O....to też kiedyś takiego znałam....bo niektórzy to chcieliby tylko brać....a jak mają coś z siebie wykrzesać to już problem.....
O....to też kiedyś takiego znałam....bo niektórzy to chcieliby tylko brać....a jak mają coś z siebie wykrzesać to już problem.....
Czyli jesteś w ciszy Elfinko ... :-) Ale tą ciszą jednocześnie nie jesteś ... W ciszy siebie słyszysz, ale też trzeba wyjść z ciszy bo tylko w ten sposób możesz się poruszać.... "Cały sen " jest potrzebny do tego aby organizm (ta część nas) , który działał wymienił się z tą cześcią nas, która w określonym czasie uwalniała się od skutków działania ... Do destrukcji dochodzi jak tylko jedna częśc organizmu działa, a druga tylko uwalnia się od skutkow działnia ... ))))
Znowu zwalasz na kobietę :wiking: Nie ma takiej kobiety, która przyjemność prawdziwą zamieni na zakupy w Tesko... (Tesco):-) Czyli to sprawiacz przyjemności był jakiś niedojda i tyle... :-) Ja takich nazywam dwuch.jami... :gwizdanie:
Tak skromnie dodam (bo doświadczenia mam mało), że w tym temacie też potrzebna jest komunikacja.. :swiety:
No chyba, że kompas zawodzi, a kierunek do celu za każdym razem - zły..
Pewnie, że komunikacja.... :-) Tylko ta komunikacj tylko pozornie jest zewnętrzna ... :lol2:
E tam.. :lol2: Polecam "Pięćdziesiąt twarzy Greya", coś musi zadziałać, w końcu nie jesteśmy z kamienia.. :niebo pieklo:
Jak nie ma komunikacji to ani "50 twarzy..." ani "Kamasutra" nie poradzi:(
:brawo1: Kasia na prezydenta! :-)
No pewnie, że bez pierwszego, kolejne 2 nie mają racji bytu :( wrrrr, życie..
Żadne takie!Pisalam całkiem niedawno,że ja to ewentualnie jedynie na ministra zdrowia mogę kandydować:)Żadne tam prezydenty czy premiery:)Never:)
Błędem jest postrzegać drzewo jako większe od ziarna, z którego wyrosło... Bo ziarno jest większe... Zawiera też o wiele więcej informacji niż samo drzewo ...
Błędem jest równanie:
rok = jedna dziesiąta z 10 lat. Rok to inna wielkość (dla mnie niemierzalna), ale pomiar i datowanie zaczyna się w momencie jak nastają lata...
Knorr jak zaczniesz widzieć ziarno większe od drzewa to zrozumiesz to czego do tej pory nie rozumiesz... Na razie możesz się zastanawiać... :yo:
Nowadanuto, bez zastanawiania dostrzegam, że jesteś większa od ziarna i rozumiem, że masz więcej niż 10 niemierzalnych lat..
Na pewno mam więcej niż 10 mierzalnych lat ... Poprawiam Knorr, żebyś z błędem nie został w głowie... I dalej polecam zastanawianie się bo to nie boli na pewno (to tak na marginesie)