:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) no nie odpuszcza kobiecie ',kurka wodna !!!!!!!!!!
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) no nie odpuszcza kobiecie ',kurka wodna !!!!!!!!!!
Myślę że poszukuje pracy,a że dobrze zna j. włoski ma duże szanse na pracę w Szwajcarii:
Nie jesteś glupia!!! Ja pomyślałam identycznie jak ty i pewnie jest nas więcej,przed chwilą miała złamaną rękę... no kurcze ja chyba też czegoś nie zrozumiałam albo przegapiłam
Dziękuję że mi humor poprawiłaś,praca do.....ale tutaj to zawsze można się pośmiać a najlepiej z innej opiekunki......
Kaska, cholero podwójna:):)i jak Ci tam?opowiadaj, jestes zachwycona i wniebowzieta z miejsca?ostatnio tak malo Cie widze na formu:)cholera to byla tez choroba, więc to nie jest przeklnstwo, prosze Moderatora o zamkniecie oka:)
Myślę,Myślę,Myślę,Myślę,Myślę,Myślę.................................................... Myśl,może na dobre ci wyjdzie.....
A tak a propos_ a gdybym już w Szwarcarii pracowała,mam też napisać czy z gipsem czy nie i czy może jestem na płatnym L4 i już pracuję gdzieś indziej i mam podać ile teraz zarobię i kto z forum mi pomógł z znalezieniu pracy w Szwajcarii ?
Ty to tak na poważnie piszesz???
Co prawda jest prawda w tej prawdzie, ale jakoś Ciebie na pośmiewaniu się z innej opiekunki nie zauważyłam.
Przyjrzę Ci się dokładnie ;) Od dzisiaj Kaśka mam Cię na oku :))))
Myślę,Myślę,Myślę,Myślę,Myślę,Myślę.................................................... Myśl,może na dobre ci wyjdzie.....
A tak a propos_ a gdybym już w Szwarcarii pracowała,mam też napisać czy z gipsem czy nie i czy może jestem na płatnym L4 i już pracuję gdzieś indziej i mam podać ile teraz zarobię i kto z forum mi pomógł z znalezieniu pracy w Szwajcarii ?
oj Aniusia Zebra to dobre dziewcze jest....sama wiesz kochana,ze jak umiesz liczyc to licz na siebie....powodzonka ci zycze,zyczliwych ludzi wokol ciebie...wazne zebys zdrowa byla,reszta sama przyjdzie
Ale fajnie mam swojego prywatnego Aniołka stróża na opiekunkach:)) tylko wiesz że to nie płatna robota i musisz mieć na mnie oko dzień i noc:))
Przemilcze ,niechce mi się dzisiaj gadać:)
Milcz, milcz- lepiej na tym wyjdziesz jak na pracy w De.
Milczenie jest złotem :))))))
I kuruj się szybko, zaliż rany i nie przejmuj się niektórymi wpisami. Tu, na obczyźnie czasami nie rozumujemy logicznie i lepiej coś wybaczyć, niż skakać komuś do oczu. Ja sama przy mojej demencyjnej PDP czasami mam jakieś "zwidy" i wiem lepiej co inni powinni zrobić (zwłaszcza ci co są najdalej ode mnie...)
Nie zapomnij jeszcze rozmaru buta podać :)))))))
A tak na poważnie wiele osób, a na pewno ja, jest ciekawych jak zakończyła się Twoja historia.
I nie po to, aby Ci dokopać, ale ze zwykłej ludzkiej życzliwości. Nie myśl, że Cię teraz wypytuję, ale jak będziesz gotowa-
to napisz chociaż jak się czujesz.
Swoją drogą: posty o internecie faktycznie brzmią jakbyś była W De.