Ruch to zdrowie - propozycje ćwiczeń

10 października 2014 21:56 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

O, o , o ! to " cóś " dla mnie , ale z taką porządną , wstępną rozgrzewką !!!! a potem to już się można pocić -:)))))))))))))

Zdradz sekret 
10 października 2014 22:02 / 3 osobom podoba się ten post
margaritka59

Może technicznie nie jesteś przygotowana? Ważny też jest prawidłowy oddech.

Taki jak przy porodzie ?
10 października 2014 22:04 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

Zdradz sekret 

Jaki sekret ? rozgrzewki ?..... każdy lubi po swojemu , można mięśnie rozciągać , można się naoliwić .... Ty ! a weż Ty se zlikwiduj te gwiazdki w profilu , co ! Walnęłaś se 5 sztuk , po kiego grzyba ?.... właśnie z tego kraju , którego język " wyceniłaś na 5 " pochodzi wielu sportowców a oni to podobno bez rozgrzewki ani rusz ! -::))))))))
10 października 2014 22:07 / 2 osobom podoba się ten post
To są złożone tematy. Musisz mieć przede wszystkim dobrego trenera i wszystko będzie jasne.
10 października 2014 22:08 / 1 osobie podoba się ten post
Ja wiem ale chce zobaczyc jak to u ciebie bardzo ciekawska jestem,moze bym sie czego nauczyla i tak starego zaskoczyla ze by mu szczeka wypadla z wrazenia ,
10 października 2014 22:11 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Jaki sekret ? rozgrzewki ?..... każdy lubi po swojemu , można mięśnie rozciągać , można się naoliwić .... Ty ! a weż Ty se zlikwiduj te gwiazdki w profilu , co ! Walnęłaś se 5 sztuk , po kiego grzyba ?.... właśnie z tego kraju , którego język " wyceniłaś na 5 " pochodzi wielu sportowców a oni to podobno bez rozgrzewki ani rusz ! -::))))))))

Mowisz ze naoliwic ale po co jeszcze mi nic nie skrzypi 
10 października 2014 22:11 / 3 osobom podoba się ten post
margaritka59

To są złożone tematy. Musisz mieć przede wszystkim dobrego trenera i wszystko będzie jasne.

Kochana , jak zawodniczka do d....y to i dobry trener nie pomoże . Namęczy się z taką , zanim ją rozgrzeje to i jemu ochota do trenowania minie -:)))))))))
10 października 2014 22:12 / 3 osobom podoba się ten post
To Twój stary ma być twoim trenerem, to wtedy będziesz miała kondycję.
10 października 2014 22:15 / 1 osobie podoba się ten post
margaritka59

To Twój stary ma być twoim trenerem, to wtedy będziesz miała kondycję.

A tam stary trenerem mlody lepszy nowsze techniki zna 
10 października 2014 22:18 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

Mowisz ze naoliwic ale po co jeszcze mi nic nie skrzypi 

Wszystko przed Tobą , jeszcze parę latek i będzie conieco skrzypiało , jak tyłem zarzucisz to i z rury wydechowej spaliny się ulatniać będą !!! Trenuj za młodu , mięsni nie rozciągaj tylko zaciskaj i na starsze lata będziesz jak " juniorka " -:)))))))
10 października 2014 22:19 / 1 osobie podoba się ten post
Temat -rzeka, a nocka ucieka. Biegnę odmeldować się w "dobranockach"
10 października 2014 22:20 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Wszystko przed Tobą , jeszcze parę latek i będzie conieco skrzypiało , jak tyłem zarzucisz to i z rury wydechowej spaliny się ulatniać będą !!! Trenuj za młodu , mięsni nie rozciągaj tylko zaciskaj i na starsze lata będziesz jak " juniorka " -:)))))))

A widzisz dziekuje za wskazowke bede stara ale jara 
10 października 2014 22:25 / 1 osobie podoba się ten post
margaritka59

Temat -rzeka, a nocka ucieka. Biegnę odmeldować się w "dobranockach"

Ja też ! jak mi Pusia w nocy zrobi biegi to i o innych sportach zapomnę -:))))))
22 listopada 2014 07:26 / 3 osobom podoba się ten post
Chciałam oznajmić, że Insanity zakończyłam już jakiś czas temu. Teraz robię drugi raz, bo program jest naprawdę ekstra.Po pierwszej rundzie tak to się mniej więcej przedstawia.

22 listopada 2014 07:32 / 3 osobom podoba się ten post
giunta

Chciałam oznajmić, że Insanity zakończyłam już jakiś czas temu. Teraz robię drugi raz, bo program jest naprawdę ekstra.Po pierwszej rundzie tak to się mniej więcej przedstawia.

Gratuluje Giunta,dałaś rade,pieknie wyrzezbione ciało,,,,ja nawet nie zaczynam,,już nie ten wiek....hlip,hlip,,,