Mleczko 47 -lubie czytac większośc Twoich postow . Jestes inteligentną ,interesującą osobą , masz duże doświadczenie życiowe i zawodowe . Lubisz zwierzęta i niektórych ludzi .. . Ale nie udaj niewiniątka ,prowokujesz i obrażasz . Myśle ,że masz z tego powodu jakąś frajde . Piszesz o durnych zaczepkach , jesteś specjalistką w tej dziedzinie .No i najważniejsze ,gdy jestes na forum nigdy nie jest nudno . Dlatego jesteś cenna . Panie i Panowie , za moment Nasz Boski Moderator wszystko wykasuje, bo to była tylko ....."kaczka" dziennikarska , w celu podniesienia adrenaliny ,bo pogoda smętna jest . Ja mam przyjaciółke ,która jest chora na chorobe dwubiegunową . Czasem strasznie mnie denerwuje ,czasem nie chce z nią rozmawiać i tylko przytakuje ,zeby sie nie kłócic ,ale i tak ją lubie , bo to nadal moja przyjaciółka jest . I wiem , że ma lepsze i gorsze dni , jak my wszyscy . Cytuje : " Chciałam pomieszać szyki " - po co ? ,żeby Twoje było na wierzchu ? - wiesz trudno to zrozumieć . Sama sie już gubisz ,w tym mieszaniu innym szyków . A kaczki piękne są .