Na marginesie

27 czerwca 2017 20:59 / 2 osobom podoba się ten post
nowadanuta

Lubiłam bajki ...przygodowe, kryminały,  :-) 7 razy przeczytałam "W pustyni i w puszczy", ale Trylogię całą mam zaliczoną... "Sluby panieńskie"  z ostatniej strony przeszłam ponownie na pierwszą ... i musze sobie to kupić bo gdzies mi zaginęło ... Ale żeby "Pana Tadeusza czytać w wieku 10 lat... to... to...to... nie wiem co powiedzieć ... :-)

Nic:)To nie boli,z tego się wyrasta:):):):):)Ha ha
27 czerwca 2017 21:00 / 1 osobie podoba się ten post
nowadanuta

Lubiłam bajki ...przygodowe, kryminały,  :-) 7 razy przeczytałam "W pustyni i w puszczy", ale Trylogię całą mam zaliczoną... "Sluby panieńskie"  z ostatniej strony przeszłam ponownie na pierwszą ... i musze sobie to kupić bo gdzies mi zaginęło ... Ale żeby "Pana Tadeusza czytać w wieku 10 lat... to... to...to... nie wiem co powiedzieć ... :-)

No i co że mnie wyrosło ? Opiekunka drugiej klasy! Tak na marginesie 
27 czerwca 2017 21:05 / 1 osobie podoba się ten post
nowadanuta

Nie mów...nic...
27 czerwca 2017 21:44 / 2 osobom podoba się ten post
Alaska

No i co że mnie wyrosło ? Opiekunka drugiej klasy! Tak na marginesie :-)

Jak to 2 klasy???Co się tak nisko cenisz????A fe fe!!!
27 czerwca 2017 22:12
kasia63

Jak to 2 klasy???Co się tak nisko cenisz????A fe fe!!!

No bo bez niemieckiego glejtu. O wtedy to ja by była panisko ! 
27 czerwca 2017 22:14 / 1 osobie podoba się ten post
Alaska

No bo bez niemieckiego glejtu. O wtedy to ja by była panisko ! :-)

Iiiiiii,tam glejt srejt a pampersy trza tak samo zmieniać:)Jaki Ty byś chciała ten niemeicki glejt mieć?
27 czerwca 2017 22:21 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Jest- czyli żyje, czyli jeden,umarł- czyli nie, ma czyli zero.Tak to rozumiem.

Mamma mia , system zero jedynkowy to informatyka. Czy tam cos naprawde zyje?
27 czerwca 2017 22:38 / 2 osobom podoba się ten post
hawana

Mamma mia , system zero jedynkowy to informatyka. Czy tam cos naprawde zyje?

No nie:( To bardziej logika a jak logika to i odrobina filozofii:):):)A obie te dziedziny wiecznie żyją,informatyka zresztą też bo codzizennie się zmienia,codziennie coś nowego się dzieje:):)
27 czerwca 2017 22:40 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

No nie:( To bardziej logika a jak logika to i odrobina filozofii:):):)A obie te dziedziny wiecznie żyją,informatyka zresztą też bo codzizennie się zmienia,codziennie coś nowego się dzieje:):)

A na marginesie to moze byc wszystko
27 czerwca 2017 22:52 / 2 osobom podoba się ten post
hawana

A na marginesie to moze byc wszystko:-)

A pewno,że tak:)Nieśmiało tylko napomknę,że system zero jedynkowy funkcjonował na długo przed tym,zanim w ogóle wymyślono słowo informatyka:):)Aleto tak,hi hi,na marginesie bo te dysputy filozoficzne to głównie działeczka Danusi:):):)A my,jak te małe pikusie od czasu do czasu se możemy to i owo skrobnąć:):):)Żeby nie było ,że nam filozofia całkiem obca:):):)
27 czerwca 2017 23:01 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

A pewno,że tak:)Nieśmiało tylko napomknę,że system zero jedynkowy funkcjonował na długo przed tym,zanim w ogóle wymyślono słowo informatyka:):)Aleto tak,hi hi,na marginesie bo te dysputy filozoficzne to głównie działeczka Danusi:):):)A my,jak te małe pikusie od czasu do czasu se możemy to i owo skrobnąć:):):)Żeby nie było ,że nam filozofia całkiem obca:):):)

Tylko takiej weny jak Danusia ma , to nie kazdy, nie kazdy....
27 czerwca 2017 23:03 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Iiiiiii,tam glejt srejt a pampersy trza tak samo zmieniać:)Jaki Ty byś chciała ten niemeicki glejt mieć?

Śmieję się Kasiu, bo wiesz ,że wtedy ,wszystko jest robione zgodnie zgodnie z papierem.Widziałaś na pewno w swojej karierze rachunki,jakie przychodzą z Pflegedienst i wszystko wyszczególnione,co i ile się należy.A do żadnych szkół tutaj nie mam zamiaru chodzić.
Drugiej klasy, skojarzyło mi się również z trenerem klubu,Jarząbkiem...łubudu, łubudubu .,.
27 czerwca 2017 23:04 / 1 osobie podoba się ten post
hawana

Tylko takiej weny jak Danusia ma , to nie kazdy, nie kazdy....:-)

Dlatego Danuta wiedz prym w tym temacie ,a my pikusie.......pikusiowate:):):)
27 czerwca 2017 23:05 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

A fizjologia ....tym bardziej.
27 czerwca 2017 23:06 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Dlatego Danuta wiedz prym w tym temacie ,a my pikusie.......pikusiowate:):):)

Pikselki.