Dowcipy i anegdoty #2

10 sierpnia 2014 21:21 / 4 osobom podoba się ten post
Rozmawiają trzy przyjaciółki. Jedna z nich mówi:
- Czy wy wiecie, że jak kocham się z moim Józkiem, to on ma bardzo zimne jajka?
Na to druga:
- No, mój Staszek też ma zimne jajka podczas kochania.
Na to trzecia:
- A ja to nawet nie wiem, ale sprawdzę.
Na drugi dzień spotykają się, a ta trzecia ma podbite oko. Koleżanki pytają:
- Co ci się stało?
- Kocham się z moim starym, chwytam go za jajka i mówię: "Stary! Ty masz tak samo zimne jajka jak Józek i Staszek".
10 sierpnia 2014 21:29 / 1 osobie podoba się ten post
Impala

Dlaczego mężczyżni nie powinni redagować porad? Oto odpowiedź:
Drogi Jacku,
Mam nadzieję, że będziesz mi w stanie pomóc. Pewnego dnia wybrałam się do pracy, zostawiając mojego męża w domu oglądającego telewizję. W drodze do pracy zgasł mi silnik i samochód został unieruchomiony jakieś dwa kilometry od domu - musiałam wrócić się, aby poprosić męża o pomoc.
Kiedy dotarłam do domu nie mogłam uwierzyć w to co zobaczyłam. Był w łóżku z córką naszego sąsiada! Mam 32 lata, mój mąż 34, a córka sąsiada ma 19. Pobraliśmy się 10 lat temu. Mąż przyznał mi się, że romansuje przez ostatnie pół roku. Mąż nie zamierza iść do poradni małżeńskiej. Jestem kompletnym wrakiem człowieka. Potrzebuję pilnej porady. Możesz mi pomóc?
Magda.

Odpowiedź:

Droga Magdo,
Zgaśnięcie silnika po krótkiej jeździe może być spowodowane przez wiele czynników.
Najpierw sprawdź czy nie jest zapchany przewód paliwowy. Jeśli jest czysty, sprawdź wszystkie przewody i rury doprowadzające powietrze do silnika. Sprawdź też przewody uziemiające. Jeśli to nie rozwiąże twojego problemu to należy sprawdzić czy pompa paliwowa nie jest uszkodzona i czy dostarcza prawidłową ilość paliwa do wtryskiwaczy.
Mam nadzieję, że byłem pomocny.
Jacek

super porada troszke czasu jej zleci zanim wogole znajdzie to co ma sprawdzic do domu nie wroci stresu i wraku czlowieka nie bedzie ha ha
10 sierpnia 2014 21:45 / 2 osobom podoba się ten post
Kobieta ma w życiu trzy okresy:
w pierwszym działa na nerwy ojcu,
w drugim mężowi,
w trzecim zięciowi.
10 sierpnia 2014 21:51 / 7 osobom podoba się ten post
scarlet

Kobieta ma w życiu trzy okresy:
w pierwszym działa na nerwy ojcu,
w drugim mężowi,
w trzecim zięciowi.

i jeszcze jeden ktory raz na miesiac jej na nerwy dziala hihi
10 sierpnia 2014 21:54 / 11 osobom podoba się ten post
- Ale się postarzałaś! - wykrzykuje jedna kobieta do drugiej po pięciu latach niewidzenia się.
- A ja cię poznałam tylko po twojej dawnej sukience! - odwzajemnia się komplementem druga.
10 sierpnia 2014 22:23 / 7 osobom podoba się ten post
Umiera żona. Pare miesięcy póżniej umiera mąż ,który ją ciągle zdradzał.Kiedy zobaczył żonę odrazu pobiegł do niej wołając
- kochanie jak się cieszę,że cię znowu widzę! O nie ,było jasne powiedziane " dopuki śmierć nas nie rozłączy"
10 sierpnia 2014 22:25 / 7 osobom podoba się ten post
10 sierpnia 2014 22:28 / 7 osobom podoba się ten post
Rozmowa dwóch kumpli:
- Nadal jesteś zaręczony z Małgosią?
- Nie, zerwała nasze zaręczyny miesiąc temu. Powiedziała, że jestem biedny.
- Ale dlaczego, powiedziałeś jej chyba, że masz bogatego wujka?
- Powiedziałem - teraz jest moją ciotką.
10 sierpnia 2014 23:20 / 6 osobom podoba się ten post
- I wyobraź sobie mamusiu. On żeby kupić mi futro z lisa gotów był samochód sprzedać!!!
- Ooo... no to on dobry dla Ciebie Lusia!!
- Jaki k.. dobry!!! Mój samochód chciał sprzedać mamo!!!
11 sierpnia 2014 07:37 / 4 osobom podoba się ten post
Córeczka pyta mamę:
- Co to jest impotencja?
- Hmm... widzisz... to jest tak, jakbyś chciała grać ugotowanym makaronem w bierki.
11 sierpnia 2014 11:53 / 4 osobom podoba się ten post
Doświadczony mąż doradza młodemu żonkosiowi:
- Wierz zawsze swojej żonie, ale jej nigdy nie kontroluj.
- Dlaczego mam jej nie kontrolować?
- Żebyś mógł dalej wierzyć.
11 sierpnia 2014 11:55 / 5 osobom podoba się ten post
Żona nie poznaje męża, który wrócił z wyprawy w dżungli. Jest smutny, nie odzywa się, patrzy smętnie za okno. Po długich namowach mąż wyznaje, że w dżungli zgwałcił go goryl: - Nie martw się kochanie - mówi żona - nikt się nie dowie. Wiemy o tym tylko ja i ty, a goryl przecież nie mówi. - No właśnie - odpowiada smętnym głosem mąż. - Nie mówi, nie pisze, nie dzwoni.
11 sierpnia 2014 11:58 / 6 osobom podoba się ten post
Zadano pytanie kobietom i mężczyznom: Jakiej płci, waszym zdaniem, jest komputer?
Kobiety z całą stanowczością stwierdziły, że komputer to osobnik typowo męski, ponieważ:
- Trzeba go zapalić, żeby zwrócić jego uwagę.
- Ma całe mnóstwo wiadomości, ale i tak nic nie wie.
- Ma pomagać rozwiązać problem, ale w prawie połowie przypadków to on sam jest problemem.
- Jak się człowiek na jakiś zdecyduje, to potem się okazuje, że jakby jeszcze trochę poczekał, to mógłby mieć lepszy model.
Panowie stwierdzili natomiast, że komputer z całą pewnością mógłby być kobietą, gdyż:
- Nikt, poza Stwórcą, nie rozumie ich pokrętnej logiki.
- Język, jakiego używają do komunikacji między sobą, jest niezrozumiały dla pozostałych.
- Nawet małe błędy są zapisywane w pamięci na zawsze.
- Jak tylko się człowiek na jakiś zdecyduje, oddaje potem połowę swojej pensji na komponenty do niego.
11 sierpnia 2014 12:00 / 4 osobom podoba się ten post
- Nie chcesz mi chyba powiedzieć, ze spałaś z moim mężem?
- Nie
- Nie spałaś?
- Nie chcę powiedzieć...
11 sierpnia 2014 14:17 / 3 osobom podoba się ten post
Dzwoni kierowca tira do szefa
-szefie rozjechałem psa
-auto cale
-całe szefie
-to gp zakop i jedz dalej
kierowca zakopał psa,ale po chwili znowu dzwoni do szefa
-szefie zakopałem go
-no to po co dzwonisz ?