Tylko potem nie narzekac ze po zjedzeniu torta z wisienkami i bita smietana kalorie przybyły!!!!!

Tylko potem nie narzekac ze po zjedzeniu torta z wisienkami i bita smietana kalorie przybyły!!!!!
Fajne zdjęcie i dobra przestroga dla wariatów drogowych.
Z fantazją zrobiony pomysł, co akurat do Niemców mi średnio pasuje, ale widac,że i oni miewaja ciekawe pomysły. :)
To nie Niemcy,to Szwajcarzy :):):)
A ja się żegnam Miłe Panie, żegnam się na wyjeździe, niedługo busik po mnie przyjedzie:))))
Nie wiem co bym bez Was zrobiła, może mało piszę, ale obecna jestem codziennie, dziękuję:)
Nie żegnaj się,tylko napisz "do napisania":):):)Czas na żegnanie przyjdzie,ale jeszcze masz duuużżżżżzooooooooooooooo czasu:)
Szerokości i daj znac jak juz będziesz w domku:) I nie dziękuj,polecamy się na przyszłość:)
No to do napisania:))))
Dzięki że jesteś ze mną Ty i inne dziewczyny. już znaleźli dziewczynę, teraz muszą ją zaakceptować, ja syna nastraszyłam że to jedyna która zdecydowała się na to miejsce przyjechać więc sądzę że się na nią zgodzą.
Z tym szpitalem to nie żarty, sądzę że w Pl czeka mnie długa droga do uzyskania pełnego zdowia, a te nasze zagraniczne ubezpieczenia nie pokrywają kosztów leczenia chorób przewlekłych a do takich moja łuszczyca się zalicza. Miałam tylko parę plamek na plecach i na skórze głowy, choroba była u mnie mało widoczna a stres zrobił swoje i zaatakowało mnie jeszcze w tak nieprzyjemnym miejscu i najgorszym do wyleczenia. Mam nadzieję że jakoś uda mi się to opanować
A ja się żegnam Miłe Panie, żegnam się na wyjeździe, niedługo busik po mnie przyjedzie:))))
Nie wiem co bym bez Was zrobiła, może mało piszę, ale obecna jestem codziennie, dziękuję:)