedł sam, bo ja nie mam siły...
chyba się glebnę do łóżka i prześnię...

Dziś ok 1 w nocy wstałam i wyjrzałam za okno... bialutko było i cudnie, ale rano już śnieg zniknął... a ja się cieszę, że dziś mam wolne!!!

Miłego dnia wszystkim życzę!!

Ja w te dni też umieram zawsze, więc współczuję Ci bardzo.
26 stycznia 2014 12:10 / 4 osobom podoba się ten post
nasze forum od samego rana tryska dobrym humorkiem no i dobrze ale obawiam sie ze jak tak dalej pojdzie to bedzie mi sliniaczek potrzebny:) ale co tam fajnie ze jest fajnie :):):):)
26 stycznia 2014 12:19 / 1 osobie podoba się ten post
Czy jezeli mam w polsce w banku BGZ normalne konto (nie walutowe) i wysle na nie powiedzmy 100 euro to wyplaca w euro czy automatycznie przelicza na zlotowki?
26 stycznia 2014 12:20
Sówka

Czy jezeli mam w polsce w banku BGZ normalne konto (nie walutowe) i wysle na nie powiedzmy 100 euro to wyplaca w euro czy automatycznie przelicza na zlotowki?

przelicza:)
26 stycznia 2014 12:21
Sówka

Niestety nie wypłacą w euro-przelicza
26 stycznia 2014 12:22 / 6 osobom podoba się ten post
Jestescie bardziej przydatni niz Wikipedia ; ) Dziekuje
26 stycznia 2014 12:26 / 5 osobom podoba się ten post
Ha! 500 ulubialek ;-)
26 stycznia 2014 12:26 / 1 osobie podoba się ten post
Sówka

Ha! 500 ulubialek ;-)

gratulacje:)
26 stycznia 2014 13:05 / 9 osobom podoba się ten post
Nowej odslony Moderatora jeszcze nie widzialam!!!!.....Niestety rano przechwalilam lapka,ze juz sie lepiej przesuwa.Musi to byc nie prawda,gdyz teraz "na wyjezdzie" otwiera mi sie na stronie "27"...a tam co jakis "stworek" w rozowym jebotku,czernym kapelusiku....i i i i !!! z burza wlosow na glowie!!!!---to pewno nowa odslona Moderatora,gdyz niemozliwa rzecza jest,zeby przecietna istota ludzka miala tyle wlosow na glowie!!!!.....Dlugim,gestym i kreconym wlosom mowimy stanowcze ..."Nie"...
26 stycznia 2014 13:34 / 1 osobie podoba się ten post
Z okazji zaswiecenia Słońca ide na spacer ;)
Miłego popołudnia ;)
26 stycznia 2014 13:52 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Nowej odslony Moderatora jeszcze nie widzialam!!!!.....Niestety rano przechwalilam lapka,ze juz sie lepiej przesuwa.Musi to byc nie prawda,gdyz teraz "na wyjezdzie" otwiera mi sie na stronie "27"...a tam co jakis "stworek" w rozowym jebotku,czernym kapelusiku....i i i i !!! z burza wlosow na glowie!!!!---to pewno nowa odslona Moderatora,gdyz niemozliwa rzecza jest,zeby przecietna istota ludzka miala tyle wlosow na glowie!!!!.....Dlugim,gestym i kreconym wlosom mowimy stanowcze ..."Nie"...

Bo nasz Moderator jest człowiekiem o kilku twarzach
26 stycznia 2014 14:02 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

...jebotku...
padłam............
poczekaj, muszę się wqygramolić spod stołu, a dziadziuś patrzy na mnie jak na pomyloną....'
i jak ja mam mu wytłumaczyć że mam takiwe postrzelone wariatki za koleżanki???????????????

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

26 stycznia 2014 14:04 / 3 osobom podoba się ten post
Lili

...jebotku...
padłam............
poczekaj, muszę się wqygramolić spod stołu, a dziadziuś patrzy na mnie jak na pomyloną....'
i jak ja mam mu wytłumaczyć że mam takiwe postrzelone wariatki za koleżanki???????????????

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

nieeeeeeeeeeeeeeeeee......
no śliniaczek jak nic mi potrzebny ....chyba sie zamienie przy Was w ,,muche plujke,,
nie dosc ze ja to mi moj piekny czerwony kompek obrywa......
juz wiem dwa śliniaczki......
26 stycznia 2014 14:08 / 1 osobie podoba się ten post
Jesteście niemożliwe, ale opuszczam Was dla słońca, właśnie się wyzłociło i wyniebieściło :)
Do wieczorka :)))
26 stycznia 2014 14:08 / 2 osobom podoba się ten post
magdalena_k

nieeeeeeeeeeeeeeeeee......
no śliniaczek jak nic mi potrzebny ....chyba sie zamienie przy Was w ,,muche plujke,,
nie dosc ze ja to mi moj piekny czerwony kompek obrywa......
juz wiem dwa śliniaczki......

iiiiiiiiiidęę sobie........
mam atak śmiechawki i zaraz mi jeszcze na dokładkę durchfall dojdzie...
jade do Freisinga do kościoła
pomodlę sie między innymi o to żeby te moje wariatki
....................................................................................................
NIE znormalniały :D:D:D:D:D