No ja parę lajków naprodukowałam, więc wpadam na obiecany deser lodowy :))))
No ja parę lajków naprodukowałam, więc wpadam na obiecany deser lodowy :))))
Mamy już ciacha (chłopaki), są i lody dla ochłody. Jeszcze trochę mięsiwa i napojów trunkowych by się przydało...Za lajki dziękuję, rozumiem, że dla imprezy jesteś gotowa zrobić bardzo dużo, tak w sensie dosłownym, jak i przenośnym!
Mamy już ciacha (chłopaki), są i lody dla ochłody. Jeszcze trochę mięsiwa i napojów trunkowych by się przydało...Za lajki dziękuję, rozumiem, że dla imprezy jesteś gotowa zrobić bardzo dużo, tak w sensie dosłownym, jak i przenośnym!
Widać dobrze się spisujesz w roli mamy.
A moja babcia w złym stanie świadomościowym, nie wiem czy jutro na balandze cokolwiek skapuje, że to dla niej. Ja przed g.19 wsiadam do Sinbada i wieję do Polski - NARESZCIE!!!!
Też jutro wsiadam do autobusu i do domciu:))))))))
Szkoda że ja akurat tym razem wyjątkowo Eurobusem.:(
Ja bym mogła nawet furmanką byle w kierunku domu ;-)
Ja bym mogła nawet furmanką byle w kierunku domu ;-)
Oj tak! Oj tak! Mam tak serdecznie dosyć, że i furmanka byłaby ok .
Dzisiaj spotkałam MYCHE - polna to była napewno nasza forumowa,ogon miala do gory tzn. na urlopie jest.Ciekawe gdzie poszła.
Hahaha, pewnie poszłam do CH na rekonesans ;-))) Może mi sie tamtejsze korzonki spodobaja, posmakują ???? A duża była, ładna ??? Bo ja z tych ładnych, tylko nie lubię aparatu fotograficznego ( zdjęć - moich oczuwiście ) aparat to czuje i jest złośliwy - hahaha.
Dobrze, ze nasz kot w domu siedzi już by było "po ptokach".Dzisiaj siedzialam na tarsie i widzialam trzy sroki ktore zgodnie do jednego gnazda latały, a to z piórkiem, a to z robaczkiem.Na 100 % trojkąt.Romana ma znajoma seksistke chciałabym ustalić jak to jest dwie sroki i jeden sroka czy dwoch srokow a jedna sroka.Nigdy czegos takiego nie obserwowałam.Co sie dzieje na tym świecie.