Promedica24 Zobacz profil firmy

Zarobki
5 / 5
Warunki umowy
5 / 5
Jakośc obsługi
5 / 5
Dopasowanie oferty
5 / 5
Liczba oddziałów
5 / 5
24 października 2016 14:05 / 2 osobom podoba się ten post
MeryKy

Wyczytałaś tutaj jakies ochy i achy? Bo ja nie. Normalne rzeczowe odpowiedzi na temat.

A skoro znasz lepszą to wystaw  laurkę w odpowiednim miejscu. Przecież firmę zawsze można zmienić na lepszą.

Nie wpiszę żadnej firmie laurki bo żadna nie sprosta moim wymaganiom  Masz rację firmę można zmienić a w niektórych przypadkach nawet trzeba. Ja wyraziłam opinię na temat tej firmy bo ona najbardziej zaniża zarobki i tyle.
24 października 2016 14:08 / 16 osobom podoba się ten post
MeryKy

Jeszcze dopiszę. Uwierz mi, że różnica w pracy opiekunek i to bardzo duża. Nie tylko wladanie jezyka ich rózni. Tylko myślą , ze wykonują tę samą robotę. Widze to jak przyjeżdżam na sztelę co po niektórych :-(

Podpięłam sie tylko pod Ciebie , ale piszę ogólnie ....
Nie pamiętam , ile razy to pisałam , ale się powtórzę . Nie mam żadnych pretensji do PR , bo jak miałam jakiś żal to wszystko zostało gdzieś daleko za mną . 
Pracowałam 2,5 roku , byłam elastyczna , zdyscyplinowana , rodzina u której tak długo byłam była z mojej pracy bardzo zadowolona . No i stało się ! Dali mi tam starego lapka , nauczyli jak mam co wyszukiwać i poszłoooo . Moj syn wszedł kiedyś na " Opiekunkowo " , bo wyszukiwał dla mnie jakieś fora , dał mi namiary , zaczęłam sie rozczytywać , żyć życiem forumowiczów , ba , nawet miałam swoje zdanie w jakichś tam wątkach , ale to tak całkiem po cichutku , zza krzaczka .....i wtedy dostałam obuchem w łeb , bo się dowiedziałam ( czytając ) , że 850 euro jakie zarabiam po ponad 2 latach pracy to smieszne pieniądze ....
 Może ktoś mi powie , będzie starał się wmawiać , że przez ponad dwuletni okres nie " naumiałam " się lepiej niemieckiego ? Nie wmówi mi tego nikt , bo potrafiłam się porozumiewać bardzo dobrze , dawałam sobie radę ze wszystkimi problemami ....i co ? niby miałam być kiepskim pracownikiem , ledwo dukającym po niemiecku ? Nie ! skurkowańcy nie chcieli mi dać podwyżki , bo " klient za mało płacił " ! Gdyby nie to , gdyby nie ta nieszczęsna podwyżka , pewnie do dziś bym z nimi współpracowała . Szkoda im było 50 e na miesiąc więcej mi dać ? nie żal mi bylo ich opuścić ! ....Firma jako firma jak dla mnie rzetelna , wypłaty na czas , owszem koordynatorzy w moim przypadku zmieniali się jak w kalejdoskopie , ale nie narzekałam . Sztelę , po czasie zdałam sobie z tego sprawę , miałam ciężką .....ale kuźwa nie za takie pieniądze
 A to , że od  PR odeszłam to wszystko przez Was chorery jedne , bo żeśta krzyczały " mniej jak 1000 e to ni ch...oinki ! " ....Odeszłam od nich , załapałam się do " ......... " - firmy w której popitala Magdalena K....ci potrafili mnie docenić i od razu z marszu dostałam za bardzo lekką sztelę 200 ojro więcej niż miałam w PR a już po tym lekkim zastępstwie ( u Pani -Frau ) pojechałam do Pusi i tam dostałam najpierw 300 a później dołożyli mi jeszcze 5 dych więcej niz w PR24 ...... No i dobra , nie ma co płakać , mimo zaawansowanego wieku ( żartuję , młódka jestem ) rozwijam się dalej i sięgam po pieniądze z górnej półki
