prawda jest taka,ze niewiem jak mam to zrobic
prawda jest taka,ze niewiem jak mam to zrobic
To podpowiedz mi jak mam Ci udowodnic
Nie jesteś obca,mają twoje dane i pesel:)
Ale to miłe że pożyczyć chcą i nie będziesz się tłuc jakimś busem.
No,jak jesteś przez firmę to mają twój tzw."profil" czyli dość szczegółowe dane łącznie z twoim hobby;)
Tak,sam dowód nic nie daje.Wiesz jak teraz jest z dokumentami ( patrz przypadek syna biety).Ja tu jestem od poniedziałku i to nie maz podopiecznej zaproponował,wiadomo że ludzie starsi sa ufni zwłaszca jak potrzebuja pomocy. To córka z zięciem przyszli z taka propozycją.To poczatek mojej roboty tutaj - zobaczymy co będzie dalej.Trafiłam do kulturalnych ludzi.A miałam odmienne zdanie na temat mieszkańców byłego DDR-u. Ale to stereotyp - doda też pisze o swoim miejscu dobrze a to tez DDR (były).
Zastanawiające ,że juz po kilku dniach pobytu takie propozycje.Obys tak samo pozytywnie na koniec opisywała:)Jeśli rzeczywiscie sie zdecydujesz pozyczyc auto na mały urlop niech Ci wypiszą jakąś kartkę ,że pożyczają-przezorny zawsze ubezpieczony:):):):)
Raczej nie skorzystam z auta. Obawiam sie, sie jest to nowiutkie VW. Tak masz racje poczekam,zobacze jak sie wspołpraca rozwinie , ale chyba nie kamufluja się ze swoja szczerością.
Raczej nie skorzystam z auta. Obawiam sie, sie jest to nowiutkie VW. Tak masz racje poczekam,zobacze jak sie wspołpraca rozwinie , ale chyba nie kamufluja się ze swoja szczerością.
Jak pojedziesz tym nowym autkiem do domku na blachach niemieckich to wrócisz do nich już busem....