Fakt, mam z tego frajdę, ale wiesz... Jednemu się chce to, innemu tamto :) :)
No. Bo Ci się chce tego sportu i radość z niego masz i w ogóle.
Taką radośc jak ja gdy zjem tabliczkę czekolady :)))))
Ja sobie taki ruch wymysliłam,że powinnam się 100 razy pomyśleć aby na tak genialny pomysł wpaść. Do rzeczy-postanowiła z 95 kilogramowa omą wyruszyć na zakupy do pobliskiego sklepu około1-1,5km oczywiście rollsthul. Zanaczam, że jestem na terenach pagórkowatych .Jak wróciłam do domu to padłam jak worek kartofli a potem wstałam i spojrzałam sie w lustro aby zobaczyć twarz największej idiotki.
Zna Ktoras cwiczeniana plaski brzuch ----bo te cwiczenia z mel b na brzuch sa do d..... inne sa spoko.... po takim czasi powinny byc efekty a tu nie bardzo.... no z brzuchem najgorzej .....nigdy nie bedzie taki idealny ....
Wróciłam z chodzenia z kijkami.
Godzina szybkim krokiem, obeszłam 3 dzielnice w moim mieście. Ale fajnie się czuję :)
Oczywiście moje dziadoskie szczęście znów dało o sobie znać: jestem dopiero DRUGI dzień w Polsce a już podczas chodzenia jeden śmieciarz wyznania mi czynił... Zostawił kumpli i szedł ze mną z 300m nawijając makaron na uszy. W końcu odpowiedziałam po niemiecku: ich verstehe nicht :P Wtedy się odczepił.
I jak postanowiłam: kijki, imbir, balsamy antycelulutowe i termoaktywne odchudzające, linea detox. W dół ma zejść min. 8kg.
:)
Wróciłam z chodzenia z kijkami.
Godzina szybkim krokiem, obeszłam 3 dzielnice w moim mieście. Ale fajnie się czuję :)
Oczywiście moje dziadoskie szczęście znów dało o sobie znać: jestem dopiero DRUGI dzień w Polsce a już podczas chodzenia jeden śmieciarz wyznania mi czynił... Zostawił kumpli i szedł ze mną z 300m nawijając makaron na uszy. W końcu odpowiedziałam po niemiecku: ich verstehe nicht :P Wtedy się odczepił.
I jak postanowiłam: kijki, imbir, balsamy antycelulutowe i termoaktywne odchudzające, linea detox. W dół ma zejść min. 8kg.
:)