Promedica24 Zobacz profil firmy

Zarobki
5 / 5
Warunki umowy
5 / 5
Jakośc obsługi
5 / 5
Dopasowanie oferty
5 / 5
Liczba oddziałów
5 / 5
02 maja 2013 07:14
i To jest jeden z przykładów Braku poszanowania Pracowników!! Takich Opiekunek, jest wiecej ,które nie moga sie doczekac na nakikolwiek Druk.
04 maja 2013 14:15
Andrea juz wszystko wiem chodzilo,mimo urlop platny pomijajac pauzy miesieczne w pl
ale jak mi powiedziano nie nalezy sie bo to umowa zlecenie
05 maja 2013 22:51
No dziewczyny , pisze do tych ktore pracowaly na umowe o prace w PM 24 ja wam szlaki przetarlam teraz i Wy mozecie walczyc o swoje a wierzcie mi jest o co walczyc.Moj adwokat powiedzial mi ze sprawe trzeba naglosnic wiec jezeli sie ktoras zdecyduje sluze pomoca i dobra rada.
11 maja 2013 17:25
To dlaczego ja miałam dwumiesięczny postój, bo nie było dla mnie pacjenta? Fakt, że to było rok temu... Może dużo dziewczyn odeszło z firmy
12 maja 2013 02:12
A propo P24 nie można radia lokalnego póścić bo zaraz reklama piękna śpiewająco-mówiona aby wszystkie dziewczyny i niewiasty zgłaszałi się do pracy wPM24.
Jakby tego byłó mało wchodzę sobie Ci ja do UP a tam zgadnijcie wielkie ogłószenia a pani już wyszukuje mi ofertę. Ponoć potrzebują około 10-15 nowych dusz.Nawet filię u nas otrworzyli.

Naprawdę mają takie braki w świerzym mięsku??
A może by tak trochę więcej ojrasków dawać za ciężką pracę.....
12 maja 2013 18:13
Hej. Zdałam właśnie egzamin z języka w Promedice na poziomie komunikatywnym. Niedługo jadę na spotkanie i nie wiem ile mi zaproponują. Może któś mógłby mi powiedzieć czy, jeśli podpiszę umowę z jedną firmą to mogę później zrezygnować i podpisać z inną, jeśli zaoferują mi lepszą kasę? Czy taka umowa jest w jakiś sposób wiążąca.
I jeszcze jedno. Czy po pobycie w Niemczech, jeśli nauczę się lepiej niemieckiego to bez problemu dostanę podwyżkę?
12 maja 2013 18:25
A jak tak czytam to co piszecie to już sama nie wiem. Tyle złych opinii o Promedice, myślicie, że lepsza jest Aterima?
Czy w ogóle z komunikatywnym niemieckim mam szansę dostać 1000 Euro, bo za mniej nie pojadę.
12 maja 2013 19:34 / 1 osobie podoba się ten post
tez tak uwazam kazda z nas od czegos zaczynala jedna mniej inna wiecej ale osobiscie znam dziewczyne ktora pracuje w promedice zarabia 700e wiele razy nawet ostatnio z nia rozmawialam bo u mnie w firmie potrzebowali za 1100 i wiecie co nie zdecydowala sie odejsc mimo wiekszych pieniedzy bo sie boi ze nie da sobie rady jezykowo i ma male doswiadczenie...
12 maja 2013 19:37 / 2 osobom podoba się ten post
Dziewczyny -jak oni proponuja nauczycielce niemieckiego,po studiach i z dlugoletnia praktyką 730euro to czego się spodziewać????????A reklama goni reklame bo kobietki zmadrzały wreszcie/śmy zmądrzałyśmy:)/ i zaczynaja się cenic i wymagać więcej od firm -firmy rosna jak grzyby po deszczu a i pracy dla nas jeszcze dłuuuuuuuugo nie zabraknie:):):) Ot,co!
12 maja 2013 20:00
magdalena_k

tez tak uwazam kazda z nas od czegos zaczynala jedna mniej inna wiecej ale osobiscie znam dziewczyne ktora pracuje w promedice zarabia 700e wiele razy nawet ostatnio z nia rozmawialam bo u mnie w firmie potrzebowali za 1100 i wiecie co nie zdecydowala sie odejsc mimo wiekszych pieniedzy bo sie boi ze nie da sobie rady jezykowo i ma male doswiadczenie...

