Na wyjeździe #5

08 marca 2014 20:18
kasia63

W starszym wieku 1 litr w zupełności wystarczy-jak bedą ja tak zmuszać to zaleją jej płuca i po ptokach....Ale podejście i lekarzy i rodzin w D do leczenia i w ogóle traktowania starych ludzi niestety znacząco odbiega od ogólnie przyjetych w cywilizowanym swiecie standardów.....

No tak, ja zaleje woda a mnie krew... Dzisiaj zmieniłam taktykę. W dzień jak jest z nia w miarę kontakt to podaje nie po pół szklanki tylko troszke wiecej a teraz symuluję ze ja poje. Wsadzam jej dziubek garnuszka do buzi i jak nie chce to trzymam tam 5 minut i po ptokach. Myśle ze w dzień narobiłyśmy troche to te wieczorne pojenia na siłe podaruje jej. Teraz ustawiam sie tyłem do meza jak poje PDP. Tyłkiem zasłaniam wszystko co robie, mimo ze nie wygodnie mi poić ani karmić z lewej strony. Córka jest znanym lekarzem chirurgiem w miescie obok. A to sa jej wytyczne
08 marca 2014 20:39
ivanilia40

Gadzina czasem górą wychodzi,więc to dieta dla odważnych albo zdesperowanych :)

Przede wszystkim niebezpieczna ,no i przez to nielegalna.A handlarze tych kapsułek bazują na zdesperowanych nastolatkach i kobietach.A komplikacje się zdarzały i to poważne.
08 marca 2014 20:41 / 1 osobie podoba się ten post
Aż okulary musiałem przetrzeć ze zdziwienia. No jest moja muza!A juz myslałem że gdzies zagineła...
08 marca 2014 20:43
tina 100%

Przede wszystkim niebezpieczna ,no i przez to nielegalna.A handlarze tych kapsułek bazują na zdesperowanych nastolatkach i kobietach.A komplikacje się zdarzały i to poważne.

Oprócz tego,ze niebezpieczna to jeszcze obrzydliwa,nawet jak ważylabym 200 kg to za nic na świecie nie połknęłabym jaj tasiemca ano żadnego innego robala. Nawet długi czas nie mogłam się przemóc do krewetek :)
08 marca 2014 20:48
ivanilia40

Oprócz tego,ze niebezpieczna to jeszcze obrzydliwa,nawet jak ważylabym 200 kg to za nic na świecie nie połknęłabym jaj tasiemca ano żadnego innego robala. Nawet długi czas nie mogłam się przemóc do krewetek :)

Boze czego to kobiety nie polkna aby figure utrzymac A jest taka prosta dieta ZP czyli zryj polowe
08 marca 2014 20:51
ORIM

Boze czego to kobiety nie polkna aby figure utrzymac A jest taka prosta dieta ZP czyli zryj polowe

Dokładnie,do tego wysiłek fizyczny i konsekwencja.A dieta tasiemcowa to dla bezmyślnych osób.
08 marca 2014 20:51 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

Orim,poczytaj w necie,mężczyżni tak samo robią,tylko się niewielu przyznaje.Najwięcej jest takich w Twoim wieku...
08 marca 2014 20:52
ivanilia40

Orim,poczytaj w necie,mężczyżni tak samo robią,tylko się niewielu przyznaje.Najwięcej jest takich w Twoim wieku...

moze ale jakos nie widze 14 latkow  na dietach ha ha.Kobiety jednak bija wszystkich na glowe
08 marca 2014 20:53 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

moze ale jakos nie widze 14 latkow  na dietach ha ha.Kobiety jednak bija wszystkich na glowe

Cóż,takie nasze zboczenie :)
08 marca 2014 20:54
No i nie ma gwarancji,że po zażyciu antidotum cały tasiemiec wylezie.Dziadostwo ma budowę segmentową,no i nie wiadomo jakiego rodzaju tasiemca się połyka.Konsekwencje mogą być i po kilku latach,jak rozlezie się po organizmie i zaatakuje układ nerwowy.No i tasiemiec jest naprawdę obrzydliwy.
08 marca 2014 20:55 / 2 osobom podoba się ten post
wariatki a nie desperatki Przeciez tasiemiec tez sie kiedys nazre ha ha i po diecie hihi
08 marca 2014 20:56 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

W wieku Orima to "płynna" dieta jest w modzie;)
08 marca 2014 20:57 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Cóż,takie nasze zboczenie :)

wiesz ja tam wole ludzi radosnych a nie zestresowanych dieta.Trudno przytylo sie troszke wiec trzeba z tym zyc i jakos pozytywnie popatrzec na siebie.Nie wszyscy przeciez kochaja sie w anorektycznych modelkach
08 marca 2014 20:58
Na moją PDP Movicol nie działa.
08 marca 2014 20:58
tina 100%

W wieku Orima to "płynna" dieta jest w modzie;)

raz poplyne a raz nie ha ha ale chetnie z kims do tej plynnej diety zasiade hihi