Może czasami adrenalina pozwoli wypoczywać

Co mogło się stać w mpim lapku , że jak chcę przybliżyć zdjęcie to szary prostokąt ...taki jakby za mgłą mi się robi . To samo mam z emotikonami .
jakie zdjecie i gdzie ?
W.......! No przecież tutaj a gdzie ?! ...To A'lasencji ....Malynki ...Twoje ...Po kliknięciu na zdjęcie pokazuje się szary prostokąt ...zdjęcie jest jakby za mgłą i o przybliżeniu mowy nie ma ....Z emotikonami mam tak samo : kliknę na emotka ...szary prostokąt i nawet posta już wysłać nie mogę .....Zdolniacha jestem ...skype w lapku znów sobie skasowałam . Dobrze , że w telefonie jeszcze mam ....bo nic w nim na razie nie majstruję .
Jestem na urlopie, ale w domu. Zrezygnowałam z moich planów wypoczynkowych w Italii, ponieważ zakupiłam piękny samochód i spłukałam się całkowicie.
A samochód wygłada tak. Jest to Honda Jazz, rocznik 2017.
Jestem na urlopie, ale w domu. Zrezygnowałam z moich planów wypoczynkowych w Italii, ponieważ zakupiłam piękny samochód i spłukałam się całkowicie.
Co mogło się stać w mpim lapku , że jak chcę przybliżyć zdjęcie to szary prostokąt ...taki jakby za mgłą mi się robi . To samo mam z emotikonami .
Ciebie nie zmoczyło ? Nucisz całkiem spokojnie....