No to niech firmy płacą ten podatek! Dlaczego pracownik? Skoro z założenia oszukują US właśnie agencje aby uniknąć kosztów. Czy to nasza wina, że nam tak płacą wynagrodzenie za pracę?
No to niech firmy płacą ten podatek! Dlaczego pracownik? Skoro z założenia oszukują US właśnie agencje aby uniknąć kosztów. Czy to nasza wina, że nam tak płacą wynagrodzenie za pracę?
Ja tam się nie znam na przepisach, ale tak na chłopski rozum mi się wydaje, że skoro nie odprowadza się od tego podatku, a dieta przeznaczona jest na utrzymanie, to nie można się nią podpierać w wykazie dochodów.
W Polsce nie isnieje pojęcie "chłopski rozum",bo jak można odprowadzać podatki od najniższej krajowej,a diety wynoszą dwa razy tyle i za free. To wszystko sie kupy nie trzyma dlatego nasz kraj jest ubogi.
A wracając do tematu... Machnęłam już sobie permanentny makijaż na brwi i górne powieki... Górne powieki mam jeszcze do poprawki bo z przyczyn obiektywnych nie udało mi się tego zrobić w normalnym terminie... W planie mam jeszcze powieki dolne... To były naprawdę dobrze wydane pieniądze przywiezione z Niemiec. Mam zamiar poczynić jeszcze kilka podobnych wydatków....))))
Danusia - bolesny to zabieg?
ja placilam rok temu 800zł za brwi,górna kreske na powiece i dolna.pakiet (tez niezałuje ze sobie o zrobiłam)marzy mi sie powiekszenie biustu) bo natura mnie skapo obdarzyła:) ale to juz wieksza kasa w to w chodzi
moja siostra ma robione usta bardzo ladnie to wyglada
polecam taki makijarz wygoda
jeszcze w cenie miałam 2 korekty,poprawki mnie nic niebolało jetem wytrzymala na ból
ja placilam rok temu 800zł za brwi,górna kreske na powiece i dolna.pakiet (tez niezałuje ze sobie o zrobiłam)marzy mi sie powiekszenie biustu) bo natura mnie skapo obdarzyła:) ale to juz wieksza kasa w to w chodzi
moja siostra ma robione usta bardzo ladnie to wyglada
polecam taki makijarz wygoda
moj Boze Pamele bede mial za kolezanke ha ha a biust zostaw w spokoju teraz jest jesdny w swoim rodzaju a po zabiegu bedzie tylko rozmiarem z polki chirurga plastycznego