Na zakończenie : firma w porządku , ale niech tym początkującym trochę lepiej płacą , bo moje zmienniczki w N. zarabiały nawet po 700 parę euro a jedna , która mnie zatapiła to podwyżkę dostała 40n centów / dzień , czyli jakby nie liczył to mniej więcej 12 ojro " pro monat " ....to ja i tak byłam lepsza , bo jak wcześniej otrzymywałam należne co pół roku podwyżki to miałam 50 ojrasów na miesiąc   
24 października 2016 15:06 / 6 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Podpięłam sie tylko pod Ciebie , ale piszę ogólnie ....
Nie pamiętam , ile razy to pisałam , ale się powtórzę . Nie mam żadnych pretensji do PR , bo jak miałam jakiś żal to wszystko zostało gdzieś daleko za mną . 
Pracowałam 2,5 roku , byłam elastyczna , zdyscyplinowana , rodzina u której tak długo byłam była z mojej pracy bardzo zadowolona . No i stało się ! Dali mi tam starego lapka , nauczyli jak mam co wyszukiwać i poszłoooo . Moj syn wszedł kiedyś na " Opiekunkowo " , bo wyszukiwał dla mnie jakieś fora , dał mi namiary , zaczęłam sie rozczytywać , żyć życiem forumowiczów , ba , nawet miałam swoje zdanie w jakichś tam wątkach , ale to tak całkiem po cichutku , zza krzaczka .....i wtedy dostałam obuchem w łeb , bo się dowiedziałam ( czytając ) , że 850 euro jakie zarabiam po ponad 2 latach pracy to smieszne pieniądze ....
 Może ktoś mi powie , będzie starał się wmawiać , że przez ponad dwuletni okres nie " naumiałam " się lepiej niemieckiego ? Nie wmówi mi tego nikt , bo potrafiłam się porozumiewać bardzo dobrze , dawałam sobie radę ze wszystkimi problemami ....i co ? niby miałam być kiepskim pracownikiem , ledwo dukającym po niemiecku ? Nie ! skurkowańcy nie chcieli mi dać podwyżki , bo " klient za mało płacił " ! Gdyby nie to , gdyby nie ta nieszczęsna podwyżka , pewnie do dziś bym z nimi współpracowała . Szkoda im było 50 e na miesiąc więcej mi dać ? nie żal mi bylo ich opuścić ! ....Firma jako firma jak dla mnie rzetelna , wypłaty na czas , owszem koordynatorzy w moim przypadku zmieniali się jak w kalejdoskopie , ale nie narzekałam . Sztelę , po czasie zdałam sobie z tego sprawę , miałam ciężką .....ale kuźwa nie za takie pieniądze :-)
 A to , że od  PR odeszłam to wszystko przez Was chorery jedne , bo żeśta krzyczały " mniej jak 1000 e to ni ch...oinki ! " ....Odeszłam od nich , załapałam się do " ......... " - firmy w której popitala Magdalena K....ci potrafili mnie docenić i od razu z marszu dostałam za bardzo lekką sztelę 200 ojro więcej niż miałam w PR a już po tym lekkim zastępstwie ( u Pani -Frau ) pojechałam do Pusi i tam dostałam najpierw 300 a później dołożyli mi jeszcze 5 dych więcej niz w PR24 ...... No i dobra , nie ma co płakać , mimo zaawansowanego wieku ( żartuję , młódka jestem :-) ) rozwijam się dalej i sięgam po pieniądze z górnej półki :-)
Na zakończenie : firma w porządku , ale niech tym początkującym trochę lepiej płacą , bo moje zmienniczki w N. zarabiały nawet po 700 parę euro a jedna , która mnie zatapiła to podwyżkę dostała 40n centów / dzień , czyli jakby nie liczył to mniej więcej 12 ojro " pro monat " ....to ja i tak byłam lepsza , bo jak wcześniej otrzymywałam należne co pół roku podwyżki to miałam 50 ojrasów na miesiąc  :-) 

