Urlop - opiekunka odpoczywa

19 sierpnia 2017 20:17 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

To nie piżamka ..to jest bademantelek :smiech3:...Poznałaś mnie od razu ???...Kocham Cię Ewuś ...za to , że mnie rozpoznałaś to tylko jak będę miała chwilkę będę fotki wklejała ...dla Ciebie Kochana moja Tyyy:buziaki2:

W końcu też se założę bloga i bedę wklejała wszystko i kwiaty i siebie  a nawet smocze zęby oooo. 
19 sierpnia 2017 20:32 / 5 osobom podoba się ten post
Ooooooo!!!! Co tu sie dzieje???? hahahahaha!!!! lolowa tys dala zdjecie zara sie zesram ze smiechu,jak tys to zrobila???!!!!
20 sierpnia 2017 09:52 / 2 osobom podoba się ten post
Alaska

Pozdrawiam gorąco z Rewala :-) i małe pytanko ,jak wstawić napis pod zdjęciem , żeby było w jednym poście ? :bezradny::uśmiech ona:

No to kochana Alasko jesteś od dziś u mnie Ale"Laskamiałam cię za duuużo starsząwypoczywaj ,leń się i używaj 
20 sierpnia 2017 10:06 / 2 osobom podoba się ten post
MeryKy

Jaki ładny moherowy beret. Jestem pod wrażeniem :zaskoczenie1:

Piękny!!!Jak myślisz moherowy czy zwykła anilana? 
20 sierpnia 2017 10:15 / 1 osobie podoba się ten post
moni.r

No to kochana Alasko jesteś od dziś u mnie Ale"Laska:-)miałam cię za duuużo starszą:-)wypoczywaj ,leń się i używaj :-)

Laska  to może i byłam ,naście kilo temu,teraz to mi się ino ostała twarz " przecudnej urody" ( własny tłuszczyk lepszy niż spracowane ręce chirurga plastyka, a nie daj Bobrze jakiegoś partacza,co to ma szablon i se robi według tego " swojego wzorca" )
20 sierpnia 2017 10:26 / 2 osobom podoba się ten post
Alaska

Piękny!!!Jak myślisz moherowy czy zwykła anilana? :hihi:

Lecę na spacer  Potem się zastanowię jaką to beretka 
20 sierpnia 2017 11:25 / 1 osobie podoba się ten post
Alaska

Laska :smiech3: to może i byłam ,naście kilo temu,teraz to mi się ino ostała twarz " przecudnej urody" ( własny tłuszczyk lepszy niż spracowane ręce chirurga plastyka, a nie daj Bobrze jakiegoś partacza,co to ma szablon i se robi według tego " swojego wzorca" :lol3:)

No nie bądź taka skromna ,bo już ci nie uwierze:pomponiara:
20 sierpnia 2017 11:32 / 4 osobom podoba się ten post
moni.r

No to kochana Alasko jesteś od dziś u mnie Ale"Laska:-)miałam cię za duuużo starszą:-)wypoczywaj ,leń się i używaj :-)

Nie tylko Ty Moni ... Też patrzyłam na twarz ryczacej pięćdziesiątki a tu nagle ukazuje się góra rycząca  czterdziestka ...że o białej damie siedzącej prawie na plecach nie wspomnę ...bo liczy się lasencja i mmmmmm....przystojniak obok niej ... Niech mi ta A'lasencja tego Osobistego obudzi ...śniadanie do łóżka zapoda o ON niech na-ten-tychmiast świeżutkie zdjątko w awatara wstawia .
20 sierpnia 2017 11:34 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Nie tylko Ty Moni ... Też patrzyłam na twarz ryczacej pięćdziesiątki a tu nagle ukazuje się góra rycząca  czterdziestka ...że o białej damie siedzącej prawie na plecach nie wspomnę ...bo liczy się lasencja i mmmmmm....przystojniak obok niej ... Niech mi ta A'lasencja tego Osobistego obudzi ...śniadanie do łóżka zapoda o ON niech na-ten-tychmiast świeżutkie zdjątko w awatara wstawia .

Tak dokladnie Racja! zapomnialam dodać że mąż ciacho 
20 sierpnia 2017 11:38 / 5 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

" Gnije" jeszcze to moje szczęście w nieszczęściu,zdrożone strasznie,bo my se tak " pomykali" wczoraj 12 godzin,przez pół Polski ( steru dzieckom nie chciał oddać) o 24 poszedł spać,po czym o 3 wstał i kurs na lotnisko....ale okno mu otworzyłam, coby mu tlenu nie brakło 
20 sierpnia 2017 12:00 / 7 osobom podoba się ten post
Alaska

.

Juz Ty lepiej nie wstawiaj tutaj zdjęć swojego Misia, bo nic innego nie pozostanie, jak tylko Twoją podobiznę odciąć a zostawić Misia. Przyjemniejszy widok - sorrki Alasko     
20 sierpnia 2017 12:06 / 6 osobom podoba się ten post
Mycha

Juz Ty lepiej nie wstawiaj tutaj zdjęć swojego Misia, bo nic innego nie pozostanie, jak tylko Twoją podobiznę odciąć a zostawić Misia. Przyjemniejszy widok - sorrki Alasko :zawstydzony:  :niesmialy:  

@ @ @ , nie powiem mu ,bo za dużo urośnie ! 
20 sierpnia 2017 12:09 / 4 osobom podoba się ten post
Alaska

@ @ @ , nie powiem mu ,bo za dużo urośnie ! :yahoo:

Nie mów, bo faktycznie jeszcze mu "odbije". Ale wykorzystałoby się Misia oj, oj !!!!    W takim babińcu jak nasz, przepadłby z kretesem. Nie szkodzi że tylko wirtualnie. 
20 sierpnia 2017 14:09 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Przerosło nas ( mię i Osobistego) wstawienie nowego awatara.Wyskakuje mi komunikat,że jest jakiś niespotykany błąd... jak by tak ktoś,jak krowie na rowie,punkt po punkcie...(chciałam wkleić zdjęcie z galerii i dupa)
20 sierpnia 2017 14:11 / 3 osobom podoba się ten post
Alaska

Przerosło nas ( mię i Osobistego) wstawienie nowego awatara.Wyskakuje mi komunikat,że jest jakiś niespotykany błąd...:-) jak by tak ktoś,jak krowie na rowie,punkt po punkcie...(chciałam wkleić zdjęcie z galerii i dupa)

nie poddawaj sie Alaska walcz dalej...