Co nas czeka w Szwajcarii?

19 sierpnia 2014 23:57 / 2 osobom podoba się ten post
wiga37

Mleczko 47 -lubie czytac  większośc Twoich postow  . Jestes inteligentną ,interesującą osobą , masz duże doświadczenie życiowe i zawodowe . Lubisz zwierzęta i niektórych ludzi ..  . Ale nie udaj niewiniątka ,prowokujesz i obrażasz . Myśle ,że masz z tego powodu jakąś frajde . Piszesz o durnych zaczepkach , jesteś specjalistką w tej dziedzinie   .No i najważniejsze ,gdy jestes na forum nigdy nie jest nudno . Dlatego jesteś cenna  .   Panie i Panowie , za moment Nasz Boski Moderator wszystko wykasuje, bo to była tylko ....."kaczka" dziennikarska , w celu podniesienia adrenaliny ,bo pogoda smętna jest .           Ja mam przyjaciółke ,która  jest chora na chorobe dwubiegunową . Czasem strasznie mnie denerwuje ,czasem nie chce z nią rozmawiać i tylko przytakuje ,zeby sie nie kłócic ,ale i tak ją lubie , bo to nadal moja przyjaciółka jest . I wiem , że ma lepsze i gorsze dni , jak my wszyscy .  Cytuje   : " Chciałam pomieszać szyki " - po co  ? ,żeby Twoje było na wierzchu ? - wiesz trudno to zrozumieć  . Sama sie już gubisz ,w tym mieszaniu innym szyków .    A kaczki piękne są .

Troche sie spozniłaś o kaczkach było w innym topiku.Nie mam frajdy bo niby z czego?a ten urywek zacytowałas wyrwany z całości i nie wiadomo o co chodzi.Nie musi byc moje na wierzchu dlaczego tak sądzisz.Lubię pozartować, ale pewnie z niektorymi sie nie da.Jestem jaka jestem.A przyjaciol mam też ciągle tych samych.

19 sierpnia 2014 23:59 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko47

Troche sie spozniłaś o kaczkach było w innym topiku.Nie mam frajdy bo niby z czego?a ten urywek zacytowałas wyrwany z całości i nie wiadomo o co chodzi.Nie musi byc moje na wierzchu dlaczego tak sądzisz.Lubię pozartować, ale pewnie z niektorymi sie nie da.Jestem jaka jestem.A przyjaciol mam też ciągle tych samych.

Mleczko zdjęcia kaczek sa w tym topiku 
20 sierpnia 2014 00:05
wiga37

Mleczko zdjęcia kaczek sa w tym topiku 

Masz racje. Czas spac.Albo od Stepnia okulary pozyczyć. (to ten z 13 posterunku)
20 sierpnia 2014 00:08 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko47

Masz racje. Czas spac.Albo od Stepnia okulary pozyczyć. (to ten z 13 posterunku)

Miłych snow
20 sierpnia 2014 07:59
wiga37

Miłych snow

Zyczenia sie sprawdziły.Dziekuje.
20 sierpnia 2014 08:49 / 5 osobom podoba się ten post
jowitaliber

a ja nie lubię kaczek szczególnie ,,kaczki dziwaczki,,

A ja lubię kaczkę, zwłaszcza pieczoną z jabłkami i zająca w buraczkach. ;-)

20 sierpnia 2014 10:41 / 1 osobie podoba się ten post
ACH..też bym chciała tam pojechać...
20 sierpnia 2014 18:25
skarbek

I ja. Mam już dokumenty aplikacyjne tylko co z tego skoro mi się załącznik nie chce otworzyć. Muszę poczekać do powrotu do Polski i zainstalować worda.  
20 sierpnia 2014 19:55 / 1 osobie podoba się ten post
Kiedyś też miałam ochotę na wyjazd do Sz ale mój język nie jest za dobry-chyba wezmę się na powaznie za naukę i może,może.
20 sierpnia 2014 22:29 / 2 osobom podoba się ten post
didusia

Kiedyś też miałam ochotę na wyjazd do Sz ale mój język nie jest za dobry-chyba wezmę się na powaznie za naukę i może,może.

Mój też nie ale chcę spróbować. Po buzi nikt mi nie da, a przynajmniej będę wiedziała co trzeba poprawić i jakie kryteria spełnić. Terkotać, terkotam ale niegramatycznie. Zobaczymy.
21 sierpnia 2014 02:48 / 1 osobie podoba się ten post
Alina

Mój też nie ale chcę spróbować. Po buzi nikt mi nie da, a przynajmniej będę wiedziała co trzeba poprawić i jakie kryteria spełnić. Terkotać, terkotam ale niegramatycznie. Zobaczymy.

Jak najbardziej, powodzenia. Na pewno się uda ;-))
Kto nie ryzykuje-niczego nie ma, jak mówią.
21 sierpnia 2014 02:59 / 1 osobie podoba się ten post
A w ogóle to bym chciała, żebyśmy wszyscy tu z forum /Moduś też/ spotkali się w tej krainie szczęśliwości.
Oczywiście tylko na kawie i w czasie wolnym od pracy.
Na jakieś 3 godzinki tylko ) a później wrócili do swoich zajęć, których miejsca nie byłyby od siebie aż tak bardzo oddalone.
Na tyle blisko, żeby można takie schadzki organizować przynajmniej 1 raz na tydzień )

21 sierpnia 2014 03:08
kasia63

O co Ci znowu chodzi?Gdzie źle odczytałam i gdzie nieprawdę napisałam?Niby z jednej strony pomocna taka a  tylko patrzysz gdzie by tu szpilę komu wsadzić.Sama zaczynasz,zaczepiasz,obrażasz  a potem udajesz pokrzywdzone niewiniątko.Ja dolewam oliwy do ognia?-na siebie spójrz lepiej.

Tak z ciekawości Foczko, to która część ciała miałaby być nakłuwana? 
21 sierpnia 2014 03:14 / 1 osobie podoba się ten post
jowitaliber

kasiu nie przejmuj się jak my do szkoły chodziłyśmy to nie było czytania ze zrozumieniem rozum sobie jak chcesz,interpretacja jest dowolna :)

....z tego co mi wiadomo, w tym temacie zakres nauczania nie uległ zmianie do dziś )
21 sierpnia 2014 06:15 / 3 osobom podoba się ten post
skarbek

Gobrymi chęcimi to ......................... . Jak sie chce to sie do tego dąży a nie tylko pisze i wzdycha.Co zrobiłaś w tym kierunku:) nie martw sie o język jak sie dogadujesz w DE to w CH tez sie dogadasz.Działaj.