Jestem i ja. Od 1.5 roku z nimi współpracuje i co pół roku jak piszesz daja jakąs tam podwyzke /ostatnia 45e/Na organizacje nie moge narzekac i kontakt z koordynatorka tez i zeby nie to ze jestem zadowolona z tego miejsca gdzie jestem może bym myslała nad zmianą Sprawdzałam sie w kilku i dawali wiecej , jeszcze poczekam bo przedkładam sobie zadowolenie z pracy /jeszcze/ na poczet kilkadziesiat eurasów więcej.Boje sie tez zmian.Zmienniczki które miałam miały mniej ode mnie//860,900, 950/ ale język przyznam słaby i wtedy odbija sie tez na Pdp bo się zaraz denerwuje. Podstawy w opiece językowej trzeba znać, bo jezeli Pdp żeby zmieniła jej kapcie a ona każe jej wstac i prowadzi do łazienki sciagnąc majtki pampersowe.Nie twierdze ze umiem b. dobrze a jak nie wiem to pytam jeszcze raz i szukam słowa.Bawarczycy maja swoja gware i złapac z nimi język nie jest lekko. tyle ja.
24 października 2016 20:04 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna normalnie humor dnia jak przeczytałam ,ze 14 centów podwyżki na dzień.
Ma poczucie humoru firma Promedica24.Ja nigdy z nimi nie pracowałam i mam nadzieję ,że nie będę ,ale nie raz się dość nasłuchałam i naczytałam .
24 października 2016 20:16 / 1 osobie podoba się ten post
Dlaczego pracujecie z Promedica24 za takie marne pieniądze,jak inne firmy dają te minimum 1200€ i więcej ?
24 października 2016 20:28 / 2 osobom podoba się ten post
ivetta

Barbara niepowtarzalna normalnie humor dnia jak przeczytałam ,ze 14 centów podwyżki na dzień.
Ma poczucie humoru firma Promedica24.Ja nigdy z nimi nie pracowałam i mam nadzieję ,że nie będę ,ale nie raz się dość nasłuchałam i naczytałam .

Ivettko , sprawdziłam , czy nie zrobiłam pomyłki .....nieee , nie zrobiłam , źle odczytałaś , napisałam " 40 centów / dzień " .... dziewczyna ta miała słabiutki niemiecki , ale przecież weryfikator mógłby powiedzieć , żeby podciągnęła język i znów przystąpiła do " egzaminu " . Ale po co ? dali 40 centów i następne 180 dni z głowy .....podwyzka była ? była Z tego co wiem to ona po 2- 3 miesiącach zakończyła tamtent kontrakt i odeszła do innej firmy , gdzie z jej językiem dostała na dzień dobry  więcej . Zamiast 720 , czy 730  dostała 1000 e Wtedy , gdyby dostała to 45 -50 to też by się nie rozglądała za nową firmą .
24 października 2016 20:36 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Ivettko , sprawdziłam , czy nie zrobiłam pomyłki .....nieee , nie zrobiłam , źle odczytałaś , napisałam " 40 centów / dzień " :-):-):-).... dziewczyna ta miała słabiutki niemiecki , ale przecież weryfikator mógłby powiedzieć , żeby podciągnęła język i znów przystąpiła do " egzaminu " . Ale po co ? dali 40 centów i następne 180 dni z głowy .....podwyzka była ? była :-) Z tego co wiem to ona po 2- 3 miesiącach zakończyła tamtent kontrakt i odeszła do innej firmy , gdzie z jej językiem dostała na dzień dobry  więcej . Zamiast 720 , czy 730  dostała 1000 e :-) Wtedy , gdyby dostała to 45 -50 to też by się nie rozglądała za nową firmą .

