Na wyjeździe #5

25 lutego 2014 22:18 / 5 osobom podoba się ten post
25 lutego 2014 22:19
To nowy gatunek drzewa w Szwajcarii :)
25 lutego 2014 22:23
Fajne zdjęcie i dobra przestroga dla wariatów drogowych.
Z fantazją zrobiony pomysł, co akurat do Niemców mi średnio pasuje, ale widac,że i oni miewaja ciekawe pomysły. :)
25 lutego 2014 22:27 / 3 osobom podoba się ten post
robert72

Tylko potem nie narzekac ze po zjedzeniu torta z wisienkami i bita smietana kalorie przybyły!!!!!

W urodziny samoistnie sie spalają:D;D;D;D;D;D;D;D  Kalorie robią urodzinowy prezent hahahahah:D;D;D;D;
25 lutego 2014 22:29
Lawenda

Fajne zdjęcie i dobra przestroga dla wariatów drogowych.
Z fantazją zrobiony pomysł, co akurat do Niemców mi średnio pasuje, ale widac,że i oni miewaja ciekawe pomysły. :)

To nie Niemcy,to Szwajcarzy :):):)
25 lutego 2014 22:31 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

To nie Niemcy,to Szwajcarzy :):):)

Cholewcia, to tym bardziej mi nie pasuje do zimnych, konkretnych i pozbawionych wszelkiej fantazji Szwajcarów, chyba,że o czymś nie wiem, a może i oni mają troche ułańskiej fantazji...
25 lutego 2014 22:34 / 4 osobom podoba się ten post
Dobre, przynajmniej padlo na zla siostre !!! A ni choroby tez bym sie nie przyznala !!!
25 lutego 2014 22:53 / 5 osobom podoba się ten post
A ja się żegnam Miłe Panie, żegnam się na wyjeździe, niedługo busik po mnie przyjedzie:))))
Nie wiem co bym bez Was zrobiła, może mało piszę, ale obecna jestem codziennie, dziękuję:)
25 lutego 2014 22:57 / 2 osobom podoba się ten post
efka66

A ja się żegnam Miłe Panie, żegnam się na wyjeździe, niedługo busik po mnie przyjedzie:))))
Nie wiem co bym bez Was zrobiła, może mało piszę, ale obecna jestem codziennie, dziękuję:)

Nie żegnaj się,tylko napisz "do napisania":):):)Czas na żegnanie przyjdzie,ale jeszcze masz duuużżżżżzooooooooooooooo czasu:)

Szerokości i daj znac jak juz będziesz w domku:) I nie dziękuj,polecamy się na przyszłość:)
25 lutego 2014 23:01 / 2 osobom podoba się ten post
hogata76

Nie żegnaj się,tylko napisz "do napisania":):):)Czas na żegnanie przyjdzie,ale jeszcze masz duuużżżżżzooooooooooooooo czasu:)

Szerokości i daj znac jak juz będziesz w domku:) I nie dziękuj,polecamy się na przyszłość:)

No to do napisania:))))
25 lutego 2014 23:04 / 1 osobie podoba się ten post
efka66

No to do napisania:))))

Tysięcznego posta doczekałaś Effciu:). Odpoczywaj i wracaj do nas :)
25 lutego 2014 23:07 / 1 osobie podoba się ten post
Szerokiej,szczęśliwej drogi i miłego odpoczynku:))
25 lutego 2014 23:08 / 1 osobie podoba się ten post
anetta

Dzięki że jesteś ze mną Ty i inne dziewczyny. już znaleźli dziewczynę, teraz muszą ją zaakceptować, ja syna nastraszyłam że to jedyna która zdecydowała się na to miejsce przyjechać więc sądzę że się na nią zgodzą.
Z tym szpitalem to nie żarty, sądzę że w Pl czeka mnie długa droga do uzyskania pełnego zdowia, a te nasze zagraniczne ubezpieczenia nie pokrywają kosztów leczenia chorób przewlekłych a do takich moja łuszczyca się zalicza. Miałam tylko parę plamek na plecach i na skórze głowy, choroba była u mnie mało widoczna a stres zrobił swoje i zaatakowało mnie jeszcze w tak nieprzyjemnym miejscu i najgorszym do wyleczenia. Mam nadzieję że jakoś uda mi się to opanować

Ojejku Anetka to nie prawdopodobne zeby ubezpieczenie nie pokryło kosztow leczenia tej choroby!! Nie wiem ile w tym prawdy ale kiedys słyszałam ze na łoszczyce jest dobra zywica z brzozy!!! Jak ktos umie ja zebrac chyba teraz jest najlepsza pora podobno, jak sie posmaruje miejsca chore ,jakis czas zmyc nie wiem czy od razu czy po jakims czasie pomaga ze mozna wyleczyc nie podleczyc lecz wyleczyc!! Ale jeszcze raz powtazam nie prubowałam na szczescie nie ma takiej potrzeby i ile w tym prawdy nie wiem Zaszkodzic napewno nie zaszkodzic pewnie nioe zaszkodzi!! No ale !! Powodzonka
25 lutego 2014 23:10
efka66

Szerokosci Ewci miłego odpoczynku!!!
25 lutego 2014 23:11 / 1 osobie podoba się ten post
efka66

odpoczywaj moja droga.
pozdrawiam :)