To nie piżamka ..to jest bademantelek :smiech3:...Poznałaś mnie od razu ???...Kocham Cię Ewuś ...za to , że mnie rozpoznałaś to tylko jak będę miała chwilkę będę fotki wklejała ...dla Ciebie Kochana moja Tyyy:buziaki2:

To nie piżamka ..to jest bademantelek :smiech3:...Poznałaś mnie od razu ???...Kocham Cię Ewuś ...za to , że mnie rozpoznałaś to tylko jak będę miała chwilkę będę fotki wklejała ...dla Ciebie Kochana moja Tyyy:buziaki2:
Pozdrawiam gorąco z Rewala :-) i małe pytanko ,jak wstawić napis pod zdjęciem , żeby było w jednym poście ? :bezradny::uśmiech ona:
Jaki ładny moherowy beret. Jestem pod wrażeniem :zaskoczenie1:
No to kochana Alasko jesteś od dziś u mnie Ale"Laska:-)miałam cię za duuużo starszą:-)wypoczywaj ,leń się i używaj :-)
Piękny!!!Jak myślisz moherowy czy zwykła anilana? :hihi:
Laska :smiech3: to może i byłam ,naście kilo temu,teraz to mi się ino ostała twarz " przecudnej urody" ( własny tłuszczyk lepszy niż spracowane ręce chirurga plastyka, a nie daj Bobrze jakiegoś partacza,co to ma szablon i se robi według tego " swojego wzorca" :lol3:)
No to kochana Alasko jesteś od dziś u mnie Ale"Laska:-)miałam cię za duuużo starszą:-)wypoczywaj ,leń się i używaj :-)
Nie tylko Ty Moni ... Też patrzyłam na twarz ryczacej pięćdziesiątki a tu nagle ukazuje się góra rycząca czterdziestka ...że o białej damie siedzącej prawie na plecach nie wspomnę ...bo liczy się lasencja i mmmmmm....przystojniak obok niej ... Niech mi ta A'lasencja tego Osobistego obudzi ...śniadanie do łóżka zapoda o ON niech na-ten-tychmiast świeżutkie zdjątko w awatara wstawia .
Nie tylko Ty Moni ... Też patrzyłam na twarz ryczacej pięćdziesiątki a tu nagle ukazuje się góra rycząca czterdziestka ...że o białej damie siedzącej prawie na plecach nie wspomnę ...bo liczy się lasencja i mmmmmm....przystojniak obok niej ... Niech mi ta A'lasencja tego Osobistego obudzi ...śniadanie do łóżka zapoda o ON niech na-ten-tychmiast świeżutkie zdjątko w awatara wstawia .
Juz Ty lepiej nie wstawiaj tutaj zdjęć swojego Misia, bo nic innego nie pozostanie, jak tylko Twoją podobiznę odciąć a zostawić Misia. Przyjemniejszy widok - sorrki Alasko :zawstydzony: :niesmialy:
@ @ @ , nie powiem mu ,bo za dużo urośnie ! :yahoo:
Przerosło nas ( mię i Osobistego) wstawienie nowego awatara.Wyskakuje mi komunikat,że jest jakiś niespotykany błąd...:-) jak by tak ktoś,jak krowie na rowie,punkt po punkcie...(chciałam wkleić zdjęcie z galerii i dupa)