Tak ,to ja źle napisałam ,ale na myśli miałam 40 centów.Jak by nie było to ciągle mało.
10 listopada 2016 17:04 / 4 osobom podoba się ten post
Sluchajcie Promedica24 to chyba najgorsza agencja. Przed wyjazdem mowia ci same superlatywy o podopiecznym a jak przyjedziesz na miejsce to siadasz na d...e. Bo dopiero wtedy widzisz na jaka mine sie wpakowalas. Malo tego to placa ci 700-720 E na poczatku a potem daja podwyzke UWAGA 14 EURO tygodniowo. Smiechu warte no nie! A roboty masz po pachy.
A na dokladke jeszcze rodzina potrafi wyslac do firmy reklamacje,ze jest z ciebie niezadowolona. Trzeba z tad zwiewac i nie liczyc,ze cos sie poprawi. HEJKA
10 listopada 2016 19:38 / 4 osobom podoba się ten post
nico

Sluchajcie Promedica24 to chyba najgorsza agencja. Przed wyjazdem mowia ci same superlatywy o podopiecznym a jak przyjedziesz na miejsce to siadasz na d...e. Bo dopiero wtedy widzisz na jaka mine sie wpakowalas. Malo tego to placa ci 700-720 E na poczatku a potem daja podwyzke UWAGA 14 EURO tygodniowo. Smiechu warte no nie! A roboty masz po pachy.
A na dokladke jeszcze rodzina potrafi wyslac do firmy reklamacje,ze jest z ciebie niezadowolona. Trzeba z tad zwiewac i nie liczyc,ze cos sie poprawi. HEJKA

Skoro podpisalas umowe na 700 euro netto to znaczy,ze zadeklarowalas,iz taka pensja Ci odpowiada.
10 listopada 2016 20:18 / 4 osobom podoba się ten post
nico

Ja osobiście nie przepadam za w/w Firmą ale takie wpadanie na Forum jak  bomba ni z gruszki ni z pietruszki to trochę partyzanckie zachowanie. Ludzie czy wy myślicie że na tym forum są same durnie. Pozdrawiam wszystkie konkurencyjne Firmy. 
10 listopada 2016 22:01 / 5 osobom podoba się ten post
Czasem te komentarze tutaj sprawiają,że zastanawiam się,skąd niektóre ludki się zrywają
No okej....każdy pisze to co lubi:)
Ja pracuję z tą firmą od kilku lat.
Nie zarabiam mało,i to ja decyduję co,gdzie i kiedy... jednym słowem jak się wie czego się chce...to z każdym można się dogadać.
Pewnie,że mogła bym zarabiać więcej...ale i więcej poświęcać,a tego nie chcę....nie teraz.
Każda firma ma swoje za uszami...to prawie tak jak z ludźmi:)
A co do "okropnych"kontraktów.....ludzie....to tak jak te Wasze goopie ocenianie przewoźników...na nic nie ma reguły!!
Ale....po tym jak moja ostatnia zmienniczka oznajmiła mi,że....cytuję"kiedyś pojechała na kontrakt,i okazało się,że musi myć Pdp tyłek".....ej ludzie....!!!...to ja już nie wiele mam do powiedzenia.
Poza tym,że pojechała moim autobusem do domu to niczego nie dodam...
Złapcie się czasrm za doopę.....zanim coś wypocicie
Bez urazy proszę...
10 listopada 2016 22:24 / 3 osobom podoba się ten post
A o co chodzi?
Ja też chciałbym mieć swój autobus. 
10 listopada 2016 23:00 / 2 osobom podoba się ten post
Ja też nie narzekam. Postanowiłem Ci podokuczać, co byś sobie nieco ponarzekał na mnie ))
10 listopada 2016 23:01 / 1 osobie podoba się ten post
Knorr

A o co chodzi?
Ja też chciałbym mieć swój autobus. 

To sobie kup....nie są drogie:)
11 listopada 2016 09:36 / 3 osobom podoba się ten post
Ja pojechałam pierwszy raz,i nie mogę nic negatywnego dołożyć.Akurat zarobki wcale nie najniższe,no może ktoś ma,miejsce też ok.Pani namawia mnie na stałą opiekunkę i nawet zaproponowała podwyżkę,bo są męczące noce.Odstawiaja Cię pod drzwi i zabierają też.Dla mnie jedyny minus to slaby kontakt z koordynatorką,czego oczekiwałam jako poczatkujaca.Ale może cos tam stanęło na przeszkodzie.Znajoma kontakt ma dobry i wizyty koordynatora też.Każda firma ma swoje plusy i minusy.A my przeciez możemy je wybierać czy zmieniać.Ja nie wiem czy drugi raz pojade z tą firmą,czy spróbuję zmiany.