Promedica24 Zobacz profil firmy

Zarobki
5 / 5
Warunki umowy
5 / 5
Jakośc obsługi
5 / 5
Dopasowanie oferty
5 / 5
Liczba oddziałów
5 / 5
29 sierpnia 2016 18:43 / 1 osobie podoba się ten post
Bylam z nimi na 3 wyjazdach ,ale wystartowałam ze słabym jezykiem wiec stawke dostałam mizerna a podwyzki tylko o jedno dwa euro wiec zrezygnowałam,plusem była szansa wyjazdu z tym moim podst. jezykiem,minus składki płacone( ale to bylo 3 lata temu)wiec teraz nie wiem jak jest od sumy 250 zł i doprosic sie nie mogłam zeby mi dopisali syna do ubezpieczenia.
29 sierpnia 2016 22:18 / 3 osobom podoba się ten post
elzbietaa

Bylam z nimi na 3 wyjazdach ,ale wystartowałam ze słabym jezykiem wiec stawke dostałam mizerna a podwyzki tylko o jedno dwa euro wiec zrezygnowałam,plusem była szansa wyjazdu z tym moim podst. jezykiem,minus składki płacone( ale to bylo 3 lata temu)wiec teraz nie wiem jak jest od sumy 250 zł i doprosic sie nie mogłam zeby mi dopisali syna do ubezpieczenia.

Bo może do nich po niemiecku mówiłaś i nie zrozumieli, wtedy.
29 sierpnia 2016 22:24
Fiore

ja pracuje od 8 lat w promedice i tez nie narzekam , kontrakty raz gorsze , raz lepsze ale to chyba w kazdej firmie tak jest, pieniazki zawsze na czas, a wiec tylko pracowac :-):brawo1:

Nie obraż się,ale Ty mi jakiś podejrzany jesteś. To ile lat miałeś,jak zacząlęś tę pracę??? I studia też zdążyłeś już skończyć.
Dziwne to wszystko, jak do kupy zebrać te Twoje informacje. 
No i zadowolony jesteś z tych  bardzo "ruchomych" miejsc pracy.  
29 sierpnia 2016 22:30
Knorr

Bo może do nich po niemiecku mówiłaś i nie zrozumieli, wtedy.

Najlepeij było by po łacinie moze by dotarło.
29 sierpnia 2016 23:14 / 3 osobom podoba się ten post
Knorr

Nie obraż się,ale Ty mi jakiś podejrzany jesteś. To ile lat miałeś,jak zacząlęś tę pracę??? I studia też zdążyłeś już skończyć.

no widzisz jak sie zaocznie studiowalo , dwoilo sie i troilo , na studia trzeba bylo jakos zarobic, o zyciu nie wspomne ale jak sie jest tak jak ja upartymi pracowitym chlopakiem  to sie do jakiegos celu dochodzi
30 sierpnia 2016 22:26
Fiore

no widzisz jak sie zaocznie studiowalo , dwoilo sie i troilo , na studia trzeba bylo jakos zarobic, o zyciu nie wspomne ale jak sie jest tak jak ja upartymi pracowitym chlopakiem  to sie do jakiegos celu dochodzi:-)

I bardzo dobrze. Brawo, brawo. Pochwalam.
30 sierpnia 2016 22:51 / 5 osobom podoba się ten post
Knorr

Taki sam omnibus jak Ty, pewnie stąd ta sympatia :) ;)?
31 sierpnia 2016 05:14
salazar

Taki sam omnibus jak Ty, pewnie stąd ta sympatia :) ;)?

omnibus – środek transportu
omnibus - gra karciana
omnibus – kompleks skoczni narciarskich we francuskiej miejscowości Les Rousses
omnibus – człowiek wszystkowiedzący, specjalista z każdej dziedziny wiedzy (również ironicznie)
omnibus – polskie wydawnictwo
To za Wikipedia, z tym że tam omnibus napisano z wielkiej litery )))
31 sierpnia 2016 21:11 / 2 osobom podoba się ten post
Czy obecnie jest ktos na zleceniu z firmy Promedica 24 ?? wybieram sie do pracy może kogos z was bede zmieniać??
03 września 2016 06:38 / 2 osobom podoba się ten post
Ja też.
08 października 2016 15:56 / 1 osobie podoba się ten post
Ja też z Promedica 24
08 października 2016 16:03 / 1 osobie podoba się ten post
Ja też.
08 października 2016 16:50 / 1 osobie podoba się ten post
Malina

No to witaj w klubie,ja też nie narzekam,nie szukam bo czasem można zmienić na gorzej,co z tego że czasem mają 50e więcej jak sztela nie do wytrzymania albo 2 osoby,ja z firmy teraz jestem w domu seniora,mam fajną pd,żarcie na stołowce,sprzątaczka sprząta i czego więcej oczekiwać Pozdrawiam

Ja wyjechałam też z Promedica,w sumie pierwszy raz sie nic nie wie więc jest to i tak próba jak z każdą inną firmą{aplikowałam do 4}.Malina aTy jak to jesteś w domu seniora ? Jak to wygląda?No bo wszystko pewnie ma swoje plusy i minusyTak przyszłościowo pytam?

08 października 2016 17:30 / 1 osobie podoba się ten post
luttka

Ja wyjechałam też z Promedica,w sumie pierwszy raz sie nic nie wie więc jest to i tak próba jak z każdą inną firmą{aplikowałam do 4}.Malina aTy jak to jesteś w domu seniora ? Jak to wygląda?No bo wszystko pewnie ma swoje plusy i minusyTak przyszłościowo pytam?

Tak ja pracowałam w domu seniora,było super,obiady na stołówce,przygotowywałam śniadanie i kolacje.W takim domu wiadomo jest lepiej bo nie czujesz się jak w więzieniu są inni pd jest wesoło,są zajęcia jest świetlica więc czas bardzo szybko leci.To był dom w ktorym nie było opieki medycznej,a pd u której ja byłam miała początki demencji więc w takim domu nie mogła sama funkcjonować,więc rodzina zdecydowała się na opiekunkę.Za mnie na zastępstwo pojechała moja koleżanka,byłam z nią w kontakcie więc jak dowiedzialam sie że demencja bardzo posuneła się u tej pd to zrezygnowałam.
08 października 2016 18:56 / 1 osobie podoba się ten post
Ja mam dobre wspomnienia z kilkuletniej pracy w Promedice, lecz odeszłam od nich, bo nie miałam od pewnego momentu możliwości zarabiania więcej - utknęłam na 1050 euro i nie liczyły się ani zdobywane kolejne dobre referencje, ani moja elastyczność co do wyjazdów, ani lepszy język. Poszłam do firmy, gdzie mam różne stawki za miesiąc pracy, ale zawsze więcej niż dawali w PR 24. Wiem, że wiele osób narzekało na Promedikę, lecz ja nie mogę nic złego powiedzieć, koordynatorzy byli ok i gdyby nie pieniądze, pracowałabym z nimi do teraz.