Nie no w sumie,jesli chodzi o ta firme,to nie moge tak do konca narzekac,bo od niej zaczynalam bez znajomosci praktycznie jezyka.Nikt inny nie chcial mnie wtedy zatrudnic.700  troche ponad miala kolezanka,ja mialam wiecej,bo zrezygnowalam dobrowolnie ze skladek,czyli zostawalo w mojej kieszeni,z takim stalym comiesiecznym mialam okolo 900:)teraz ta suma mnie rozbraja jak sobie przypomne:)ale od czegos trzeba bylo zaczac:)jedno co mieli dobre to,to,ze malo istotne na ile sie wyjezdzalo,znalam dziewczyne ktora tylko na zastepstwa jezdzila 3tygodniowe,to zawsze zwracali za droge,nawet przy takich krotkich pobytach i nie trzeba bylo gdybac czy rodzina odda,czy nie odda,takie proszenie sie w pewnym sensie jest troche zenujace:(
12 maja 2013 20:22
mala

Nie no w sumie,jesli chodzi o ta firme,to nie moge tak do konca narzekac,bo od niej zaczynalam bez znajomosci praktycznie jezyka.Nikt inny nie chcial mnie wtedy zatrudnic.700  troche ponad miala kolezanka,ja mialam wiecej,bo zrezygnowalam dobrowolnie ze skladek,czyli zostawalo w mojej kieszeni,z takim stalym comiesiecznym mialam okolo 900:)teraz ta suma mnie rozbraja jak sobie przypomne:)ale od czegos trzeba bylo zaczac:)jedno co mieli dobre to,to,ze malo istotne na ile sie wyjezdzalo,znalam dziewczyne ktora tylko na zastepstwa jezdzila 3tygodniowe,to zawsze zwracali za droge,nawet przy takich krotkich pobytach i nie trzeba bylo gdybac czy rodzina odda,czy nie odda,takie proszenie sie w pewnym sensie jest troche zenujace:(

mnie  proponowali 950 ale ja podbiłam do 1000   , ale jak mi powiedzieli że do małżeństwa 1050 szok .
12 maja 2013 22:33
Trzy lata temu też byłam u nich na rozmowie i zaproponowali mi 880 do tego w złotówkach z moim językiem... delikatnie się uśmiechnęłam i podziękowałam za jałmużnę... żenada...
Ale znam dziewczyny, którym dali szansę mimo słabego języka i są zadowolone z współpracy.
13 maja 2013 12:10
No właśnie Tali ja też należę do tych, którym dali szansę. Co prawda doświadczeniem mogłabym obdzielić kilka osób ( pracowałam w szpitalu, sanatorium i domu pomocy dla osób strasznych tffu starszych) ale niemieckiego nie umiałam prawie wcale. Ja jestem zadowolona z PM24 ale zarabiam tylko na siebie i mi starczy. Natomiast jeśli ktoś zostawia rodzinę a szczególnie dzieci to te pieniądze nie są adekwatne.
13 maja 2013 20:07
Ja zamierzam zrezygnować z pracy tutaj, żeby jeździć do Niemiec, więc muszę mieć koniecznie te 1000 Euro, inaczej nie bardzo mi się opłaci. Chociaż w Polsce zarabiam tylko 1200 zł.
14 maja 2013 06:35
meg1980

A jak tak czytam to co piszecie to już sama nie wiem. Tyle złych opinii o Promedice, myślicie, że lepsza jest Aterima?
Czy w ogóle z komunikatywnym niemieckim mam szansę dostać 1000 Euro, bo za mniej nie pojadę.

pojedziesz, pojedziesz, każda z nas tak zaczynała. Bez doswiadczenia z komunikatywnym 1000 nie dostaniesz, a podwyżka po 5-miesiącach przepracowanych jest.]tak bylo kiedys] Tego nie ma w Umowie, ale Oni tak twierdzą, wiec jesli teraz nie wywalczysz więcej to...?
Jezeli o Umowe chodzi, to zawsze możesz ją wypowiedziec z 2-tyg. wypowiedzeniem, ale zawsze lepiej sie upewnic, zapytac, Ja tez u nich zaczynałam jak tysiące innych opiekunek.