No opiekunka to troche jak matka,żona córka,a raczej trzy w jednym:-) tylko wichurra nie chwal sie mężowi bo moze byc zazdrosny:-)
No opiekunka to troche jak matka,żona córka,a raczej trzy w jednym:-) tylko wichurra nie chwal sie mężowi bo moze byc zazdrosny:-)
A ja dostałam własnie od dziadka bukiet kwiatów z okazji..... Dnia Matki:)
Nie bądź chytra - oddaj troszkę słoneczka!
Ja też lubię jak zagląda do okien, bez niego tak szaro i smutno :-(
Dzien dobry wszystkim wczoraj dotarłam na miejsce !!! No i wydaje sie ze moj podopieczny pomału pogarsza sie stan ale moze nie bedzie tak zle zobaczyme!!Sa obawy ze juz długo moze na wozku nie zostas tylko łozko no ale lepiej jeszcze nie !!Czas pokarze co bedzie pozdrawiam wszystkich:) Miłej spokonjnej soboty zycze pełnej usmiechow:)))))))))))))))
To jest sztuka dostać kwiaty na Dzień Matki, matką w ogóle nie będąc:)
To jest sztuka dostać kwiaty na Dzień Matki, matką w ogóle nie będąc:)
Promyczku witam cieplutko ;))))))))))))))))))))))))))) nie martw sie na zapas!!! ale powiem Ci na uszko że Ziut też się "posypał" czas jest bezlitosny
Pdp miala dzisiaj wizyte u fryzjera.Fryzjerka poinformowala mnie ,że to potrwa 2 godzinki.No ok.Zabrałam się i poszłam polatac po Centrum Handlowym.Przyszlam do salonu po godzince i patrze i oczom nie wierze.....a moja Pdp rozebrana z kamizelki ,sweter mokry...NO tak cala zmoczona przy myciu włosów;zaplacila 90 e,no to jeszcze wpadnie do restauracji na obiadek.Po powrocie do domu patrze,a PDP cale spodnie i majtki na pupci ma mokre. Tak ją wykąpały....
Obiecałam imprezkę, gdy nazbieram 3000 lajków i widzę, że jakaś dobra dusza naprodukowała ich ponad 50 hurtem. Zatem ja robię oprawę muzyczną, a zainteresowani proszeni są o wklejenie obrazków dobrego jedzonka! I ruszamy do tańca!